Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskaa

moja kolezanka nie jadla miesa przez pol roku i jej piersi sa jak u starejc pan

Polecane posty

Gość iskaa

ona jest zrozpaczona jak mi o tym mowila mylsam ze przesadza ale wczoraj mi pokazala to wyglada jak by jej zostala sama skora a cala tkana tluszczowa znikla .. je juz mieso od 4 miesiecy ale jej piersi sa nadal takie jak byly nic sie nie poprawilo czy ktorejs z was cos takiego sie przydarzylo ??

ja tez miesa nie jem...a wlaciwie tylko od przypadku i nic takiego mi sie nie stalo...mam male piersi no ale chyba taka moja uroda:O moze ona ma jakas drastyczna diete?? bo nie wierze ze to tylko od odstawienia miesa...

Rany, a co tu niejedzenie mięsa ma do tego?? Zwyczajnie złe odżywianie! pewnie anemia albo odwodnienie orgaznizmu! i jedzenie mięsa w niczym tu nie pomoże!

idiotyczne :O ja mięsa przez 8 lat nie jadłam i jak 75 C miałam tak i mam :O

Ja też jestem wege od prawie 6lat i jakoś tkanka tłuszczowa mi nie wyparowała:D

Jakoś od 11 lat nie jem mięsa i też mam piękne, jędrne 75 C. Bardzo mi się podobaja moje piersi i nie tylko mi, ale wielu, wielu facetom. Nie sa za duże, nie za małe, nie obwisłe, jestem szczuplutka i wlasnie piersi mam śliczne i nie boję się tego przyznać. Z nich wlasnie jestem dumna. Myslę, że jej sposob odzywiania był kiepski, bo samo niejedzenie mięsa, nie jest takie złe.

Gość iskaa
no wlasnie ona sie nie odchudza jest taka jak byla jezeli chodzi o wage wszytskie wyniki ma ok napewno nie ma anemi miala robione wszytkie badania ale ze wzgledu na inny problem .. mowqie wam starzsnie to wyglada wlasnie wiem ze przeciez jest tyle wegetarianke i nic iom sie nie dzieje nie mam pojecia co jej sie stalo