Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Matko swięta przezyłam horror teraz ! :D Przychodze do domu a tu monitor nie działa ! Komputer sie włączyl ale nie ma obrazu !. Mama mowila ze w dzien swiatła nie bylo wiec pewnie jakies spiecie sie zrobilo. Dostalam depresji od razu :D Bo jak tu całe swięta bez mojego \"męzczyzny\" ( komputer) :P Po pół godzinie dłubania, odłączania co sie da i wlączania zaskoczył ! Jenyyyyyyyy jak sie ciesze :D! Głupol jestem wiem ...... Dostałam dzis premie swiąteczną w nowej pracy. Super bedzie na prezenty. Dopiero jutro ide wszytko kupic. Nie lubie kupowac prezentow!!!! wiec to dla mnie katorga tak na prawde. Ja w tym roku chcialabym dostac od Sw. Mikołaja \"scrable\" :D Jak nigdy mam dla siebie prezent, ktory naprawde by mnie ucieszyl a na ktory zal mi wydawac samej pieniedzy :P A wy dziewczyny wysłaliscie listy do Mikołaja?

Fajnie napisałam! \"przezylam horror\" a obok usmiechnieta buzia. :P

łomatko, jakbym widziała siebie, hihi. Ostatnio lampka zrobiła mi zwarcie i posadziła korki w domu, a ja mam nową instalację i za cholerę się nie znam na tym :P. A w momencie zwarcia włączałam kompa i raptem pyk i cisza. Ale stres. A komp jak prawa ręka. Ale obudziłam rano tatę i włączył korki i całe szczęście kompa działa :). Prezent, łomatko, wrrr:O. Ja po pracy byłam na zakupach, ale się natuptałam:). Kupiłam mojej Hanie i Oli prezenty, jutro tylko jeszcze jakieś opakowania i z głowy:) . A przy okazji sobie nowy żakiet :) w śliwkowopodobnym kolorze. Coś mnie naszło ostatnio na fiolety:) . I ciągle siebie tym zaskakuje. Scrable dostałam na ostatnie Święta z byłym narzeczonym. Leżą w szafie, chcesz?? Listu nie napisałam, jakoś nie mogłam się przybrać. Może w przyszłym roku napiszę :).

Vesnna ale masz świetnie w tej pracy, jesteś tam kilka dni i już premia :). Rewelka. O mnie nikt nie pomyślał. A przepraszam, dostałam dzisiaj ciasto, przepyszne, od jednej z babć, z okazji Świąt :). To są miłe akcenty :)

Agucha--> jak to leża w szafie ? :) Nie lubisz grac, znudzilo juz Ci sie czy moze masz \"złe \" wspomnienia jak patrzysz na ten prezent ? Gdyby to nie był prezent to bym odkupiła od Ciebie gdy nie odstane od Mikołaja :P Jutro masz juz wolne czy jeszcze do pracy? Ja mam wolne do 2 stycznia :D bo szkoła w tym czasie zamknieta. Ciesze sie jakbym pracowała conajmniej rok bez urlopu a nie 5 dni :P

Fakt sama byłam zaskoczona tą premią! No ale dają to wzięłam :P To nie kokosy bo 40 zl ale ja sie bardzo ucieszyłam.

Vesnna pracuję nie ma tak dobrze, nawet między Świętami a Sylwestrem jestem w pracy. Także nie odczuję wolnego :(. Wiesz 40 pln na ulicy nie leży :). Ja nie dostanę nawet tego, a jeszcze będę miała na głowie Maluchy z innych grup. Roplanowanie tego okresu jest do d***, a ja kolejnym szaraczkiem w szeregu. A leżą w szafie, bo nie mam z Kim w nie grać :(. Wyglądają jak nowe. Pan miał ze mną grywać, ale skończyło się na kilku razach dosłownie :(. Cóż...

Agus-->Nie znam recepty jak przezyc swięta bezkolizyjnie .Niestety. Coraz czesciej slysze do roznych ludzi, znajmocyh ze nie cieszą sie ze swiąt. Ze ich nie chcą! Kazdy zapewne ma jakis tam powod.... Mojego doła swiątecznego narazie nie widać. Poprostu jeszcze do mnie nie dociera ze za 3 dni wigilia!

Łee rety--> tylko nie mów ze znow znikniesz nam :) Chodz tu do nas szybko :)

Chce do P. Ale do tego jak było kiedyś... Teraz się zastanawiam czy wysłać mu w ogóle życzenia. Zmykam do łóżka, dobrej nocy...

Nigdzie nie znikam :D I już nie zamierzam :D U mnie po staremu, tak jak Wam pisałam, nic się nie zmieniło, no oprócz tego, że ktoś kto do tej pory był tylko kolegą zaczyna być kimś więcej iiii ;) na razie nie wiem co dalej, więc nie zapeszam. W pracy po staremu, premie świąteczną też dostałam, byłam w szoku ;) Pozytywnym oczywiście :D Niestety walczę z problemami na Uczelni okazało się, że płaciłam nie na to konto na które powinnam i byłam baaardzo oburzona kiedy przesłali mi wezwanie do zapłaty :o A tu okazało się, że moja wina :P P.S. Tararara do mnie pisała i jest ostatnio bardzo zabiegana ale wszystko jest ok.

