Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelka20

Ile kosztuje teraz zapisanie sie do avonu??

Polecane posty

Gość Nelka20

chciałabym zamawiac kosmetyki taniej tylko dla siebie czy opłaca sie zapisac do avonu??czy trzeba miec co miesiac jakies zamowienie na dana kwote??

Gość lololo
Zapisanie się nie kosztuje teraz nic. A co do zamawiania to co miesiąc musisz zamówić za minimum 160,01zł. Inaczej Twoja koordynatorka będzie się czepiała bo nie będzie miała z Ciebie zarobku.

nie oplaca się:) ja się rok temu zapisałam a teraz wyczekuje aż mi umowa wygaśnie. Nie warto, jeżeli chodzi ci tylko o tańsze kosmetyki. Bo te oszczędzanie będzie złudne, będziesz dążyła do minimalnego zamówienia aby nie płacić za przesyłkę i w sumie wydasz więcej. Chyba że będziesz podsuwała katalog jak największej liczbie znajomych, to wtedy może wyjdziesz na swoje.

Ja jestem konsultantką od wielu lat chyba juz z 6,Mialam przerwe ze 2 lata a teraz niedawno zapisalam sie bezplatnie poraz drugi.I z tego co wiem nigdy nie bylo zadnego przymusu ze musisz zamawiac z kazdego katalogu.Zamawiasz jak chcesz byle w danym terminie.Kwota zamowienia minimalnego jest 160 zl.bo jesli nie masz tyle to placisz za przesylke.Wystarczy ze pokazesz katalog rodzinie czy kolezankom i zawsze cos uzbierasz,a to juz twoja sprawa czy sprzedaz im po cenie katalogowej czy bez marży.I na pewno sie to oplaca ja jak zbiore wieksze zamowienie to mam za darmo swoje kosmetyki.I to nie prawda ze ktos bedzie na ciebie zly bo nie masz zamowienia,dziewczyny mialy jakies zle doswiadczenia.Jak nie masz to po prostu nie zamowisz nic sie nie dzieje.Dla poczatkujacych sa prezenty jak nie zamowisz to przepadaja nic po za tym.Jak masz jakies pytania to chetnie odpowiem.Pozdrawiam!

Jeśli chcesz zamawiać kosmetyki wyłacznie dla siebie to raczej odradzam (no chyba, że planujesz zakupy o dużej wartości). Zapis co prawda nic nie kosztuje, ale jeśli nie zamówisz na min. 150 zł to obciążą cię koszty \"realizacji małego zamówienia\". Ponadto przkładowo przy zamówieniu na kwote 150 zł otrzymasz 15% upustu (to niewiele). Lepiej rozejrzyj się za już działającą konsultantką (one też czesto przyznają upusty). Jeśli chodzi o tzw. \"czepianie się\" koordynatorki to nie jest to regułą, jestem konsultantką i nigdy nie miałam tego problemu. A i jeszcze próbki, katalogi kosztują (nic za darmo). Jeśli chcesz coś zamówić oferuję ci 20% upustu na wszystko co jest w katalogu 9/06. Skontaktuj się ze mną jeśli ci to odpowiada gg: 4809889 (wieczorkiem) :)

zamówienie musi wynosić min. 150 zł (a nie 160), inaczej zapłacisz 10 zł za przesyłkę. nie musisz zamawiać co miesiąc, ale niektóre koordynatorki baardzo namawiają do składania zamówień, zależy, na kogo trafisz. jak na dobrą, to nawet Ci dołoży czasami ze swojego zamówienia do tych 150 zł. jeśli masz w pobliżu COK, taki sklep dla konsultantek, i w poprzednim miesiącu zamówiłaś za 150 zł, to w następnym miesiącu możesz w tym COKu zrobić zakupy za 50 zł (bez tej opłaty 10 zł). za katalogi i próbki płacisz sama.

Konsultantka Avon Białystok Jestem konsultantką Avon i zapraszam wszystkich do zamawiania kosmetyków jak nie masz swojej konsultantki to możesz u mnie:).Przy zamówieniu za 20zł próbka gratis.Zapraszam!!!! e-mail:emila1715@wp.pl

Gość gość
Konsultantka Firmy Avon - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! I etap programu dla nowych konsultantów: 40% UPUSTU NA PIERWSZE ZAMÓWIENIE!!!!!! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl Tel. 516 317 046 GG: 43906783

Gość Avon Liderka Kaśka
Witam, chcesz zostać konsultantką Avon? napisz do mnie: kaska649@wp.pl Co katalog super programy dla nowych konsultantek i tym samym świetne nagrody do zdobycia. Chcesz wiedzieć więcej? napisz do mnie!

Gość gość
Składając swoje pierwsze zamówienia z katalogu nr 4 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy Femme! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Konsultantka Firmy Avon - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 7 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy z serii TODAY TOMORROW TOGETHER! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 7 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy z serii TODAY TOMORROW TOGETHER! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 9 na min. 160zł otrzymasz nowość Avon perfumy instinct!!! HIT KATALOGU nr 9 więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 10 na min. 160zł otrzymasz na nie 30% UPUSTU!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 13 na min. 160zł otrzymasz perfumy Parisian Chic Nowość za 1zł!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 14 na min. 160zł otrzymasz perfumy Parisian Chic Nowość za 1zł!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 14 na min. 200zł otrzymasz perfumy Zestaw kosmetyków (tusz +szminka) z serii LUXE za 1zł!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość gość
MARIZA Dołącz do grupy osób pasjonujących się kosmetykami, urodą i biznesem. Do tej działalności przystępują najróżniejsze osoby. Różnimy się pod względem płci, wieku, doświadczenia, wykształcenia i miejsca zamieszkania. To co nas łączy to chęć współpracy z ludźmi pełnymi pasji, nastawionymi na realizację swoich celów. Niektórym wystarcza tylko dodatkowy zarobek za sprzedaży. Inni chcą czegoś więcej porywającej i pasjonującej kariery w firmie kosmetycznej to marzenie, o które warto walczyć. Nasza Firma oferuje szkolenia kosmetyczne i marketingowe, które pozwolą rozwinąć Ci skrzydła i nadać tempa Twojej karierze. Poza tym organizowane są również szkolenia przez wszystkich sponsorów należących do grupy. Oferowane są przez cały rok, tak aby każdy miał szansę z nich skorzystać. Rejestracja w Naszym Klubie nie zobowiązuje Cię do niczego i nie musisz składać minimalnych zamówień. Napisz a prześlemy Ci informacje monika-adamska22@wp.pl

Gość Bartolosz
Witam zaprszam do FM Group jesli teraz zapiszesz sie do konca czerwca przesylka za darmo, 33% tansze produkty i mozliwosc nieograniczonego rozwoju. Jesli sie zapiszesz a dojdziesz do wniosku ze jednak to nie dla ciebie konto po roku ulega likwidacji. Posiadamy chemia domowa produkowana przez firme Henkel, Perfumy produkowane przez Drom Fragrances, Kosmetyki i oczywiscie od 8 lat telefonia komorkowa z najszybszyszym internetem bezprzewodowym LTE. Polecam i zapraszam piszcie na meila allekupiec@gmail.com