Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Dzien doberek :) Własnie wracam z zajęc, zjem obiadek i walne se drzemke :D Wrocilam o 5.00 wiec nie ma sobie co załowac snu. Troche wczoraj poszalałm na parkiecie. Nawet moj taniec został skomplementowany przez kolege. Pytał mi sie czy chodze na kurs tanca hihi....a to nie kurs tylko dwa kieliszki przy barze :P Tarara--> widze ze masajka tez Ci przypadała do gustu. Pewnie dzis ją skonczysz jak sie tak przyssałas :) Widze ze zrobiłysmy sobie tu mały kącik kulturalny hihi przynajmniej nie bedziemy kupowac kota w worku a cos co warto przeczytac . A gusta widze mamy wszytkiego podobne :) Ja odstaje od was jesli chodzi o teatr. Ostani raz zawitałam tam gdy byłam w podstawówce. Jakos nigdy mnie tam nie ciągnie.... Łee rety--> zapomnialam podziekowac Ci za piosenki :). Moja przyjaciolka sie bardzo ucieszyła bo od paru miesiecy mnie męczyła o \"zaczekam\" i ciagle zapomianłam sciągnąć. Nawet nie wiedzialam ze ma ona taki tekst na czasie :) idelanie komponujący z moimi myslami... Agucha--> ciezka sprawa z tym P. Wybrał co wybrał, wiec niech sie zajmie jej psychika a nie twoją....Wrr wiem najgorsze są takie momenty kiedy \"robią\" niepotrzebny zamęt w głowie...

hej, już jestem :). Nie ma to jak w domu ;) co do P. to już mi brak słów, nie wiem co mam już mu powiedzieć i jak. Ja dziękuje, jak będzie mnie teraz co jakiś czas rozwalał psychicznie kolejnym mailem, wrrr. Poza tym ok :). Idę do wanny :)

Jestem, wymęczona ale się melduje ;) Witaj Aguś, jak było? Vesnna, nie ma za co dziękować. Ostatnio zasłuchuje się w Szcześniaku i słowa tej piosenki są mi również bliskie, dlatego ją tak lubie ;) \"Twoja miłość jak ciepły deszcz, Twoja miłość jak morze gwiazd za dnia...\" to słowa kolejnej jego piosenki i moja ulubiona \"O niebo lepiej\" strasznie optymistyczna i o to chodzi :D Tararara jak było w Teatrze?

łe rety a ja też mogę poprosić?? :) A na uczelni jak zawsze ciekawie, jestem zachwycona formą tych zajęć, ludźmi, którzy wykładają, tak samo jak i dziewczynami z grupy. Słuchajcie nie zdarzyło mi się, aby grupa mająca 32 sztuki potrafiła się tak zintegrować. Jakieś ksero, kawa czy nawet obiady- jadamy razem. Bardzo mile mnie to zaskakuje, bo na moich mgr. pomimo tego, że to też specyficzny kierunek tego nie było. Każdy dbał tylko w własny kuper. A tu :D:D:D

Aguś Tobie też wysyłałam, to było dokładnie 19 listopada. Hmm... Ale jak nie doszło to mogę przesłać jeszcze raz. U mnie niestety, poza kilkoma dobrymi znajomymi, w zasadzie grupą z angielskiego reszta roku jest mi zupełnie obca :o

faktycznie dostałam coś od Ciebie, ale było załączniki były puste:(. Miałam zapytać, ale wypadło mi z głowy. Poproszę :) Zmykam do łóżka, dobrej nocy 👄

dzięki, dostałam, ale tak jak poprzednio nie mogę ich otworzyć :( Ja mam dzisiaj wolne, więc nie dawno wstałam, a teraz kawka. Ma Ktoś ochotę?? Miłego dnia :) 🌼

Kurczę ale miałam zakończenie dnia, jechałam 2,5 godziny do domu, bo pociąg się popsuł :o Wymarzłam za wszystkie czasy :o Aguś fotki fantastyczne, nie ma jak bobasy ;) A co do plików to nie wiem, powinny się otwierać w winampie, windows media playerze czy innym odtwarzaczu muzyki :o A gdzie się reszta Dziewczyn podziała?

Agucha--> zdjecia sliczne :) W ogole uwielbiam ta strone. Niektore foto to arcydzieła... łee rety--> a Ty dzis tez bylas w pracy ? Myslalam ze po weekendzie dadzą ci odpocząć :) Dzis dostałam zaproszenie na Sylwestra do Wrocławia. Nic specjalnego bo to impreza w domku będzie ale...mieszaknie jest w samym centrum z widokiem na rynek wiec nawet jesli będzie malo zabawnie to wyskoczymy do okna zobaczyc co przygotowało miasto :)

łe rety waśnie żaden z tych programów tego nie czyta:O. Nie wiem czem. Vesnna zawsze to już coś, ja nadal siedzę w domku ;). Miłego dnia, zmykam się wysuszyć i do pracy :)

