Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Kurcze coś nawala kafe Wam tez czy tylko mi??;/ Mały usnoł przed 20 wymyty,najedzony to myślę,ze do rana pośpi :)cały dzień nie spał więc wszystko możliwe A ja zjadłam kolację o normalnej jak dla mnie godzinie wykapałam sie pomalowałam pazury i teraz mam chwilę dla siebie ale straszne nudy na kafe :( dziewczyny piszcie bo mi sie nudzi :P Acha sprzedawca nie odpisał mi jeszcze ;/ i siedze i sie zastanawiam ale tak jak mowił mi maż "żebyś poźniej nie płakała" :D więc sie zastanawiam nadal...

Kurcze coś nawala kafe Wam tez czy tylko mi??;/ Mały usnoł przed 20 wymyty,najedzony to myślę,ze do rana pośpi :)cały dzień nie spał więc wszystko możliwe A ja zjadłam kolację o normalnej jak dla mnie godzinie wykapałam sie pomalowałam pazury i teraz mam chwilę dla siebie ale straszne nudy na kafe :( dziewczyny piszcie bo mi sie nudzi :P Acha sprzedawca nie odpisał mi jeszcze ;/ i siedze i sie zastanawiam ale tak jak mowił mi maż "żebyś poźniej nie płakała" :D więc sie zastanawiam nadal...

Klarissaa, znowu same piszemy? :) ja Ci powiem tak, jak masz tą kasę na zbyciu, to kupuj te buty :) najwyżej sprzedaż :P no i pogadaj z pediatrą koniecznie, ja nie mam pojęcia co to może być coś jeszcze chciałam napisać, ale fatalnie się czuje i głowa mi nawala ale jakbyś chciała popisać, to będę jeszcze jakiś czas :)

Witam dziewczyny:) Zdałam egzamin celująco, jutro odbieram certyfikat :-p Ja miałam grype z powikłaniami, a ostatnio przeszłąm lekki zawał w mikołaja o którym sama nie wiedziałąm, dowiedziałam sie w poniedziałaek jak pognałam do lekarza, bo już wymiotywałam i ściskało mnie strasznie, lekarka troche mnie nastraszyła ale już jest ok, ale mam nakazane aby się nie denerwować i jak będzie kiedyś bolało, to od razu na oddział Klarissa---- buty fajne, tylko z tego co się orientuje, to włąśnie ta firma ma strasznie wążiutkie buty, mama kiedyś zamółwiła i musiała sprzedać, więc zrób jak uważasz:)

Klarissa---- z tym jajeczkiem to myślę,że jakaś reakcja alergiczna, szczególnie jak swędzi i jest opuchnięte, ale najlepiej zapytaj pediatry, mojego syna jak był młodszy to strasznie jajko bolało i miał czerwone i w ciągu 3 godzin wylądował na stole operacyjnym. Miał skręt i martwice mieszków jądra i musieli mu to usunąć, jak bym to olała to nawet mógłby być bezpłodny, więc takie sprawy to tylko i wyłącznie porada pediatry, powodzenia :)

MojeSkarby, no to Cię nieźle dorwało :/ musisz dbać o siebie!!! moja ciotka po grypie wylądowała w szpitalu, ledwo ją odratowali, zapalenie opon mózgowych trzeba uważać teraz na siebie, a zwłaszcza przy grypie, po powikłania rózne, w tym sercowe często a egzaminu gratuluję!!!!

Dziękuję gratulacji, no a te powikłania straszne, tym bardziej,że ja mam już od 12 lat problemy z serduchem, to teraz takie coś, masakra

MojeSkarby, no to jak są problemy z serduchem, to tym bardziej dbać trzeba dziewczyny, jakie tam macie plany na dzisiaj? miłego dnia :)

Gość do kalinki
w Katowicach jest kilka żłobków prywatnych dla maluszków Klub Malucha Guziczek na Paderewie Klub Malucha - Bawialnia na Borowej na Ochojcu Przytulny Kącik na Zawodziu i słyszałam też o Panewnikach i Tysiącleciu ale nei wiem jak się dokładnei nazywają :) to znacznie lepsze niż opiekunka za kupę kasy i niepewna osoba

