Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asickza

Mój mąż i nasze życie

Polecane posty

Gość Asickza

Ja mam 25 lat, mąż 28. On pracuje i dobrze zarabia. Ja miałam pracę i rzuciłam ja bo zarabiałam mało i nie za bardzo też praca mi się podobała. Mąż zarabia dużo i stać nas na wiele. Ostatnio poruszyłam temat dziecka bo w domu za wiele pracy nie ma i troche mi się nudzi. Sprząta sprzątaczka, gotuje pani Gabriela a jamam dużo wolnego czasu. Powiedziałam o tym mężowi a on odparł tylko "Ok nie to wsio rawno - i tak to będzie twój problem, to ty przeżyjesz koszmar ciązy i porodu" i ma rację. Zgodziłam się i rozpoczęliśmy staranki:-) ciekawa jestem kiedy ajde w ciąze:-)

Gość Asickza
no ja raczej tez sobie zazyczę cesarke - męża na to stać także po co mam się męczyć

Gość a powiedz no
a czym zajmuje sie twój mąż?

Gość chorebaby
kasa to priorytet dla Was, ale dziecko urodzić to coś ponad waszesiły i mozliwości, wygodnictwo!!!

Hmmmm troche dziwne podejscie Twojego meza. Nie chce Cie urazic ale gdyby moj maz powiedzial mi cos takiego to nie chcialabym zeby byl moim mezem. Masz w nim wsparcie? nie sadze...

Gość Asickza
prowadzi własną firmę - a co to ma do rzeczy?

cesarka!!! dobrze sie zastanów....to powazna ingerencja w organizm....a porod naturalny jak sama nazwa wskazuje jest naturalny....powodzenia w staraniach :]

Gość Asickza
mam w nim ogromne oparcie. Bez niego nie wiem jakbym żyła. A dziecko będzie taką "przystawką" do naszego szczęsliwego życia.

Gość Asickza
właśnie kolezanka mi mówiła ze jakies zaściankowe kobiety ze średniowiecza mogą się wzdrygiwać na samą myśl o tym ze chce cesarke a to najlepsza metoda porodu - stosuje ją całe Hollywood

Gość lalunia76
A nie może pani Julia urodzić za ciebie?

Gość hejka1111
ja bym zwariowała jakbym miała całymi dniami siedzieć w domu i nic nie robić podziwiam :) i pozdrawiam

Gość hejka1111
AAAAA i jeszcze jedno, urodziłam naturalnie:) bez problemów i godzinę po porodzie już chodziłam po oddziale. Nie było tak źle, cesarki bym się bała :)

Gość Asickza
nie - chce sama urodzić. Poczuć tego małego "alienka" w sobiei jego rozwój. a w domku zawsze jest co robić. Tak sobie myśle ze jak będę chciała gdzies wyjsć (fryzjer, kosmetyczka, shopping) to zawsze pani Gabriela moze zostac z dzieckiem.

Gość hejka1111
sorry, ale ja dziecka w brzuchu nie nazwałabym "alienkiem" chyba jednak nie dorosłaś do bycia mamą.

Gość Asickza
Widocznie nie oglądałaś filmu alien i nie wiesz o co chodzi. Alien to z jezyka angielskiego. takie śmieszne użycie określenia dziecka:-)

Gość hejka1111
ok

Gość ale zazdrośnice
laska napisała ze ma kase a te juz jej zazdroszczą i ziejąjadem.

Gość Współczuje Twojemu
przyszłemu dziecku, ze będzie miało taką pustą matkę:o

Gość Asickza
dziewczyny a mam takiepytanie - czy w ciązy można farbować wosy? bo ja muszę raz w tygodniu iść na podcięcie końcówek i raz w miesiącu pofarbować się. A i czy mozna np pedicure i manicure robic??????

Gość hejka1111
mozna farbowac do woli, teraz farby są "bezpieczne" inn e zabiegi tez

Gość szczerzwspółczuję
rozumiem że bez fryzjera mąż cie nie zechce:0 PUSTAK!!!

Gość a czego jej współczujesz
ze ma kase i będzie mogła dać wszystko swojemu dziecku a ty nie????????// zazdrośnik zasrany

Gość szczerzwspółczuję
TEGO SIANA WE ŁBIE JEJ WSPÓŁCZUJĘ!!! na pieniądze nie narzekam,z reguły ten kto gada o nich najwięcej najmniej ich posiada:)

Gość Asickza
dbam o siebie i chce się podobać męzowi. slyszałam ze kobiety starające się o dziecko czasem zapominają oo swoim wyglądzie i potem nie moga zajść w ciąze (poodem jest brak sexu bo kto by chciał siękochać z kimś takim niewypielęgnowanym) a do zazdrości się przyzwyczaiłam i bawi mnie ona.

Gość zazdrośnice tu siedzą
zadbajcie o siebie idiotki a nie będziecie sie dziwiły ze inne dbają. Wy jak w ciąze zajdziecie to wejdziecie w te swoje smocze ogrodniczki, odrosty na pół łba i zero makijażu bo by dziecku zaszkodził - leczcie się borcuchy

Gość kochanieńka
czTy uważasz ,że reszat kobiet jest nie wypielegnowana, nie chodzi do fryzjera, nie robi paznokci??? gdzie ty mieszkasz dziewczyno? o jakiej zazdrości mowa?

Gość Asickza
nie wiem jak chodza ale jakaś kolezanka się tu na mnie rzuciła ze bez fryzjera mie mąż nie zechce. Zechce zechce ale lepiej się czuje jak ładnie wyglądam. Takie to dziwne ze ktoś dba o siebie iw ciązy tez chce chodzic zadbany?

Gość zazdrośc zabiła ci topik

Gość Asickza
pusta laleczko pytałam czy w ciązy mogę zafarbować głowę bo się nad tym zastanawiam :-) czy jak zajde to będzie to możliwe dziecko drogie - ależmało masz inteligecji - do arystokracji sięnie nadajesz