Dzień dobry :) No niestety, odpoczynek dopiero jutro, połączony z wizytą u dentysty :o Kurczę, może jak Vesnna zajrzy to coś doradzi, bo pojęcia nie mam dlaczego się nie chcą otworzyć :o Ja na razie Sylwestra nie planuje, nie mam żadnej koncepcji jeszcze. Wczoraj zmarła Babcia mojej przyjacółki, nie lubię takich chwil :( Szczególnie, że nie mogę jej pomóc :(

łe rety - nikt nie lubi takich chwil... ❤️ U mnie ostatnio praca, siłownia, ksiązka, kino, nawet na teatr się zamierzałam :P, ale wykupili mi wszystkie bilety 😭 ech, szkoda. Bo dawno nie byłam. Jutro znów wypad ze znajomymi, świętujemy gdzieś Andrzejki :D Fajnie tak. Lubię tych ludzi... Brakowało mi czegoś takiego na studiach momentami bardzo... A ja mam ochotę jechać gdzieś na Sylwestra, czy w ogóle na jakiś weekend. Nawet na zachód na chwilę. Tylko... albo nie ma chętnego, bo coś tam, bo to głupi pomysł, bo szkoda kasy... ech, a ja jestem w gorącej wodzie kąpana i tak bardzo bym chciała. Dlaczego ludzie są tacy? i nic im się nie chce, nie marzą żeby zobaczyć kawałek świata, coś nowego itd.??? :(

A ja u dentysty byłam wczoraj :D Był czas że biegałam bardzo często... I nie rozumiem jak można się bać dentysty... ;) A z tego co wiem, to niektórzy panicznie się boją :D

jakaś taka zmęczona jestem. Wy też? Nie wiem czy to tak nastraja ta wszechogarniająca mgła, czy faktycznie. łe rety ❤️ Tarara ależ się rozimprezowałaś, hihi :D Super :D Hę, ja mam wrażenie, że ludzie z natury lubią tylko narzekać, a jak już trzeba w coś włożyć trochę wysiłku, to nie. Wkurza mnie coś takiego, ale niestety dziwny naród z tych Polaków :O. Vesnna co tam u Ciebie? Jak poszukiwania pracy?

Aga, ja zawsze lubiłam gdzieś chodzić. Gdzieś się bawić. Posiedzieć gdzieś. Przy piwie, kawie, różnie. Ważne z jakimi ludźmi. Cieszyłam się kiedy M. poznałam, bo w tym krótkim czasie z nim byłam w tylu miejscach jak nigdy. A teraz już bez niego... Postanowiłam, że poznam dużo klubów w Łodzi. Klubów, czytaj: barów. Kluby, muzyka disco... nie, to nie dla mnie :) Po godzinie, dwóch na siłowni w takim \'klimacie\' mam dość. No i poznaję. Niektóre są fajne :) Ostatnio właśnie taki klub przypominający statek piracki przypadł mi do gustu :)

Aga, nic tak nie działa jak wycisk 2 godzinny na siłowni :) I po całym dniu pracy, 5 godzinach snu... czujesz się jak nowo narodzona. Ja tak mam :) A ta mgła... noo piękna na fotografiach :)

Tarara nie bywam na siłowni ze względu na towarzystwo :O i rewię mody :O. Zawsze jestem zniesmaczona tym co się tam dzieje, więc zaprzestałam w pewnym momencie. No i te nieszczęsne kontuzje, dają o sobie znać, wrrr

Aga, ja mam taką fajną siłownię, że... często bywam tam sama. Jak np. dziś. I nie ma żadnej rewii mody, a poza tym nigdy się takimi\'sprawami\' nie przejmowałam. A jak jest się samemu lub tylko z kimś to jest naprawdę fajnie ;) Aż miło. Rozumiem, że kontuzje... Ja musze oszczędzać kolano, bo jak mi się coś stanie, to... nie wiem, czy będę w stanie chodzić, więc nie ma mowy o jakichś ciężarkach na nogi

Acha, no i to jest siłownia tylko dla pań :D Może to i gorzej, a może lepiej... Fajnie jest :) A teraz teatr oglądam. Kolega mi płytę pożyczył ze spektaklem :D I powiem Wam, że wolę na żywo :D

Czesć dziewczyny:) Ja narazie nie odczuwam braku pracy. Dzien wypelniony. Pomagam bratu w sklepie. Skomputeryzował sobie go i pomagam mu przy wpisywaniu wszytkiego do systemu. Dzis poszłam do urzędu zarejstrowac sie ponownie. Niestety zapomniałm dowodu i jutro znow tam lece. Moze jakis kurs sie chcociaz trafi. A z pracą narazie cisza. Ciagle wysyłam i szukam. Mam nadzieje ze moje bezrobocie nie będzie długo trwało...tego sobie zycze :D Tarara--> Ty to masz zdrowie :D Szalenstwa, praca, siłownia i 5 h snu...pozazdrościc. Łee rety--> zycze małego bólu jutro u dentysty :) Lece oglądam Magde M.