Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Vesnna jak pierwszy dzień w pracy?? W weekendy też pracujesz? jutro z rana zmykam do Wawy, chłonąć wiedzę ;). Także jakbym już dzisiaj nie zajrzała, to miłego weekendu życzę.

Agucha--> pierwszy dzien minął calkiem dobrze :). Pracuje tam moja kolezanka wiec dzis wylumaczyła mi co i jak. Nie powiem ze troszke sie przerazilam bo grup jest mnóstwoooo...od angieslkiego, niemieckiego, frnacuskiego, hiszpanskiego. Wiec do ogarniecia tego wszytkiego muis minąc troche czasu. Najlepszy jest motyw gdy musze wpisywac zadania dla grupy francuzkiej czy hiszpańskiej.Dla mnie te języki to czarna magia..wiec kazdy wyraz wpisuje po literce :P Bo tak jak ja wpisze tak będzie w komputerze sie wyświetlało :D Dzis bylam od rana wiec dzieci nie bylo za wiele. Podobno najgorsze przede mną :P Miejmy nadzieje ze dam rade :) Ogolnie praca wspaniła. Grafik zalezyny tylko i wyłącznie od nas samych! Szefostwo w ogole sie nie intersuje jak bedziemy chodzic . Wazne zeby wszytko grało! Jutro pracuje. Aktualnie są egzaminy semestralne wiec trzeba siedziec troszke dłuzej i pilnowac w klasach by nie sciagali :P A jak Tobie dzionek minął?

A nic szczególnego. Wyszłam nawet z domu, kupiłam kartki dla przyjaciół i wysłałam i przy okazji poszłam na zakupy, czego efektem jest szary golf ;). Przebimbałam cały dzień, aaa przygotowałam się tylko na zajęcia:). I tak jakoś zleciał czas ;). Co do języków to mam tak samo, ale myślę, że z czasem się w to wdrożysz. I powodzenia życzę :). Czyli pilnujesz też uczniaków, hihi. A ile masz dni wolnych w tygodniu?

Agus--> pracuje od poniedzialku do soboty po 6h. Ze studiami mi to nie koliduje poniewaz w soboty szkoła jest otwarta do 14.00 a w sobote mam dwa wyklady od 16.00 wiec nawet nie musze brac wolnego. A to czy w tygodniu bede przychodzila na rano czy np. na 15.00 do 21.00 zalezy od nas. Musimy tak sobie to poustalac aby wszytkim bylo dobrze no i w szczytowych godzinach gdy dzieci jest masa bylo nas wiecej niz dwie :) poniewaz sala komputerowa miesci 23 osoby! a np. z 6-latkami trzeba praktycznie roziwazywac zadania bo sobie nie radzą . Fakt hiszpanskiego to tez bym sie pouczyła . Moze jakies słowka mi wejdą do głowy gdy bede wpsiywac :D Agus widze ze jestes pilną uczennicą ..zawsze przygotowujesz sie do zajęć? Czy poprostu macie takie wymogi np. cos do opracowania?

Wymogi kochana, wymogi :). Podyplomówkę już sobie trochę odpuściłam, nie zawsze muszę być przygotowana i wszystko wiedzieć. Do mgr. podchodziłam strasznie ambicjonalnie, teraz jest trochę inaczej. Zajęcia są prowadzone w formie wykładowo- ćwiczeniowej, także rozmawiamy i wypowiadamy się na przeróżniaste tematy. I trzeba się przygotowywać ;). Chociaż spora część zajęć jest w formie warsztatów i wtedy chichy i śmichy :D. W ogóle jestem bardzo pozytywnie zaskoczona zarówno Paniami z grupy, jak i ludźmi którzy prowadzą zajęcia:). Polecam kierunek super :)

6 h to nie dużo :) i faktycznie świetnie Ci wszystko pasuje :). Mam nadzieję, że Ciebie zatrudnią :). Trzymam za to kciuki :) i jak tylko wrócę do pracy to zatrudniam do tego również dzieciaki :).

Agucha--> jestem, jestem ale przecież nie będe sama do siebie pisac :D Z czego wynikają te uśmiechy co ? :P

Si ;) CIekawe, co z resztą ekipy?? Smutno, że ich nie ma :(. Miałam dzisiaj wigilię na studiach :D. Ale jako, że ja nie cierpię świąt i całej tej komercji dookoła, bardzo sceptycznie do tego podeszłam. Ale że jest świetna atmosfera na uczelni, to się nie wyłamałam. Pomyślałam, przeżyję. I nie żałuję :D:D:D. Dostałam takie życzenia od ludzi i usłyszałam jak fantastycznie mnie odbierają i widzą, że płakałam ze wzruszenia... Później na dworcu miałam godzinę do pociągu i zaczepił mnie bezdomny(chciał tylko papierosa), przegadałam tą godzinę z Nim:D. To był tak niesamowity dzień pod względem emocjonalnym... Nie da się tego ani opisać ani opowiedzieć. Coś pięknego...

