Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mami2005

Katowice - mamusie poznajmy się

Polecane posty

Witam :) Tak,Świeta Świeta i po Świętach ale ja jakoś nie czułam ich magii ne wiem czemu:( spędzilismy je u moich rodziców fajnie było :) Sylwester hmmm...mielismy sami siedziecw domku ale moi rodzice tez siedzą sami więc pewnie pojedziemy do nich :) nie dogadalismy sie bo myslałam,ze moi rodzice gdzies idą wiec nie pytałam czy wezmą małego ale jak sie okazało siedzą w domku no trudno teraz juz za poźno w przyszłym roku odbijemy sobie :D Pozdrawiam u mnie słoneczko świeci :)

Klarissaa, mnie Święte też minęły jakoś tak mniej nastrojowo w tym roku, a wytłumaczyć do końca nie umiem dlaczego my mieliśmy siedzieć w domku, ale dzisiaj nas znajomi zaprosili, też mają małe dziecko, no i chyba skoczymy dziewczyny, w tym nowym roku, spełnienia marzeń przede wszystkim!!!!!!!!!!!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010 Życzę udanej zabawy do białego rana i duuuzo duuużo szampana ;) Pozdrawiam

Ale pustki szok! co tam u Was dziewczyny??/ U mnie ok jestem chora ;/ katar mam taki,ze szkoda gadac mały też miał zapalenie spojówek ale juz jest ok siedzimy z Nunkiem sami mąż w pracy i tak jakoś pusto bo ponad tydzien siedział w domku-fajnie było ;) ale coż pora wrocic do rzeczywistości :) pozdrawiam

witaj ja zerkam co jakiś czas, ale jak pusto, to jakoś też nie piszę kuruj się, kuruj!!! u nas w sumie też ok ładna zima się zrobiła, to na sanki chodzimy :) wybieramy się do Krainy Św. Mikołaja, ale czekamy na sprzyjającą pogodę :)

Hej dziewczyny :)pustki nadal :( U mnie zima na całego śniegu masa i nadal pada... Moj mały znowu troszkę chory byłam wczoraj u lekarza dostaliśmy skierowanie na badania w kierunku alergii dziś je robilismy jutro znow z wynikami do lekarza i sie okaże czy mały ma alergię czy nie jeśli tak to pełne leczenie alegriczne :( I chyba zastrzyki tym razem będą masakra mowię Wam ale co zrobic? A co tam u Was?? Pozdrawiam

Witam mogę się przyłączyć? Mieszkam w Katowicach dopiero 5 miesięscy i strasznie mi samotnie. Mam na imię Joanna i 3 letniego synka Mikołaja.

witam i witam nową osóbkę!!! my troszkę chorowałyśmy, ale już jest ok, mam nadzieję, z grubsza pozdrawiam

Witam jeżeli jeszcze ktoś tu w ogóle zagląda :) przyznam,że ja też troszkę zaniedbałam topik ale jakoś nie miałam weny do pisania.U mnie wszystko bez zmian mały rośnie rozrabia i narazie nie choruje tfu tfu!!Ale cągle jest na lekach uodparniających i wydaje mi się,że pomagają zaraz będzie miesiąc jak je dostaje i raz moze troszę pokaszlał przez jeden dzień!Dziś pogoda nawet nawet więc p obiadku idziemy na spacerek! Pozdrawiam i zyczę Miłego Dnia :)

Gość Klarissaa**
Hej dziewczyny to ja Klarissaa niesety nie pamietam hasla tak dawno mnie tu nie bylo :P Fajnie,że ktos pamiętał o topiku może teraz będzie miał większe szanse na przetrwanie?/ Co u Was?kurcze u mnie to tak zimno,że szkoda gadac normalnie jesien na całego a w domu jak zimno brrrrrrrrrr;/ Pozdrawiam i czekam może sie ktoś odezwie Zmienię sobie nika bo jak pisałam hasła nie pamietam :) skleroza nie boli :)

to i ja się pokazuję :) ja od dwóch dni jestem mamą przedszkolaka, pochwalę się :) poza tym wszystko gra :) piszcie co u Was :)

Witam :) pedagog--super :) a jak tam przedszkole podoba sie?nie płacze? piszcie dziewczyny piszcie :) a teraz ja mykam spac dobranoc wpadne tu jutro :)

Pedagog - Napisz jak wrażenia z przedszkola :) Zapomniałam zapisać temat w ulubionych i znowu musiałam szukać... Ale fajnie, że ktoś się odezwał :) No dobra, to co u mnie :classic_cool: Poszłam sobie na kolejny kierunek na studium - Pierwszy zjazd już za tydzień, a ja jestem nieco przerażona, bo już zapomniałam jak to jest uczyć się ;) Pracuję, wreszcie... i o tyle fajnie, że głównie w domu :) Natanielek zdrowy, rośnie... Aktualnie jest w przedszkolu. 2 tygodnie był u babci podczas wakacji i powiem Wam, że po powrocie był taki okropny, że zaczęłam sie zastanawiać czy mi aby kto dziecka nie podmienił :o Poważnie, nie miałam pojęcia, że moje dziecko potrafi być tak nieznośne.. Na szczęście i z tym dałam już sobie radę. Aleee... Nigdy więcej wakacji u babci :P No to piszcie dziewczyny co u Was, co się zmieniło :)

