Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojojjjj

pytanie o sex oralny

Polecane posty

a jak głęboko i ile palców :D w sumie to napralem na to ochoty :P chyba napisze zeby sie moja wczesniej z pracy zwolniła :D

Gość lolooo
a przy tym wsuwanie leciutko palca do drugiej dziurki ? . . lubicie ?

hehe :] glebokosc?-zalezy jakie masz dlugie palce :] albo do tego czasu az jej nie bedzie bolec... a ilosc?- najpierw jeden a pozniej dwa... chyba ze bedzie chciala wiecje ale to zapytaj najlepiej zeby nie bolalo...

Gość lolooo
e... dlaszego tak delikatnie tylko :))) jest super

moja dziewczyna tez za tym nie przepada to zalerzy od kobiety.. moze co innego seks analny, ale to tez zalerzy od tego co kto lubi..

na wstępie poddam sie bo zgadywanie wieku kobiety z doswiadczenia wiem ze jest skokiem w przepasc :P więc ile ?

a seks analny?- nie probowalam bo razem z moim facetem jakos nie mamy na to ochoty... wydaje nam sie to obrzydliwe... ale oczywiscie zalezy co kto lubi :)

łał myslialem o czymś blizej 21 i bałem sie ze okaże sie młodszym w tej rozmowie :P ale milo mi ze ktos w twoim wieku jest osobą tak doswiadczoną i inteligetna bo rozmowa z toba jest bardzo przyjemna :D

eee.... tak myslalam ze jestem mlodsza... :| dzieki za komplement, bo myslalam ze juz ci sie odechce gadac z 17 latka....a ty ile masz?

jestem od ciebei starczy raptem o 3 lata i nie widze problemy.. rozmowa z toba wzbogaca mnie o obraz seksu ze strony kobiety i jest to dla mnie bardzo cenne... nadal chce z toba rozmawiac :) a moze ty chciala bys wiedziec cos wiecej ?

no a wracajac do tematu to moze ja tez bym sie czegos dowiedziala nowego... chcialabym go zaskoczyc. bo jak narazie to mi sie wyczerpaly pomysly jak mu sprawic przyjemnosc.... masz jakis pomysl?

ja stary człowiek któremu skonczyly sie pomysły mam radzic, jak urozmaicic stosunki miedzy ludzkie, haha no cóż to zalerzy do czego jestes zdolna sie posunąc, kochaliscie sie juz w różnych miejscach czyz azwyczaj bylo to łóżko ? ja osobiście KOCHAM robic to na swierzym powietrzu, jest lato ciepło.. jedzcie gdzies do lasu znajdzcie mała polanke na której nikogo nie ebdzie (no chyba ze obecnosc ludiz nie ebdzie wam przeszkadzac)... lub jedzcie nad morze seks w wodzie jest bardzo przyjemny, i nie wierz plotka ze w wodzie pochwa jest mniej wilgotna, nieprawda ! lub wynajmijcie pokój nad morzem na pietrze i róbcie to cała noc tak głośno zeby was rano kierownik wyrzucil :D hah zamocna sprawa wierz mi :P

hehe zajebiste! nad morze nie pojedziemy bo za daleko i malo forsy :| do lasu predzej tzn na polanke bo w lesie kleszcze :] fuj fuj :] robilismy to tylko w dwoch miejscach tzn u mnie i na imprezie u kumpla w domku... wiec sama juz nie wiem...

Gość ktosikmmm
Prawdziwa eeff - ty naprawdę masz otwarte oczy podczas tych pieszczot ?. Chyba dużo przyjemniej kochać się przy zamkniętych?.

ja uwarzaam ze lepiej jest z otwartymi... ato dlatego ze widze ze jemu jest przyjemnie a poza tym on tez lubi sie patrzec kiedy ja mu sprawiam przyjemnosc... w oczach mozna duuuuzo zobaczyc.... a jeszce troche kokieterii... mniam :]

to tez zalerzy od twojego faceta czy lubi seks w \"plenerze\" ja osobiscie to uwielbiam :)) wykompcie sie razem w wannie lub pod prysznice, jest ciepło a zimny prysznic kiedy bedziecie sami w domu wcale nie musi byc taki zimny :D

no ja bym bardzo chciala ale jeszcze sie nie zdarzylo zebym miala wolna chate...mam starych rodzicow i nigdzie nie wychodza :/