Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Messagera

Ciąża. jestem w szoku. mętlik w głowie.

Polecane posty

Gość strasznie ci współczuję
Wpadła..ale chyba w podstawówce. Żeby jednego poprawnego zdania nie umieć ułożyć...

strasznie ci wsplczuje - ty to masz naprawde kulture w sobie. pffff.

Karramba a zapewne nie potrafilas wpasc na to, ze jedna czesc: \"Jedna nie przerwala ciazy i niedlugo konczy studia\" odnosi sie do 1 kolezanki i zamiast \"nie przerwala ciazy\" mialo byc \" nie przerwala studiow\" a druga zcesc wypowiedzi \", a druga przerwala na 2 lata ze wzgledu na ciaze zagrozona\" jest poprawnie napisana ? Mimo tej pomylki wszyscy ( procz ciebie oczywiscie ) zrozumieli a ty sie czepiasz 1 zdania i to jeszcze tego poprawnie napisanego. :)

Gość spioszka
Co wy sie tak czepiacie skladni, doberman sie przejezyczyl a kazdy w miare kumajacy czlowiek , potrafi zrozumiec o co chodzi

Gość polliska
strasznie ci współczuję - idz już stąd bo nikomu nie chce sie czytac głupot które wypisujesz głupie i nietolerancyjne babsko z ciebie

prosba do \"strasznie ci wspolczuje\" - odpusc sobie ten topik. Idzi sie wyzywac gdzie indziej.

Gość agacia12345
naprawde co poniektorzy nie powinni wogole zabierac glosu na ten temat idzcie sie zajac czyms pozytecznym

Gość uuuuuuuuuuuuu
I tak narasta w Polsce problem młodych "matek" i niechcianych dzieci :(

Gość a czy to ważne
strasznie ci współczuję - Twoja inteligencja i podejście do życia, oraz Twój światopogląd jaki tu prezentujesz powala mnie na kolana ;] a że nie chce zbyt długo na nich być daruj sobie i idź stąd bo dzialasz wszystkim na nerwy... głupota razi

Gość messagera.

A te studia skonczone to \"łopatologia stosowana\" tak? Czy \"kopanie rowo w Unii Europejskiej\" ? Karamba i strasznie.. -> powinien was ktos pozadnie przerznac w domu ( albo u sasiada ), bo jak baba w nocy nie jeczy to w ciahu dnia warczy :)

Gość messagera.
zdałam sobie sprawe, że pragne tego dziecka jak nigdy przedtem niczego nie pragnelam, dzicko urodze tylko 1,5 roku wczesniej :)

Gość messagera.
wetka :D:D:D

Gość polliska
I tak trzymac, dobre podejście, :D

Gość spioszka
Massagera nie przejmuj sie ta krytyka. Fakt jestes jeszcze mloda, ale dasz sobie rade, dziecko to zawsze obowiazek i nie ma tu wiekszegio znaczenia ile lat ma matka czy studiuje, czy pracuje. Ja akurat jestem troche starsza, zaszlam w ciaze bo tego chcielismy z mezem, ale po macierzynskim wrocilam do pracy i tez sobie musze jakos radzic z wychowaniem dziecka. Nie mam babci ktora by mogla sie zajac wnuczkiem, bo mieszkamy w innym miescie. Ale wspolnymi silami z mezem jakos dajemy sobie rade i ty tez sobie na pewnio poradzisz. Ja tam nie widze nic zlego w podrzucaniu dzieci do babci. przeciez dziecko to radosc nie tylko dla rodzicow, ale dla calej rodziny, a w szczegolnosci dla dziadkow. przeciez powszechnie wiadomo ze dziadkowie kochaja swoje wnuki bardziej niz rodzice, bo swoje dzieci to musza wychowywac a wnuki mozna rozpieszczac.

Gość karramba456
Jaka baba??? Nawet płci nie odróżniasz tumanico?

Gość a czy to ważne
messagera. i o to chodzi ;)

messagera - widzisz i takim sposobem juz wiesz, ze dziecko to dar :P Dasz sobie rade, grunt to opanowanie i dobry plan :) Nie rozumiem dlaczego wypowiadaja sie tu ludzie, ktorzy twierdza, ze to \"niechciana ciaza\" ?? Ona sie tylko tu wypowiedziala, ze dziecko chciala tylko, ze wyszlo wczesniej niz planowala. Poszukiwala pocieszenia, a zlecialy sie dewoty ktore sobie cos w glowach naroily i huuurraa na dziewczyne, ktora tylko chciala sie wygadac. :)

Na razie zmykam bo wlasnie obudzil sie synek...Na pewno jeszcze wpadne na topik. Pozdrawiam wszystkich!

Gość messagera.
Bo ta to czytam i dochodze do wniosku, ze jakbym miala 23 lata i zaszla w ciaze byloby to samo. fakt, moze troche lepiej. ale sie ciesze, jakos mnie podbudowalyscie :) chcialabym by to byla dziewczynka :D a wiem, ze facet sie ucieszy, bo naprawde mam skarba.

Gość malinka1919
messagera. --- Pewnie nie przejmuj się, w końcu to tylko dziecko!

Gość a czy to ważne
messagera. niedługo zakupki dla dziecka...

Gość polliska
Karramba - co za różnica i tak jestes debilny

Gość messagera.
malinka. to az dziecko :) no zakupki.. :)

Gość Well well well
Droga autorko, ile w Tobie jadu. Kilka osób nie spieszy z gratulacjami, a już ruszasz do ataku? Na temat dobermanow i innych wypowiadac sie nie bede, bo to naprawde.. zalosne..Ataki rzeczywiscie sucze :D Kilka kobiet - tak, kobiet, w odroznieniu od dziewczyn, ktore wpadly, a teraz gloryfikuja to - chcialo przestrzec Cie, doradzic. Szkoda, ze nie doceniasz, nie wyciagasz wnioskow.

Gość malinka1919
Brzydzę się takimi "kobietami". Uda się, nie uda-to ich domena działania. FUJJJJJJJ

Gość spioszka
massagera tak jak pisalam, zawsze jak pojawia sie dziecko to zycie sie zmienia, jest troche inne ale nie znaczy ze gorsze. Moj maluszek ma 7 miesiecy i wszedzie go ze soba zabieramy.

Gość messagera.
chcialabym by juz tu byl :):):):)