Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Hmm... A może facet w takim wieku jest mi pisany :o Bo jestem zbyt poważna dla młodszych. Vesnna, a tak a propos urody, ja zawsze twierdziłam, że jestem brzydka, kiedyś byłam na dodatek jeszcze strasznie nieśmiała :o

Łee rety--> A to nic nowego ze tak uwazasz ;) Nie znam kobiety ktora bylby w 100% zadowolona ze swojego wyglądu. Ja rowniez. Mam sporo niedoskonałośći jednak z wiekiem zaczynam je akceptować. Tak jakos mi sie zrobilo ze zaczynam lubić te moje wady genetyczne :P Ale nie powiem czasem patrze z zazdrościa na kobiety w bikini z idealnym ciałem i ponętnym biustem :P

I chyba, o to chodzi, żeby siebie zaakceptować, pokochać wady i pomimo tych wad być szczęśliwą w swoim ciele. W zasadzie to i tak możemy być zadowolone, jesteśmy zdrowe, inteligentne, hihi a co tam trzeba trochę posłodzić :P

Wiecie co Panie, ja nie jestem idealna, mam kompleksy jak każdy chyba, ale lubię swoje ciało. Tak po prostu :) Jetsem z niego zadowolona :)

Agucha, to tylko pozazdroscić. :) Ja nie czuję się jakoś strasznie żle ale wiem, że mogłoby być lepiej :D I nieustannie nad tym pracuje ;)

łe rety to ja też pracuję nad tym żeby być zadowoloną :). 30 minut dziennie :). Mam fioła na punkcie płaskiego brzucha.

ja ja ja ja widzałam :D :D o jeeny, ale beka.....podobno jeszcze będzie, napisał mi przed chwilą, że sie wygina tylko dla mnie przed kamerą :D i że może mi sie wydawać że on jest zaapsorbowany tym występem, ale myśli tylko o jutzrejszym wieczorze....ja nie wierze!!

Ja bylam wlasnie u kolezanki i miałysmy niezły ubaw z \"Buby\" . Facet rewelacja. Te jego stawiane stópki jak baletnica :D

Pomaranczka to cudownie :D !!! Milo nareszcie przeczytać ze cos sie w dobrą strona układa. A zdradzisz nam który to czy wolisz raczej zeby pozostal troszke anonimowy ? :)

Ja też oglądałam, świetne :D Pomarancza tylko pozazdrościć, pomiędzy wystepami pisze smsy :)Ehh, czyli romantycy jeszcze istnieją ;)

na razie niech będzie anonimowy, bo troche sie boje, że sie wyda, że rozpowiadam o nim na necie i jeszcze pomyśli, że sie zachowuje jak posikana nastolatka, albo cuś :P

Pewnie ze nie wazne...tylko ze ja w kazdym doszukuje sie czy to aby nie \"ten\" :D No taka ciekawska zem jestem :D Ale co tam wytrzymam. Najwaznijesze ze Tobie sie buzia usmiecha od ucha do ucha :D

Wszystkie jesteśmy ciekawe :D I to jak :D :D :D :D Ale nie ma co narażać pomarańczki na nieprzyjemności. Mam nadzieję, że będziesz cały czas taka szczęsliwa :D I zarazisz nas tym szczęściem ;)

Rogalik jak najbardziej :D I oby jak najwięcej szczęścia tu było ;) Wtedy będą same rogaliki :) W różnej postaci 🌻

Cześć dziewczyny🌼 Cala sobota poza domem w plenerze:-)i dzisiaj znowu!!jestm opalona i zadowolona!Jutro dzień z niespodzianka:-) aaaaaaaa wlasnie któraś z was pytała jakiego przedmiotu uczę--historia !!!!

Szleka, no to tym bardziej Cię lubię 🌻 Kocham historię, zdawałam maturę, hihi i nwet nieżle z niej zdałam ;)

a ja się chyba będę dzisiaj nudzić. Jech, ale wiatrzysko u mnie, dobrze, że nie pada, więc może na jakiś spacer chociaż pójdę. Miłego dnia :)

Ja znowu po imprezie rodzinnej :) A jak Wam mija niedziela? Hmm... Ciekawe jak tam u Pomarańczki ;)

Agucha, ja też mam czasami takie wrażenie, dni mijaja, a ja nie robię tego czego bym chciała, siedzę w domu, tęsknie, mysle, a chciałabym inaczej ale niestety chyba każdy musi mieć w zyciu takie chwile jak my żeby mógł potem docenić szczęście :)

wiesz co, mam nadzieję, że po to są te dni... Ale dzisiaj to mam po prostu dość, czas ucieka, a ja młodsza nie jestem. Mam wrażenie, że marnuję coś ważnego, cennego, coś co już nie wróci... A propos portalu, napisałam do Pana i zdjęłam swoje zdjęcia. Hę, zobaczymy czy teraz też będę się odzywać?