Agucha--> wrociłam :D! Wczoraj jakoś nie miałam weny do pisania. Przepraszam :) Bylam dzis u fryzjera ....nareszcie lśniące włoski :D. Taki ladny kolorek mi wyszedl fiu fiu. Od 14.00 bylam w pracy i dopiero wrociłam. Dzieci ucieszone z nowej pani hihi sprawdzaja mnie na wszytkie sposoby. :) Po przyjsciu do domu czekał na mnie męzczyzna, ktory stierdzil ze dzis ze mną spi i juz ! :D Szkoda ze ma on tylko 5 latek :) .... Ide wziac kapiel :) Aga jutro do pracy prawda? Skonczylo sie leniuchowanie :P

Vesnna już dzisiaj byłam w pracy :). Dzieciaki stęsknioneeeeeeeeeee, miodziooooooooooooo :) A jaki kolorek?? :) Coś \"mój amant\" nie dzwoni:P. Czyżby się przestraszył, hihi ;)

A faktycznie to juz nowy tydzien :D \"Amant\" moze bierze Cie na przetrzymanie hihi :P. Albo to ciąg dalszy dawania plam :D Eh ja czuję ze jutro zadzowni...bardzo mozliwe ze czeka na odpowiedni film w kinie hihi Wloski mam takie kasztanowo-machoniowe z refleksami jasnymi. grzywke sobie troche bardziej zagęscilam, koncowki podcielam i wszytko razem wygląda git :D

Si, nie wypada mu tak od razu zaznaczyć, że zależ. Łojej, te gierki :P. A jeśli to kolejna plama, no cóż, olewam i nie omieszkam powiedzieć ze dwa zdania do słuchu jak zobaczę. Film powiadasz :D możliwe, hihi, biedaczysko to się zdziwi bo jutro mam trening i nie zamierzam się z niego urywać. Buha ha ha ;) Widziałeś Niebiańską plażę?? Ja właśnie oglądam, książka była rewelacyjna, ale film jakoś kiepsko do mnie przemawia. Jak dzień? I przede wszystkim w nowej pracy??

Niebiasnka plaża z Dicaprio ? Jesli tak, to widziłam. Dla mnie film jak film. Nie powalił mnie na kolana ale obejrzeć sie dało. Jak u mnie w pracy ? Hmmm . Rewelacja :D. Robie to co lubie a to chyba najważniesze. Czas leci mi niemiłosiernie szybko. Czasem zapomniam ze to juz do domu trzeba iść. Narazie wszytko i wszytkich poznaje a dzieciaki mnie. Teraz Agucha juz wiem jak to jest miec swoich kaczorów :D. Rozwalające jest usłszyeć \"Proszę pani \" od słodkiej 5-latki :D Jedna nawet poczęstowała mnie cukierkami , ktore tatus przywiózł z Warszawy ....fajne są takie małe gaduły hihi. Aga--> dobrze! nie daj sie tak łatwo "amantowi" :P hihi

dokładnie nic ciekawego, a tego pana akurat nie lubię:p. moje dzisiaj nie chciały mnie do toalety nawet wypuszczać, hihi. Pani gdzie idziesz? Pani a lubisz mnie? Pani bo ja Cię kocham, wiesz. Itd. :D:D:D Dzieciaki to cudne stworzenia :D:D:D http://plfoto.com/1061928/zdjecie.html http://plfoto.com/1061930/zdjecie.html http://plfoto.com/1073350/zdjecie.html aż się instynkty budzą, hihi ;) \"amantowi\" o nie :D, pomimo uroku osobistego i tego czegoś co wisi między Nami. Nie ma szans, hihi. Niech się w nos najpierw pocałuje, hihi. ;) pożądanie zostaje gdziekolwiek pójdziesz... dzisiaj usłyszałam i przyznaję rację...

vesnna 🌼jak tam dzień dzisiaj? łe rety 🌼witaj ponownie :D i trzym się ciepło. Dasz radę chociaż nie będzie łatwo... ja dzisiaj dostałam przesyłkę z pół fabrykantami i koralikami i wsiąkłam :D czego efektem są 2 pary nowych kolczyków i bransoletka :D. To na dzisiaj wystarczy, bo paluchy bolą ;)