Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isia12

Urodzę dziecko rodzinie niemogącej mieć dzieci

Polecane posty

Ja jestem w 16 tygodniu ciąży i nie wyobrażam sobie jak można nosić dziecko przez 9 miesięcy pod sercem i po urodzeniu oddać dla mnie to najgorsza głupota ponieważ dziecko to największy skarb dla matki.

Gość sluchajcieih
W Anglii jest to legalne jesli nie zamierzasz brac od drugiej osoby kasy!jesli malzenstwo ma problemy i nie moga miec swoich dzieci to oddaja nasienie i komorki jajowe tej kobiecie ktora ma urodzic dziecko.Jesli nawet nie ma nasienia ani komorek jest to legalne!!!nie mam nic przeciwko!!!jesli chce pomoc innym to czemu nie???no chyba ze chcesz za to kase no to juz inna sprawa...

Gość Pallinka
Witam urodze Dziecko jestem szczupla i ladna osoba nie pale nie pije ale urodze takiej osobie opiekunczej kochanej zeby dziecku bylo dobrze w tej rodzinie i zeby dobrze wychowali dziecko.wiecej informacj na mela. prosze kierowac pallina27@ymail.com. pozdrawiam

Gość prinzesska27
Czytajac watek nie wiem czy to zart czy nie .. Latwo jest komus oceniach i krytykowac... Nie znacie jej ani jej historii. Adopcja tzw ze wskazaniem jest w Pl legalna... Ja jestem osoba ktora od 9 lat staram sie bezskutecznie o dziecko. Nie bede klamac ze nie zaplacilabym kobiecie za urodzenie nam dziecka gdyby mnie bylo na to stac. Pary, malzenstwa posuwajace sie do tego kroku by zaplacic innej kobiecie za donoszenie i urodzenie dziecka , nie robia tego by na kilogramy i dla zabawy "kupuje, placa za dziecko " tylko widza w tym ostatnia deske ratunku po latach walki z nieplodnoscia...

Gość Gocha1986
Ja też mam bardzo ciężką sytuacje finansową i jestem w totalnym dołku, w tym przypadku to ostatnia deska ratunku dla mojej rodziny, więc również chętnie podejmę się urodzenia dla kogoś, nawet jesli to nie legalne i mnie za to zamkną. Nie mam innego wyjścia. A jęśli przy tym mogę komuś pomóc zmienić jego życie na lepsze to czemu nie. Warto się poświęcić i zaryzykować. Mam już jedno zdrowe dziecko i chcę zapewnić mu jakoś przyszłość. carmenelektra@o2.pl

Gość Marika20
Witam jestem w trzecim miesiacu ciazy z drugim dzeckiem moje pierwsze dziecko ma dopiero 8 miesiecy mieszkam z chlopakiem ktory nie chce isc do pracy nie dojzal do tego zeby po prostu miec rodzine jestem w trudnej sytuacji materialnej wiec przez to chodza mi po glowie dwie mysli albo usunac ciaze (ale na to brak mi funduszy) albo oddac to dziecko komus kto sie nim dobrze zaopiekuje i zapewni mu dobry byt nie jestem w stanie utrzymac dwojki malych dzieci nie mam docodow zostalam z tym wszystkim sama rodzina sie ode mnie odwrocila prosze o pomoc lub jakies wskazowki

Gość slawek28
Urodze dziecko dla rodziny nie mogacej miec dzieci

Gość lulka333
Urodzę dziecko niemogącej mieć dzieci pisac na paulina_036@wp.pl

Gość gusi15
Urodze dziecko rodzinie , która nie może mieć dzieci z jakichkolwiek przyczyn . Za bardzo nie dużą cene .

Gość gusi15
Prosze pisac na e mail . anielaaniela15@gmail.com

Gość gusi15
Oraz prosze o jak najszybsze odpowiedzi

Gość Z problemem ...
Nie wiem czy autorka tematu jest swiadoma ze takie ogloszenia sa karalne Ostatnio byla mowa o tym w wiaodmosciach

Gość kinga2433
urodzę dziecko za pieniadze

Gość gość
szok myslałam ze takie rzeczy sie nie dzieja szok ja bym nigdy nuie oddała czesci siebie nawet gdym jadla chleb z maslem do cholery przeceiz macie jakas rodzine nwet daleko macie serce? ludzie i ja mozan zyc potem z tym ze sie kase za dziecko swoje wzieło koszmar czytam to i jestesm w szoku i jak to "jest nam ciezko" " chłopak nie pracuje" to niech siedzi z dzieckiem a ty do pracy bo sie robuic nie chce

Gość gabrys32
Mam bardzo ciężką sytuacje finansową i jestem w totalnym dołku, w tym przypadku to ostatnia deska ratunku dla mojej rodziny, więc również chętnie podejmę się urodzenia dla kogoś. Nie mam innego wyjścia. A jęśli przy tym mogę komuś pomóc zmienić jego życie na lepsze to czemu nie. Warto się poświęcić i zaryzykować. Mam już jedno zdrowe dziecko i chcę zapewnić mu jakoś przyszłość.

Gość gość
Do pani z problemem. . . Nie wiesz chyba jak to jest. . . Nie masz pojęcia. . . Bo gdybyś wiedziała.. . Ech-. . .

Gość gość
urodze.....