Nataliee, a co studiujesz? am*** napisz więcej co u Ciebie :) jeśli chodzi o przedszkole, u nas ok, mała nie płacze, nie płakała, chętnie idzie, zostaje :) z jedzeniem kiepsko, bo to niejadek jest, ale spoko, wyrobi się :) piszcie dużo, jak mamy reaktywować topik :)

Hej dziewczny :) mam mało czasu na kompa tzn mogę siedziec tylko po 20stej jak mały juz spi a w dzien chowac kompa bo maly non stop oglądal by bajki na internecie ;/ Co u mnie hmm...jestem na etapie szukania pracy narazie z marnym skutkiem ale mam nadzieję,że jeszcze w tym roku uda mi sie coś zalapac bardzo bym chciała.Z przedszkolem problem bo maly w lipcu skonczył dwa latka a jest u nas jedno w którym przyjmują od 2,5 byłam dzis sie dowiedziec i jest szansa,że od stycznia by mi małego przyjeli ale umowilam sie na czwartek i moze wpisza go na listę rezerwową a jezeli znjade prace mam wieksze szanse ze sie zalapiemy.Maly siusia juz na nocnik,uwielbia dzieci z jedzeniem nie mamy problemów wiec myslę,że mały by sie szybko wkręcił. A tak to zimno jak diabli;/ kurcze czlowiek tyle czasu czeka na wiosnę i lato a to zleci moment i znówu jesien i zima bleee;/ ale coz zrobic. Pozdrawiam Was będe zaglądac w miare często ale jak juz pisalam tylko wieczorkami mam mozliwośc hehe...

Pedagog -> Poszłam na kierunek organizacja reklamy ;) U mnie remont i niestety wszystko na mojej głowie, bo mój T jest za granicą :o Mam dość, wymiękam :o Dobrze, że rodzice mieszkają spacerkiem 10 min ode mnie, to mogę u nich spać ;) Chyba nie da rady reaktywować topiku :( Nikt nic nie pisze :(

Witam no ja chętnie bym sobie popisała ale sama ze soba to troszke nie bardzo :( Widzę,że chyba nic z tego nie będzie-a szkoda Kurcze moj mały juz spi ;/ zlatal sie dzis na placu zabaw bo była super pogoda i po prostu padl nawet mleka nie wypił do konca co zdarza sie raz na rok hehe... Pewnie znow wstanie o 6 rano ;/ Mnie dzis boli ząb kurcze jestem na tabletkach prawie cały dzien dziwna sprawa bo w tamtym tygodniu byłam u dentysty masakra zplacilam za niego 100zl a on nadal boli;/ W ogole ten dzien jakis jest do dupy ;/ dobrze,że pogoda dzis byla super! chociaz tyle Z powodow rodzinnych nie wiem czy jeszcze nie w tym tygodniu będe musiała jechac z małym na Mazut=ry na okolo 2 tyg do tesciów jutro sie wszystko okaże jezeli bede musiała pojechac to w czwartek A.nas zawiezie i po 2 tygodnoach po nas przyjedzie... Z jednej strony sie ciesze bo maly zaczerpnie troche swieżego powietrza ale z drugiej strony dwa tygodnie bez męza;/ hmmm będzie cięzko mi tam a jemu tu samemu ale coż urlop juz miał wiec musimy jechac sami :)

am*** --> Ja bez mojego męża jestem już prawie 2,5 miesiąca... Bo wyjechał za granicę i wraca pod koniec listopada. Z tym, że w sierpniu byłam u niego na tydzień... Zawsze to coś ;) Ale jak pomyślę ile czasu jeszcze będziemy osobno, to wyć mi się chce :( Ja dzisiaj jestem wkurzona, kiepski dzień miałam, ale tłumaczę to sobie tym, że dziś 13 ;) Dziecię już śpi a ja nie wiem co ze sobą począć :P

o kurczę jak Ty to wytrzymujesz?? podziwiam :) No wlasnie ja tez nie wiem co mam ze soba zrobic ;/ Ale posiedze jeszcze troszkę na kompie a pozniej prysznic i pakuje sie do wyrka z ksiązką :) mąż niestety wroci nad ranem wiec zosatje mi ksiązka hehe

Mam sporo rzeczy na głowie, teraz doszła ta szkoła. No nie nudzę się. Tylko te samotne wieczory... ahh :( Dobrze chociaż, że jest skype i można się zobaczyć, porozmawiać. am*** --> A jak Ci idzie szukanie pracy? Ruszyło już coś? Jakiego rodzaju pracy w ogóle szukasz?

Hmmm z praca wiesz co kiepsko :( ale myslę,że problem polega na tym,że ja tak do końca to sama nie wiem co bym chciala robic ;/ Bylam w piątek na rozmowie w butiku w centrum handlowym czekam na telefon hehe pewnie sie nie doczekam... Wszedzie pytaja o staz pracy którego ja nie mam :( tzn pracowaalm w sumie ok 3 lat ale nie mam tego na papierku a nikt na piekne oczy mi nie uwierzy!Jutro jade do UP może będzie cos ciekawego i w koncu ktos mnie przyjmie gdzie kolwiek i da mi umowę o pracę zebym w koncu mogła kiedys ją komus nastepnemu pokazac ahhh...

No z tym UP to nie jest zły pomysł, może akurat coś fajnego się trafi :) A może jakiś kurs? Albo staż?

Chyba nie mam innego wyjscia ;/ Dobra ja uciekam mam nadziję,że jeszcze ktoś tu sie pojawi i jutro będzie co czytac :P Pozdrawiam i zycze przyjemnego wieczoru :)