Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za

czy mu o tym powiedziec... czy lepiej milczec...

Polecane posty

Gość ja za
ZYJ SOBIE W SWOIM IDEALNYM SWIECIE I DAJ INNYM ZYC WIDOCZNIE TY NIE POPELNIASZ BLEDOW BO ZGORY WIESZ CO JEST DOBRE A CO ZLE... IDEAL KURNA NO IDEAL

Gość dobry wujek
Swieczka to banialuke robili bo w głowie został jej knot

Gość banialuka
musisz wiedzieć, że go bardzo skrzywdziłaś i chłopak może sie nie pozbierać po tym, jesli bardzo Cię kochał, o czy świadczy fakt, ze byłby ci w stanie wybaczyć....zawsze tak jest, że wartościowe osoby trafiają na jakieś kurwiszony, które łamią im zycie

Gość seniorita22
i właśnie dobre stwierdzenie unieszcęśliwiła trzy osoby, ale ona poniesie największe konsekwencje tego, facet prędzej czy później się pozbiera, dziecko narazie nie wie co się dziej ona jest w najgorszej sytuacji i dlatego żal mi jej!!!

Gość ja za
JAJECZNICY TEZ NIE PRZYPALASZ...

Gość wszystko ok
Dopiero na takich postach widze jak bardzo ludzie sa w stosunku do siebie agresywni. Mnie nie oburza jej zachowanie, jej sprawa jej zycie. Po co odrazu wyzywac. Brak wam kultury na prawde. Ciekawe co powie jedna z druga gdy was zdradzi facet?????????? No co powiecie????????? Wyzwiesz swojego faceta "Ty jkurwiarzu i bedziesz go lała az krew bedzie tryskac" ? Naprawde brak wam rozumku . Zycze wam sielanki w zyciu ale pamietajcie zycie to nie sielanka. Okey jestes wielka ja popieram Twój kazdy post w 100 %.

Gość rubica
A skad wiecie czy wlasnie wasze zycie nie jest podobne do tej sytuacji,zyjecie w blogiej nieswiadomosci?jestescie chorzy!

Gość banialuka
a mnie nie jest jej żal, bo sama skrzywdziła trzy osoby....takie coś powinno się tępic, a nie użalać się nad takimi osobami....Matko to tylko miesiąc był, aż strach pomysleć, że kiedyś z kimś może stworzyc nowy związek i ten ktoś wyjedzie na dwa miesiące......podejrzewam, że za kilka lat znów pojawi się podobny wątek na tym forum

Gość a obrazac
i bluzgac jak szewc to rzecz dobra czy zła banialuka? bo zaczynam się w tej Twojej moralnosci gubic?

Gość do okey
nie no dziewczyny przeciez one sa idealne i nie popelniaja bledow....

Gość ja za
BANIALUKO NIE ZYCZE CI ZLE... BO TO NIE O TO CHODZI ALE CHCIALABYM ZEBYS CHOCIAZ RAZ KTOS CIE TAK POTRAKTOWAL JAK TY MNIE NIE WIEM ILE MASZ LAT ZE NIE POTRAFISZ POWSTRZYMAC SWOICH EMOCJI NAWET NA CZACIE CHYBA ZE JESTES TYLKO TU PO TO ZEBY OBRAZAC INNYCH WYZYC SIE NA NICH A W DOMKU JESTES SWIETA KROWA A MOZE MASZ CIEZKIE DNI???

Gość seniorita22
ja jej wcale nie potępiam bo nikt nie wie co go czeka co może zrobić zdrada to chamstwo ale kto wie co nas czeka, tylko najciekawsze jest to dlaczego facetów nie potępia się za zdradę tak jak dziewczyny???

Gość banialuka
ej to się nazywa zaufanie....bez tego nie ma co budowac związku...jeśli by wszyscy brali pod uwagę Wasz tok myslenia, to powinni sledzić swoich partnerów, albo byś samotni w obawie przed zdradą...ja wypowiadam sie w swoim imieniu...to sie wie, czy ktos zdradzi, czy nie...nie ma takiej opcji, że niby warunki sprzyjaja do zdrady "chłopak zaczaruje"...jesli się ktos brzydzi zdradą, to nie zdradzi, chociażby przez 20 lat mieszkał w sąsiedztwie dzielnicy czeronych latarni i tyle

Gość okey
Wszystko ok -> Dzięki:) Cieszę się, ze na forum jest jeszcze parę równych kobitek na poziomie, których tolerancja nie parzy:) Reszta zostawiam bez komentarza...widać życie to póki co mistyczny świat z bravo girl:) Trzeba uszanować i poczekać, aż los zweryfiukuje podejście do bliźnich.