Witam ja jestem dziś zła ma maksa normlanie czemu na ta nasza Służba Zdrowia jest tak pojebana?????Dzwonie rano do przychodzi zapytac o godzinę na którą mamy przyjechac,pani mi mowi,ze na 10 ale nie daje gwarancji,ze pielęgniarka szczepienna bedzie bo dostala pilny tel musiała wyjsc ale kazali nam przyjechac!o godzinie 9:45 bylismy w przychodni a w recepcji mi mowią ze dziś nie ma szczepien bo pielęgniarki nie ma i juz nie będzie dzis :o myslałam,ze jej normlanie w tej recepcji walne czymś ciężkim w glowę :o skoro wiedzieli,ze jej nie będzie jednka to po kiego grzyba kazali nam przyjezdzac???Wiec w poniedziałek kolejna proba a w ogóel co to za ośrodek ze jest tylko jedna taka pielegniarka i czy inne nie mogą?? masakra mowie Wam.Ale zapytałam naszego lekarza co z tą wysypką przepisala maść i kazala smarować do poniedziałku i podawać calcium dwa razy dziennie jak nie przejdzie do poniedziałku to będzie myslec co dalej ;/ moze to miec od jedzenia albo od moczu. Jeżeli chodzi o buty to jednak rezygnuje sprzedawca nawet nie odpisał a szkoda kasy bo gdyby nie pasowałay to by leżały bo nikt nie ma takiej dużej nogi w mojej rodzinie jak ja :D Jutro jestem umowiona na 16stą z moją bratową na piwko i na małe zakupy więc sobie pochodzę za butami :P a i o 09:30 idę na pogrzeb sąsiada :( Wyobrazcie sobie,ze moj mały jednak sie wczoraj obudził ok 22 i nie spał do 24 ;/ teraz na szczęscie spi :) MojeSkarby---gratki z okazji zdania egzaminu wzorowy uczeń z Ciebie :D i uważaj z tym serduchem bo z nim nie ma żartow musisz iwecej odpoczywac i zdrowo się odżywiać :)

Dziewczyny gdzie się znów podziewacie??? Kurcze mnie z tych nerwów dziś rozbolała głowa ;/ już nie pamietam kiedy mnie głowa ostatnio bolała;/ Idę kąpac małego pozniej tu wpadne mysle,że będe miała co poczytac :P

Ja się tylko witam z wami, nic nie przeczytałąm, zaraz zmykam kąpać małą a potem nadrobie zaległości;) Certyfikat mam już w domku, nareszcie koniec:-p Jutro mam kolęde o 9.00, nawet w sobote nie można pospać, masakra :) Zajrze później, obiecuje.

MojeSkarby---jeszcze raz gratuluje :) Moj mły juz leży w łóżeczku myslę,ze zaraz uśnie ;) ja tez zaraz ide spac bo rano musze wczesnie wstac wiec Sandra nie jestes sama haha:)

Witam, wstaliśmy o 8.20, wszystkim tak fajnie spało, a ksiądz przyszedł 9.20 posiedział chwile pogadał z dzieciakami i poszedł dalje czynić swoją powinnośc;) Wczoraj obiecywałam ale nie zajrzałam,zasnęłąm razem z dzieciakami przebudział się o 23,30, okapałam się zobaczyłam walkę Najma z Pudzianem i poszłam spać. Miłego wwekendu, u nas pogoda nia zabardzo, pada śnieg i dośc chłodno jest, więc odpoczynek przy gorącej herbacie z cytryną wskazany:-p Zajrze wieczorkiem :)) Narka, a jutro mój syn jedzie do Częstochowy z światełkiem do Betlejem od harcerzy, wróci dopiero koło 22 a w poniedziałek do szkoły na 8 i znów będzie problem z pobudką. ;)

Witam :) u mnie tez zimno i pada śnieg zmarzłam dziś strasznie w kościele i na cmentarzu :( Ja nawet nie wiem kiedy mam kolęde az wstyd się przyznac :P Ok lece się szykowac ide z bratówką na piwko :P zycze wszystkim miłego weekendu :) Pozdrawiam

Aaaa dodam jeszcze,ze walkę Pudziana też oglądałam i normalnie rozwalił go pięknie a swoją drogą dobrze temu Najmanowi za te głupie gadki przed walką,ze Pudzian to roslinka haha fajnie boje ta roślinka :D ok już lece

witajcie Klarissaa, brak słów odnośnie służby zdrowia :/ MojeSkarby wcześnie u Was kolęda, u nas jest od świąt, nie ma przed, ale to pewnie kwestia ilości parafian, ja nie narzekam, bo już choinka jest jak przychodzą :P zazwyczaj w połowie stycznia ja dziś kończę porządki, no już jestem do przodu, okna mi zostały tylko, ale pogoda nie sprzyja to raz, a dwa, że nadal chora jestem, nie przeszło mi :/ miłej soboty i piszcie piszcie :) Klarissaa, mam już fotki kartek, ale nie wiem jak Ci je pokazać :(

Witam, zaraz zmykam kąpać małą i utulić do snu:) U nas przeważnie kolędy się zaczynają,przeważnie od 1 grudnia, ale w zeszłym roku miałam 23 stycznia, więc to tak jakbym miała 2 w tym roku, hihi :-p Pedagog--- nomalnie wstaw linka do tego zdjecia, albo wyślij na prywatną pocztę na maila. Albo wstaw na klasę, podaj swoje namiary też poprzez link i wszystkie zobaczymy e piękne kartki. ja dopiero w poniedziałek biorę się za mycie okien, szybnciej nie dało rady, a i tak będe miała cały tydzień zabiegany. Srode mamy wigilijne spotkanie w przedszkolu, czwartek zebranie półroczne w szkole plus jakiś kiermasz do tego, a w piątek maleńka ma urodzinki i znów cały tydzień w biegu, Ok, zmykam bo mała mi już mraszczy i ciągnie za ręke do wanny :)

