Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosowa

Czy ktos wie coś na temat Pani Doktor Ireny Grobelny??

Polecane posty

Gość nosowa

Wybieram sie do niej na operacje nosa , niby klikika ma dobre recenzję , a może ktoś z Was korzystał z usług Pani Doktor ?A moz polecacie kogoś jeszcze w woj pomorskim?

Gość nosowa
podnosze

Gość nosowa
nikt??

Gość nosowa
Byłam na forum i , no nie ma o niej za wiele, dwa razy chwalona za zrobienie piersi, a co z nosem , moze strach , sama niewiem co robic, może ktoś mi jeszcze coś podpowie.Zobaczę po konsultacji dzieki za pomoc

POczytaj sobie forum i zobacz jak wiele nosó sie robi i kto jest dr chalonym na forum a kto nie. Na twoim miejscu nie upierałabym się przy lekarzu który nie ejst zbyt znzny.

A tak na marginesie jaki to absurd ze usuwa się tutaj linki do innych for. Czy myslicie ze wszyscy pójdą tam......??? Pewnie tak ale słusznie, to forum powinno pomagać a nie utrudniac, a skoro tu nic nie ma to niech ludzie szukają tam gdzie powinni, a forum do którego linki podaje sa jednymi z najbardziej znanych for o operacjach plastycznych. Prosze nie utrudniajcie szukania cennych informacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nosowa
dzieki ggggg nie upierałabym sie , poszłabym do Zdzitowskiegoi ale on ma wolny termin dopiero we wrzesniu, ja mieszkam za granicą i mam tylko szesc tyg, pobytu w kraju ona bez problemu mi zrobi operację bo nie ma kolejek, dlatego zalezy mi na informacji o niej:):)

Gość nosowa
no włąsnie poszłam i co? , wróciłam tutaj i tak, chamstwo i tyle |( mówie o usówaniu linków)

Mhm.....forum beauty ejst najbardziej popularnym forum, natomiast forum twoje cialo gosci Dr Brome który sam odpowiada na pytania uzytkowników. lepiej jak poczytasz forum i wybierzesz takiego lekarza który zdobył uznanie ludzi......

Jeszcze jedno, jesli do lekarza nie ma kolejek to nie znaczy najlepiej o nim chyba........

Gość nosowa
no tak , wiem świadczy o nim ze niejest zbyt dobry, ale nie jest powiedziane ze jest partaczem

Gość nosowa
A z forum nmnie wyrzucili

na forum sa pewne zasdy, skoro napisałaś do kogos rzeczy w typie \"odwal się czubie\" i \"fuck off\" to się nie dziw że Cię wyrzucili......bo naprawde uwierz takich rzeczy nikt nie chce czytać. Pozdrawiam

Nie musi być partaczem, moze byc poprostu mało znany albo kiepski.

Gość nosowa
no tak własnie dokładnmie napisałam,skad wiesz ze to ja:)?:) nie bedzie mnie jakiś kutafon upominał, jezeli chce sie czegoś dowiedziec to pytam ,a on mi tam jakies pogróżki śle mam to gdzies, i tak nie dowiedziałam sie za wiele

Gość nosowa
ja nie chciałam zeby ktokolwiek to czytał ,poprostu zabrakło mi cierpliwosci

Spoko, dla mnie tam najwazniejsze jest to czy ja dokonam wlasciwego wyboru, i to zebym mogla podzielic doswidczeniami z kims kto tez szuka Dr, a nie pilnowanie porzadku na forum :) Bo nie jestem modem tam. jednak co do Dr Grobleny, to czemu ona, nie ryzykuj dlatego ze masz blisko i ze nie ma kolejki. natomaist na forum twoje ciało, pojawila się pozytywna opinia o nosie od Dr Grobelny.....

Gość nosowa
dziekuje Ci bardzo z info, ja mam tylko szesc tyg, pobytu w kraju mieszkam obecnie w Anglii i dlatego tak suie upieram zrobic to szybko , ja poprostu nie mam czasu i dlatego chce zdobyc o niej jakie.ś informacje, jest jeszcze Martinek w Gdansku ale o nim nie ma dobrych opinii,Tak wie c dlatego zalezało mi na informacji o tej pani doktor Dziękuje

Gość nosowa
cze ggggg , a Ty tez chcesz sobie coś zoperować?

Gość nosowa
Acha czytałąm te opinie o Grobelnej i trochę mi to podchodzi pod prowokacje, tzn wiesz moze ona sama to napisała, albo ta pani która odbiera tel, bo to wiadomo??????

Gość monika30i
Ja też jestem po konsultacji u dr Ireny Grobelny.. Ogólnie zrobiła na mnie dobre wrażenie, bardzo sympatyczna i konkretna, zaleciła całkowitą korektę , natychmiast określiła jak przeprowadzi operację, ale jest jedno ale.. Szukałam informacji w necie na temat Pani dr. i nie znalazłam żadnych informacji o przeprowdzonych przez nią operacjach. Dla pewności zapisałam się na kolejną konsultację u dr. Bieńkowskiego w Bydgoszczy na 16 sierpnia (podobno ma renomę) . Może ktoś zna opinie na temat tych dwóch chirurgów. U dr .Grobelny nie trzeba długo czekać (początek września po wykonani wszystkich badań), u Bieńkowskiego 29 października.. proszę o opinie Monika

Gość 3citty
pani Grobelny to czarodziejka , nie wybieraj się tam na nosek .Ostatnio wymyśliła nową teorie ,że Restylan (wypełniacz czasowy ) utrzymuje się rok , kiedy powszechnie wiadomo ,że trzyma do 6 miesięcy . Moja koleżanka robiła nos w Szwecji u doktora Niechajeva i jest zadowolona .

Gość monika30i
3citty Bardzo dziękuję za informację pozdrawiam

Gość jowita22
3citty wiesz coś może jeszcze do dr.Grobelny?czy tylko to o restylanie?

Gość szmaragdka
Podnoszę.

Poprosze o opinie po powiększeniu piersi u dr.Grobelny. Mam mnóstwo pytań i mnóstwo niepewności, echch....Jak długo dochodzi się do sprawności fizycznej bo ja pracuję fizycznie, trochę też tańczę, skaczę itp.... Czy ktoś brał może kredyt na te nowe cycki ;-) Pozdrawiam zainteresowane ;-)