Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1959

kocham młodszego i wstydzę się oznak starości

Polecane posty

Gość osz
nie tylko tym ludzie różnią się od zwierząt,odróżnia nas też mowa, umiejętność odróżniania dobra od zła, szeroka gama uczuć i emocji, ale fajnie, że starasz się wznieść ponad zwierzęta.

adn osz a co taki wg ciebie ignorant wartości ludzkich/człowieczych moze powiedziec o odróżnianiu dobra od zła ; to że jak atrakcyjniejszemu w zwiazku znudzi partner do kopulacji albo jak przestanie mu sie oplacac to sobie odejdzie a partner jesli nie byl ignorantem w/w wartości ludzkich ma umrzeć sobie , wczesniej przezywajac ból peknietego serca ? mowa wielu zwierzat jest zidentyfikowana przez naukowców i chyba wszystkie pomiedzy gatunkami też sie nie potrafianimi posluzyc , dogadać jak ludzie z nimi albo oni z ludxmi . nie jeden pies nie opuścil by swego kochajacego pana/nia nawet gdyby mial z glodu zdychać . więc nie zawsze porównywanie ludzi do zwierzat jest sprawiedliwe dla tych drugich .

Gość czterdziestotrzyletnia
Ostatni komentarz pisałam tu 26.01.2011. Późniejsze komentarze pisane pod moim nickiem nie były pisane przeze mnie.

???

ip

Gość 1960
A ja w ogóle nie mam ochoty na młodszehgo, chociaż tylko tacy się mną interesują. Właśnie wczoraj jeden biegał za mną po supermarkecie. Miałam problem co z nim zrobić, w końcu mu uciekłam. Baby które ganiają za młodszymi facetanmi, mają w głowie nie po kolei.

Gość nie loguje się
muszę jutro ten temat przeczytać- dzisiaj już nie mam siły ;-) ale początek tematu już mi się nie spodobał ja jestem z młodszym facetem o 7 lat , nigdy nawet bym nie pomyślała że mogę stworzyć cokolwiek z młodszym facetem od siebie ale jakoś tak wyszło :-P jego znajomi mnie znają( chociaż widzę różnicę między nim a jego kolegami, koleżankami- on jest bardziej dojrzały jak na swój wiek i w jego towarzystwie to wychodzi ) , jego rodzina mnie lubi i tak jak piszesz nie widać żebym była o te parę lat starsza - dziwi mnie ...to że twój facet nie chce cię wprowadzić w swoje towarzystwo

Gość vandksksks
ja jestem z facetem który jest młodszy tylko o 4 lata.. nie czuje różnicy, ale zauważyłam, że czuje się mniej atrakcyjna, a moje poczucie wartości spadło do minimum... ;/ różnica między nami jest mała jakby nie patrzeć.

up

Gość patryk78
Witam Ja mam 33 lata, on 23. W ogóle nie szukałam faceta - to on się mną zainteresował. Co sądzicie o takiej różnicy w tym przedziale wiekowym?

Gość ali2
2 lata i kopnie w dupala :O

Gość patryk78
Kopnie to kopnie, chociaż prędzej pewnie ja to zrobię. W każdym razie ma takie ciało jakiego nie widziałam nawet w żadnym hollywodzkim filmie. :-)

Gość offerma oferma
czemu nick patryk :D

Gość patryk78
Taką mam ksywkę od czasów podstawówki. ;-)

Gość czterdziestoczteroletnia
Miałam podobnie, w sobotę rozstałam się z 23 lata młodszym chłopakiem po 2 latach i 4 miesiącach w związku. Poznał dziewczynę w swoim wieku, a ja go nie zatrzymywałam, żeby "nie wiązać mu dalej życia.