Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

ja wstałam nie dawno i piję kawkę. I jak już się zbiorę ;) to pojadę na cmentarz do brata :). A wieczorkiem prawdopodobnie wyskoczę na imprezę ;). Jutro zaś jadę południe do moje Hany :D:D:D Pan Plama nie odezwał się ani słowem. A P. ustawił sobie opis Wesołych Świąt wszystkim. I cisza. Ja nie odezwałam się ani słowem, nie wiem może nie dobrze, a może dobrze... A ten \"Twój\"??

Agucha--> Czyli szalejesz dzis w nocy :D Fajnie... Zachowanie panów troche przykre. Chociażz po \"plamie\" mozna było się tego spodziewać :D. Jest udany! Wcale się nie zdziwie jak sie obudzi za pare dni zadzowni i zapyta co słychac hihi. F. narazie milczy. Spędza pewnie czas z rodzinką. W koncu nie było go w domu poł roku. Przed wyjazdem składaliśmy sobie życzenia.

Agucha--> A kto to jest \"twoja\" Hana ? :D Bo ja nie moge sobie przypomnieć !

Vesnna moja Hana :D to moja chrześniaczka, ma 4, 5 roku ;). Mój cioteczny brat uszczęśliwił :D mnie swego czasu swoim potomkiem, hihi. A Pan Palma jest znajomym rodziców Hany, więc możliwe, że będzie jutro na obiedzie.ili mnie jeszcze w imprezę z Nim. Ale w tym roku pracuję i jeszcze tego samego dnia muszę być w siebie w mieście ;). Nie dam się tak łatwo, hihi :)

Też byłam na pasterce i na wieczorze kolęd :) Zawsze na to lubiłam chodzić. I nieważne, że jak wróciłam po 1 to spać mi się nie chciało i poszłam o 3, bo... czytałam ksiązkę :P Miłego dnia dzisiaj! ❤️

Agucha--> Czyli mozesz miec niespodziewane spotkanie no no :D Na dzis to raczej planów nie mam. Po obiedzie rodzinnym pewnie wsykoczymy gdzies na spacer. Wieczorem mialam jechac do kolezanki ale za bardzo mi się nie chce :). Prawdziwy leniuszek zrobił się ze mnie w te swięta. Jutro dalszy ciąg spotkan rodzinnych bo przychodzi mamy siostra z mężem i kuzynostwo z dziećmi. Dobrze ze swięta tylko dwa dni trwają :P Tarara--> co za ksiązke czytasz ? ze tak wciąga :D

Vesnna mam nadzieję, że poszaleję, bo brykać mi się chce, że ho ho :D:D:D A szaleć zamierzam z moja Aś i Jej znajomymi z roku i zapewne jeszcze kilku się przypalęta ludzisków ;), czyli jest opcja tak, że znowu stracę rachubę w tym ile piję i do której. A jutrzejszy dzień będzie ciężki, hihi ;) Tarara też słusznie :) a rodzina Ciebie nie nawiedza?? U mnie w domu pusto, rodzice byli rano u cioci, a teraz jadą do dziadka, także zobaczymy się w środę dopiero ;). Jupiiiiiiiiiiiii :D:D:D Coś mi mówi to nazwisko, co jeszcze napisała ta Pani??

A szalej Aga, ile wlezie :) Obyś tylko nie na czworakach do domu wróciła :P I aby potem Ci nie było wszystko jedno, czy śpisz na łozku, czy na podłodze... jak mi jakiś czas temu się zdarzyło :P aż wstyd się przyznać... Czytalam tej pani jeszcze inne ksiązki, ale juz nawet sama nie pamiętam tytułów... :O Pisze takie powieści dla kobiet. życiowe. o jakichś codziennych sprawach, problemach itd. A czy rodzina jakaś nawiedzi? A bo ja wiem? Możliwe, że na chwilę ktoś przyjedzie :) Na razie mamy babcię :) Miłego dnia kobiety! Wpadnę później!

... i też się cieszę, że Was poznałam, choć... wolałabym znać Was w realu... móc się spotkać, gdzieś razem wyjść, pogadać, a nie TYLKO pisać... Mam wymagania:P

Mam, połączenie czarnego z fioletem :). Mój fiołek ostatnio, hihi. Miłego wieczorku życzę i znikam. Będę dziś szalonaaaaaaaaaaaaaa. 👄

O kuczę, znajomi byli, no i jestem chyba pijana :o :D Dużo się działo ale teraz idę spać , bo jutro do pracy...

wyszłam wcześniej i dotarłam ;) i muszę to zapisać, hihi :D ale wyrwałam ciacho :p hę, właściwie nie jedno, hihi. idę spać, dobranoc

Gość mongoł
le rety czy Ty i hakuna to jedna i ta sama osoba?

Śpicie jeszcze?? Alooooo, pobudka :) Byłam szalonaaaaaa, hihi ;). I prawie cały czas na parkiecie, świetnie się bawiłam. A za godzinkę jadę do Hany :).

Dopiero otworzyłam oczki...a nigdzie nie bylam :P. Agucha--> Wyrwałas i zostawiłas ciacha ? Czy wymiana tel. była ? Męczy kacyk ? :D Łee rety--> nie kuś nas tu ze duzo się działo tylko opowiadaj ;)

Kacyk lekki jest, łyknęłam proch na ból głowy, gorzka herbata na żołądeczek i będzie ok ;). A ciacha, hihi, jeden jak będzie chciał to znajdzie mój numer, bo mamy wspólnych znajomych. A pozostała dwójka nie ma znaczenia, zamęczyłam na parkiecie, hihi :). Bywam dość często w tej knajpie więc może się jeszcze kiedyś spotkamy ;).

ehh... No i siedzę w pracy, na szczęście cisza i spokój ;) Dużo się działo, bo dawno ze znajomymi się nie spotykałam, wypilismy winko, pospiewalismy koledy :D I było miło, co prawda gardło mi padło :o Z Piotrkiem chyba koniec... On ma kogoś i jest szczęśliwy, jakoś tak nie możemy trafić w odpowiedni moment, kiedy On jest wolny ja mam kogoś, a teraz odwrotnie :( Ale jest szczęśliwy i to mnie cieszy. Życzenia oczywiście sobie złożylismy. Smutno mi jakoś dzisiaj... Ehh P.S. Ktoś o to pytał, ja i Hakuna to nie te same osoby. Obecnie jestem tylko i wyłącznie pod tym nickiem.

Łee rety--> Rzeczywiscie pokrecone to zycie czasem potrafi być. Z drugiej strony nic na siłe . Szkoda jednak ze nic z tego nie wyszło.....a moze jeszcze wszytko przed Tobą :) . Tego nie wiemy..... A jak z P. ? Rozmawiacie ? DŁugo dziś w pracy siedziesz?