Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaai

BADANIE Z WŁOSA - mial ktos robione????

Polecane posty

Gość agaaai

placi sie 180 zł (do tych co robili:to duzo czy malo?).daje się niepofarbowany wlos do probowki i pozwala to zrobic specjalistyczne badania w zwiazku z tym czego brakuje w organizmie, jakich witamin itp, co jest w nadmiaze, pozwala sporzadzic diete dla poszcegolnych osob. jestescie zadowoleni z tych badan czy nie????? zastanawiam sie nad tym czy nie zaryzykowac bo wielu osobom pozwolilo to NAWET zrownowazyc gospodarke HORMONALNA! co o tym myslicie??

hmm...chodzi o trichogram? jesli tak to ja mialam robione ale to lgownie pod katem problemu wypadania wlosow

Gość agaaai
zbyt wiele na ten temat nie wiem dlatego ten post tu umiescilam ;) ale o dziwo mimo ze to probka jedynie z wlosa to przede wszystkim wyniki maja wykazywac sytuacje CAŁEGO organizmu

Gość aboabo
trichogram to co innego wyrywa się kilkanaście włosów i ocenia procent włosów w fazie wzrostu a to co ty chcesz robić to napewno więcej niż jeden włos będziesz musiała poświęcić, podejrzewam że grubszy kosmyk z tego co wiem nie warto, gdyby to była taka świetna metoda nie trzeba by było pobierać krwi do badań, zawracanie głowy

Gość agaaai
no wiesz... pobieranie krwi jest kilka razy tansze wiec nic dziwnego ze tak malo osob sie decyduje na badania z wlosa. nikt mi nie wspominal o KOSMYKU wlosow wiec chyba troche przesadzilas;)