Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojojojojjjj

pytanie o sex oralny

Polecane posty

a odnosnie wina to jaknajbardziej, od kilku lat (ciii wiemz e 2 lata temu skonczylem 18 ale trwa to troch dłuzej) co roku na jesień nastawiam kilka dzbanów wina :D aktualnie w piwnicy mam z 24/25 butelek a w dzbanach kolejne 34 litry :D fajna sprawa, nie zawsze wyjdzie, ale jesli juz bedzie dobre to jaka radosc :)) i odrazu cos dobrego na wieczór :)

eeff minatka sprawia mi ogromną przyjemnosc jest bardzo podniecajaca i naparwde kocham kochac sie oralnie z moja kobieta :) choc zmusic jej nie moge do tego aby sie wydepilowała tak bardzo bardzo (nie jest bardzo \"owłosiona\" bo sie przycina) ale ja chcialbym aby byla wydepilowana, no ale to inna bajka :) bardzo mnie to podnieca ejst dla mnie bardzo przyjemne i gdyby nie to ze po orgazmie nie moge kontynuowac to robil bym to i z dwa razy :)

hehe fajno fajno...ja nie preferuje calkowitej depilacji ale trojkacik czy paseczek sa ok. wydaje mi sie ze calkowicie wydepilowana tam kobieta nie wyglada zbyt ladnie. a taki paseczek jest bardzo sexy. zreszta calkowita depilacja nie jest przyjemne,pozniej kluje... :/

no włąsnie nie :(( jest tylko \"przystrzyzona\" tak na krótko.. ale mnie własnie bardziej podniecaja takie paseczki, no ale cóż nie wszystko meic mozemy :P wiec cieszmy sie tym czym mamy :d

no racja. moze kiedys zmieni zzdanie bo ja tez na poczatku nie chcialam ale sie przekonalam do tego :] a co sadzisz o depilacji u mezczyzn \"tam\" oczywiscie :)?

dlaczego kobiety nie tolruja kiedy mezczyzna chodzi na siłownie i jest umieśniony ? kiedys za \"dawnych czasów\" bylo to czyms naturalnym i wskazanym, teraz kobieta woli faceta który jest chudy jak patyk i nie ma wogóle miesni, nie zebym był facetem który mysli bicepsem :D ale poprosty trenuje kulturystyke od 3 lat i dosc czesto spotykam sie z opiniami ze to sie kobieta nie podoba, owaszem tez nie lubie kiedy na ciele sa tysiace zył, i dlatego tak nie wygladam, ale lubie byc wysportowany, i dobrez wygladac.. wyznaje zasade ze wszytsko ma swoje granice i tak samo zachowóje ja w kulturystyce, ale kobiety tego nie lubia ?

przyznam sie ze raz w zyciu to zrobilem ! i nigdy wiecej tego nie zorbie ! myslałemz e umieram :( prawie sie zadrapałem na smierc i przez tydzien chodzilem w rozkroku :D

mi faceci \"za bardzo\" umiesneini,tzn takie kupy miesni sie nie podobaja. wiekszosc kobiet uwaza ze taki facet nie ma nic w glowie... ale trzeba poznac czlowieka a dopiero potem go oceniac..

juz myslalemz e mi uciekłas :P nie cwicze po to zeby zamiast isc po ulicy to sie toczyc bo bede taki wielki albo zeby przez drzwi przechodzic bokiem, lub isc na impreze zeby komuś wp******* ćwicze bo bardzo to lubie i jest mi z tym bardzo dobrze :D ale ludzie troche źle do tego podchodza, w sporcie tez mozna sie zakochac, nie uwazam sie za człowieka super inteligetnego, ale swoje wiem studiuje jakos mi to wychdozi chyba to o czyms swiadczy :)) kurcze fajnie mi sie z toba rozmawia (eh tekst jak na czacie) :|

to mzoe zostawisz mi jakis kontakt do siebie ? meila ? numer gg ? tak zebysmy mogli jeszcze porozmawiac kiedys, jesli oczywiscie chcesz..

jesli mozesz podaj mi maila.....bo ja nie chce na forum podawac kontaktu a na maila napisze ci jaki mam numer gg i sie dogadamy ok?

z tym ze musze wyjsc teraz w moim profilu jets moje gg odezwij sie do mnie :) klikni na moj pseudonim i tam bedzie moje gg, pozdrawiam i do usłyszenia...