Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja za

czy mu o tym powiedziec... czy lepiej milczec...

Polecane posty

Gość banialuka
nie jestem swiętoszką po pierwsze, po drugie osoby dojrzałe, różnią się od niedojrzałych właśnie tym, że maja głowę na karku i wiedzą jakie konsekwencje mogą przynieść ich działania. Nie jesteś mną, jeśli ja twierdzę, że nie zdradzę, to znaczy, że nie zdradzę, jesli ty nie wiesz, czy nie zdradzisz, to widać jeesteś dzieckiem, które chce się pobawić w bycie dorosłym

Gość banialuka
po dupie to dostała założycielka tego topiku

Gość kriiiiis
i masz rację okropne są dziewczyny które klną jak szewc i nie potrafią w kulturalny sposob wyrażać swoich poglądów

Gość Ewelka20wawa
do autorki...no kochana, masz problem i to nie mały. Mysle ze tój facet powinien wiedziec...aczkolwiek sama nie wiem jak ja bym postapiła w tej sytuacji...wspólczuje CI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość banialuka
bo jeśli chodzi o zdradę, to nie ma czegos jak okoliczności do zdrady...nosz kurczę jak ktos kogos kocha to nikt nie jest w stanie go nakłonić do zdrady...wiem, bo juz taką sytuacje przerabiałam i nie zdradziłam i wiem, że nie zdradzę

Gość okey
Zwróce się jeszcze do Aga-27.Chyba cyferka przy nicku to Twój wiek.Powinnas byc juz madra i dojarzała.Gdzie Ty widzisz te wartosciowe panny? Uważasz, ze mnie bulwerusją epitety? Mylisz się. Bulwersuje mnie taka obleśna, wulgarna, zaślepiona postawa. Jak mają się tak odzywać to niech nie piszą wcale. I przeczytaj może dokładnie wypowiedzi innych, bo nikt nie napisał, ze dziewczyna jest swieta i nie pogładził po główce, a jedynie wykazał odrobinę KULTURY. Jedziesz po lol banialuka itp a one przeciez odzywaja sie tak samo jak te "kregosłupy moralne" .Gdzie jest niby różnica?

Gość aga_27
Żegnam forumowiczki na razie... Porozumienie w tych kwestiach zawsze jest trudne... Banialukę, Joannaz, Morphine czy Beatrycze 86 pozdrawiam w szczególności. Trzymajcie sie, babki, i brońcie swego zdania.

Gość banialuka
co Wy tu piszecie o kulturze, zastanówcie sie nad kulkurą założycielki topiku

Gość kriiiiis
jak nie zdradzisz???już sie tym wszystkim pochwaliłaś że taka pożądna jesteś IDEAŁ

Gość ja za
BVANIALUKA DZIWNE ZE WOGOLE DOPROWADZILAS DO TAKIEJ SYTUACJI TY TAKA IDEALNA.... O MATKO

Gość lol banialuka lol
bo łatwiej jest nabluzgać, niż powiedzieć brutalną być może opinię w sposób kulturalny. banialuce się nie udało, i niestety podejrzewam, że nie uda...

Gość banialuka
to nie ja doprowadziłam do takiej sytuacji, ale nic sie nie stało i kolesia po prostu wyśmiałam, bo widzisz, ja w odróżnieniu od Ciebie wiem jaką wartość ma miłoś, a ty dziecko musisz dorosnąć

aga_27: masz racje, ja gotuje obiad i czytam w międzyczasie- az się oparzyłam pokrywką ze śmiechu czytajac te świetojebliwe laski:) Trzymaj sie ciepło, pozdrawiam

Gość banialuka odp
banialauke zatkalo - liczy ilu ja przerypało

Gość aga_27
Do Okey Chetnie podyskutuję z Tobą jak wrócę, bo muszę wyjśc. Szanuję wszystkich którzy mają własne zdanie, nawet jeżeli różni się ono od mojego. Pozdrawiam. Do wieczora.

Gość banialuka
jak widzę, że ktoś jest kurwą, to nazywam ją kurwą, takie słowo tez istnieje i jesli coś mnie wkurwi to mówię, że mnie wkurwiło.