Witam w niedziele :) U nas zimowo popadał troszkę snieg ale juz go nie ma prawie ;/ Ja wczoraj posiedział sobie przy piwku z bratową pogadałysmy bylo tak fajnie,ze nie chciało sie wracac do domku :)Butów nie kupiłam bo nic ciekawego nie było a jak było to nie mieli mojego rozmiaru haha. Pedagog--możesz przesłac mi na pocztę alb wrzuć jakiegoś linka jak chcesz?? Ok zmykam bo zara jedziemy do mamy na obiadek :P Miłej niedzieli zyczę :)

Witam poniedziałkowo :) ale pustki :( U nas zima na całego pada śniegi i jest zimno strasznie brrrr....!Boli mnie dziś głowa ale zaraz wypije kawkę moze mi przejdzie :) Niedziela zleciało nawet nie wiem kiedy bylismy u rodziców na obiadku potem na kawkę pojechalismy do męża brata i tak na zleciało! Ja dziś mam mego pranie ;/ już dwa pranie zrobione jeszcze jedno mi zostało;/ zaraz nie będe miała gdzie wieszac tego :P Mały juz w łóżeczku myslę,ze zaraz uśnie i ja chyba też się położe jak wypije kawkę nie mam juz nic do roboty wiec co mi zostało haha jeszcze tylko obiadek ale to pod wieczór bo A.wraca dziś ok 21;/ więc cały dzień siedzimy z małym sami cały tydzien taki będzie i w sobotę też mąż idzie do pracy odrabiają sylwestra chyba nie pamietam dokładnie ale któryś dzień odrabiają :D zyczę miłego dnia :)

Pedagog---jak zdrowko jak mała sie czuje?? U mnie dzś brak czasu teraz mam chwilkę zeby coś napisac ale zastanawiam sie czy to ma sens czy jeszcze ktoś tu zagląda:) Z porządkow mi została lazienka i dywan do prania-najgorzej ;/ i okna ale tylko poprzecierac bo juz myłam :P i najwazniejsze choinkę ubrać :) Maly spi zaraz pewnie wstanie wczoraj nie spał mi wcale poszedł spac ok 22 myslałam,ze z nim oszaleje ale co się dziwic jak wstaje sobie o godzinie 10 a ja muszę wstac ok 8 bo mąż idzie o 10 do pracy wiec kanapki sniadanie itp!jak będe mogła sobie popsac dluzej to pewnie będzie się budził o 7 haha MojeSkarby--widziałas fotkę na NK ma talent moja tesciówka nie czapka i szalik są zajebiste normalnie :D

witajcie dziewczyny zaczęłam pracę i niby razy w tygodniu, ale ciężko mi się teraz organizować, muszę się poprzestawiać troszkę u mnie porządki na finiszu :) została choinka w sumie :) no i takie tam na glanc wszystko :) nie wiem kiedy kto tu zajrzy, więc ja już teraz tak na wszelki wypadek, słowami Czerwonych Gitar Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy, Dzień zwykły dzień,, w którym gasną wszelkie spory Jest taki dzień, którym radość wita wszystkich, Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski. Niebo ziemi, Niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia. Drzewa ptakom, ptaki drzewom, Mgnienie wiatru płatkom śniegu Jest taki dzień tylko jeden raz do roku, Dzień zwykły dzień, który liczy się od zmroku. Jest taki dzień gdy jesteśmy wszyscy razem, Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze. Niebo ziemi, Niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia. A gdy wszyscy usną wreszcie, Noc igliwia zapach niesie. Wszystkie dobrego na te Święta, niech będą radosne i spędzane w rodzinnej atmosferze!!!!!

____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ W te święta magiczne, życzenia ślę liczne. Pachnących jodełek z ogromem światełek. Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka. Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego. Dużo jedzenia na stole, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!! Pozdrawiam :)

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół. Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy. Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana. Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gzie najlepiej się czujecie. Takie dla Was mam życzenia w dzień Bożego Narodzenia. Dla Was kochane Wesołych Świąt :) ♥¸.¸♥*´¨`*• .¸ ♥$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ._$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____$$ .___$$$$$$$$$$$$$$$________$$ ____$$$$$$$$$$$$________$$ ______$$$$$$$$__________$$ ______$$$$$$__#♥#♥____$$ ______$$$$$$__##♥#__$$ ________$$________$$ ________$$____$$$$ ________$$$$$$

no i już po Świętach? jak Wam minęły? u nas szybko a jakie plany Sylwestrowe? my zostajemy z małą w domku, dziadkowie się bawią na Sylwestrach wyjściowych, więc nie mamy innej opcji

Witam :) Tak,Świeta Świeta i po Świętach ale ja jakoś nie czułam ich magii ne wiem czemu:( spędzilismy je u moich rodziców fajnie było :) Sylwester hmmm...mielismy sami siedziecw domku ale moi rodzice tez siedzą sami więc pewnie pojedziemy do nich :) nie dogadalismy sie bo myslałam,ze moi rodzice gdzies idą wiec nie pytałam czy wezmą małego ale jak sie okazało siedzą w domku no trudno teraz juz za poźno w przyszłym roku odbijemy sobie :D Pozdrawiam u mnie słoneczko świeci :)