A tak w ogóle to: Vesnna: gratuluje znalezienia pracy :D Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i będzie ok :D Aguś, hmm... A ten Pan od plamy to fajny jest? ;)

łe rety fiu, fiu, to trzymam kciuki ;) A Pan, znowu dał plamę. Miał zadzwonić, tydzień się kończy, paranoja. I o co mu chodzi, Kto mi powie?? A czy fajny? Hę słabo się znamy, ale fizycznie do schrupania ;). Jak dzień Kobiety?? Ja padam na nos, znowu. Ale kupiłam sobie dzisiaj prostownicę do włosów :), więc włosy zostaną ujarzmione świątecznie, hihi ;P

Czołem :D Własnie wracam od kosmetyczki. Zafundowałam sobie na swięta depilacje woskiem nóg i bikni :P. Nie powiem momentami widziłam gwiazdki przed oczami, szczególnie gdy depilowała bikini no ale teraz mam nózki gładziutkie fiu fiu :D Ciekawe na jak długo wystarczy. Łee rety--> Ale to jakis nowy pan :P czy wspomniałas juz o nim kiedyś ?..... Dobra juz o nic nie pytam zeby tez nie zapeszyc :D Dziękuję za gratulacje :) Agucha--> Czyli \"plama\" sie nie odezwał jednak! A to Ci gagatek :D Tez mam ochote na prostownice. A Ty kupiłas jakąs specjalistyczną czy taką zwykłą?

Vesnna z teflonowymi płytkami, ale zapłaciłam za nią 30pln. Nie firmowa, z tego względu, że tak często zmieniam fryzury ;) i po prostu nie wiem czy jest sens pakować kasę w coś co raczej nie często będę używać. Jak na pierwszy raz to mówię, że jest jak najbardziej ok. A Pan, no cóż, jego strata, hihi:P. W drugi dzień Świąt śmigam do mojej Chrześniaczki i ciekawe czy owy pan będzie miał odwagę i czas wpaść na obiad do swoich znajomych, a mojego ciotecznego brata. Pożyjemy zobaczymy, hihi;)

Nie spać ! :D Ja mam w czubie i dobrze mi :P. Kolezanki poszly do nocnego po browarek bo zabrakło a ja by nie zasnać zakradłam sie do komputera i skrobie tu do Was :D Lubie ten stan!!!!!! :D :D :D Słucham sobie własnie piosenki z reklamy citroena . Rewelacja !

Wstałam :) Jeszcze bym pospala ale muszę lecieć po jakiś prezenciak dla przyjaciolki. Oczywiscie nie mam pomysłu na niego buuuuuu. Po południu czeka mnie pieczenie placuszków .Zapowida sie ciezki dzien :P.

Kochane kobiety! Zdrowych świąt Wam życzę, beztroskich, pogodnych, rodzinnych. A w Nowym Roku samych miłych chwil! 😘❤️

Kochane kobiety! Zdrowych świąt Wam życzę, beztroskich, pogodnych, rodzinnych. A w Nowym Roku samych miłych chwil! 😘❤️

Jak przygotowania ? :D Tararaa--> dziękuje za zyczenia :) Tobie rowniez zycze szczesliwcyh i pogodncyh swiąt !

Witajcie, ja dzisiaj niestety nie sprzątanie ale... Jestem w pracy :o W drugie świeto to samo :o Niestety... A ehm... brakuje mi już literek :D Piotrka (niech będzie oficjalnie :P ) znam długo ale jakoś do tej pory był tylko, (albo aż, bo to wiele) bardzo fajnym kumplem, który był zawsze gdzieś obok, a tak jakoś zaczęło mi Go brakować, troszkę tęsknić ale tak jakoś inaczej ;) Na razie jest to trochę skomplikowane... Ale to juz zupełna inna bajka ;) Tararara również życzę Ci wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wiele radości, spokoju i rodzinnej atmosfery. :)

Cały dom posprzątany, już mam spokój. Jutro po południu przyjeżdża mama, zrobi kolację i Święta. Przepraszam, że powiem tylko Wesołych Świąt, bo tak właściwie to nie wiem czego Wam życzyć i nie lubię tego robić. Jak i całej reszty z tym wszystkim związanej. Nie czuję już od dawna tej całej magii, nie cieszy mnie to zupełnie. A wręcz dołuje tylko. Także to jest jedyny moment w roku kiedy nie mam rogala na buzi i jak już muszę to udaję...

łeee rety--> Moje kondolencje z powodu pracy dzis i w drugi dzień swiąt! Ale przynajmniej wywinęłas sie dzis od sprzątania :P i całego tego zamieszania przedswiątecznego. Trzymam kciuki za poztywne rozwinięcie relacji między Toba a Piotrkiem :D. Rozumiem ze z P. definitywnie koniec? czy jeszcze decyzja nie podjęta ?