Gość banialuka
wiesz co, gdyby ten topik założył facet to moje posty byłyby IDENTYCZNE, nie istotna jest płeć. Zdrada, to kurestwo najgorsze z mozliwych i nie ważne czy facet, czy dziewczyna zdradzi

A wiecie co czuje osoba ktora zostala zdradzona? Ktorek sie ufalo, z ktora sie zylo, dzielilo radosci i smutki? Zastanawialyscie sie nad aspektem sprawy? Siedzicie tylko i rozprawiacie jaka Ona biedna- bo zbladzila...A przepraszam, dźwig ja wepchnal do lozka z nim czy kto? Bo ja juz nie wiem....Bylam zdradzona kiedys przez faceta- nie zycze tego uczucia najgorszemu wrogowi...Nie zapomne tego do konca zycia, nic sie z tym nie rowna....Upokorzenie,bezsilności i pytanie: Dlaczego??? Oczywscie wyzwalam go, wlalam mu i tej kurwie, wypieprzylam jego rzeczy,skonczylam znajomosc,jestem wyczulona na tym punkcie.I nie wazne czy baba czy chlop- na sile ich nikt do lozka z kims 3 nie pcha...Az mnie mdli od Waszych świętojebliwych postow...Ciekawe co Wy byscie zrobily gdyby Wasz kochany maz- partner- chlopak Wam powiedzial ze sie kurwil z inna, albo byscie zobaczyly to na wlasnie oczy????Zastanowcie sie raz jeszcze....Tepię i będę tępiła takie zachowania dopóki moje stopy będą chodziły po tej ziemi...

Gość do okey
--banialuka,nigdy nie mow nigdy,nie wiesz jak twoje zycie potoczy sie za pare lub parenascie lat

Gość banialuka
ej w ogóle joannaz popieram Cię nawet w 200 % :) niestety panuje powszechny błędny tok rozumowania, że jak ktos na kogoś najeżdża, to trzeba go bronić, niewazne co by nie zrobił

Gość ja za
CHCIALABYM SPROSTOWAC DZIECKO NIE JEST TUTAJ POKRZYWDZONO BO NIBY CZEMU JUZ JE KOCHAM I DLA NIEGO CALE MOJE ZYCIE BEDZIE MIALO SENS ISTNIENIA NIE ZABRAKNIE MU MILOSCI I NICZEGO INNEGO CIAZA TO NIE SMIERC ZE KRZYWDZIMY KOGOS (CHODZI MI O DZIECKO) ONE JEST TERAZ NAJWAZNIEJSZE I MOJA CALA MILOSC BEDZIE PRZELANA NA NIE SKAD LUDZIE U WAS TYLE NIENAWISCI TYLE AGRESJI JA NAPISALAM POPROSCILAM O RADE A DOSTALAM OBELGI NIECHCIALAM ZEBY MNIE OCENIANO CHCIALAM RADY... ALE WIDZE ZE U NIEKTORYCH TO TYLKO MOZNA OCHRZAN DOSTAC... BANIALUKO TYLKO NIE ZABIJ NIKOGO... AGRESJA BIERNA CZESTO RODZI SIE W AGRESJE CZYNNA

Gość okey
joannaz -> może Ci psycholog pomoże? Nienawiść zatruwa od środka, a traumatyczne przezycia wpływają na resztę życia... Nie można pielęgnowac urazy i wyżywać się za to na innych. Serio, pogadaj z kimś kto Ci w tym pomoże.

Banialuka---co comment na temat wypowiedzi tutaj co niektorych swietojebliwych cipek;) WIdac nie dostaly jeszcze kopa w dupe od zycia i nie zdaja sobie sprawy z tego co pisza:) Pozdrawiam

Gość banialuka
widzisz jeśli jesteś dorosłą osobą, to znasz siebie, ja znam siebie i wiem, że NIGDY NIE ZDRADZĘ, bo wiem jaką wartością jest miłość...najgorszą rzeczą na swiecie jest zabicie miłości zdradą

Gość seniorita22
ale nie aż tak kogoś krytykować sory ale ja nie wiedziałam że dziewczyny potrafią być aż takie chamskie

Gość banialuka
dziecko jest pokrzywdzone, bo nie ma ojca...widać nie wiesz co to znaczy nie mieć ojca

okey a Tobie psychiatra? Kurestwo i kurwa to kurestwo i kurwa, bez wzgledu na plec, wiek, wyglad, zawod i wyznanie religijne....

Gość banialuka
to nie jest chamstwo...to sie nazywa nazywanie rzeczy po imieniu, a jak kogos to w oczy kole to niech nie czyta

Gość okey
Ajaja, świetojebliwe...oj. Nie weszłam tu zeby jej bronić, robić za sumienie autorki czy stawać się jej adwokatem.Próbuje uświadomić, że dyskusja i odemienne poglądy to nie chamstwo i prostactwo wypowiedzi a normalna rozmowa ludzi o róznych zdaniach.... Można potepiac, ale mozna napisać składnie i kulturalnie... Można nie szanowac, ale można oszczędzić epitety... Tyle, chociaz chyba znów bez sensu, bo morze jadu zaleje sens mojego postu...:(

Gość ja za
SORKI ALE UWAZAM ZE LEPIEJ NIE MIEC OJCA NIZ MIEC TAKIEGO JAK MOJ.... A NIE MAMY XVI WIEKU ZE SAMOTNA MATKA TO ZBRODNIA WSTYD I WOGOLEEE CZASAMI JEDNA OSOBA MOZE DAC WIECEJ MILOSCIE NIZ 2

Gość seniorita22
a ja tak to czytam i się zastanwiam czy Ciebie banialuka kiedyś ktoś nie zdradził i za to się wyżywasz???to jest publiczne foru i trochę kultury

Gość do okey
banialuka---przeciez facet autorki powiedzial ze nie wyprze sie dziecka,wiec ono bedzie mialo ojca