Gość Mars i Venus do banialuki
Ty kobieto powiedz wreszcie cos konkretnego i sensownego bo juz chyba kolejny raz sie powtarzasz. Widze, ze argumentow ci juz brak :P:P:P I kto tu jest dzieckiem? Nie umiesz podjac dalej dyskusji to sie powtarzasz jak nakrecona :P Pewnie juz masz niezle rogi i sciagasz nimi chmury tylko o tym nie wiesz bo klapy masz na oczach buehehehehe. Gowno jak widac wiesz o zyciu ale kamieniem rzucasz pierwsza, widocznie jestes bez grzechu :P:P:P Idz do zakonu bo pomylilas role. Swietoszka, sama sie bzyka z facetem bez slubu i komus bledy wytyka. u kogos zdzblo w oku widzisz a u siebie wielkiej belki nie umiesz dojrzec? Spojrz na siebie zanim wydasz na kogos osad bo dla kogos innego to wlasnie ty mozesz byc puszczalska i kurewka :P:P

powiedzieć i to jak najszybciej to okrutne żeby kłamać cd tego czy ktoś jest ojcem czy nie i tak już go oszukałaś i nie powiedziałaś o zdradzie

Gość ja za
BANIALUCZKO A MOZE CHCESZ MNIE UBICZOWAC???? WIESZ JA TEZ MAM PEWNOSC ZE TWOJ FACET CI NIE ZDRADZI ZYC U BOKU TAKIEGO TYRANA AZ STRACH ZALATWIC SIE SAMEMU

Gość lol banialuka lol
ja przez bluzganie chciałam tylko uzmysłwoić banialuce jej poziom... nie uważam, żeby sex przed ślubem był zły, nawet gdybym uwazała, to każdego święte prawo decydować o tym i nic mi do tego :) Staram się zrozumieć każdego i nie potępiać...

Gość banialuka odp
kurwic sie lubisz czesto o to prosisz skoro stale to slowo do wypowiedzi wnosisz

Gość banialuka
nie znasz mnie, więc nie sugeruj, że mój partner mnie zdradza, ja wyraziłam swoje zdanie jasno i dosadnie, a Ty ciągle piszesz w kółko o tym samym, więc to samo ci odpowiadam

Gość banialuka
Twój facet to Ci powinien wpierdolić, to byś się nauczyła, że nogi razem się trzyma...mój facet jesy najukochańszy pod słońcem...widzę to doceniam i nie zdradzam

Gość banialuka odp
nauczył cie trzymac nogi razem? odniósł sukces u takiej suki

----> \"ja za\" Posłuchaj dziewczynko, gdybym był twoim serdecznym kolegą lub co gorsza bratem to też bym ci \"chuji\" nasłał na czym ziemia stoi i to nie jest kwestią inteligencji tylko zdrowego rozsądku... Mam nadzieję, że kiedyś dorośniesz i przedstaniesz myśleć dupą bo jak brzmi przysłaowie \"z chujem nie ma żartów\". Jak zawsze bez poważania Zły

Gość lol banialuka lol
widocznie swoje ci już - ja ty to ujełaś - wpierdolił

Gość banialuka
do banialuka odp-> mnie wystarcza tylko jeden partnert, tobie chyba widocznie nie, skoro sugerujesz, że innym także

Gość banialuka odp
ja jestem twoim alter ego

Gość ja za
PEWNIE SZERZMY AGRESJE W ZDLUZ I WSZERZ PEWNIE TERAZ ZALUJESZ ZE MI NIE WPIERDOLIL CHYBA W JAKIEJS DZIWNEJ RODZINIE BYLAS WYCHOWYWANA BO WIDZE ZE U CIBEI WSZYSTKO PRZEMOCA MOZNA ZALATWIC...

Gość banialuka
ale wy jesteście prymitywne, teraz się zaczynaja osobiste wycieczki...nie ja mam problem z trzymaniem nóg razem tylko założycielka topiku, nikt mi nie wpierdolił, ale Wam by się przydało