Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamkaaa20

Kochane po jakim czasie od stosunku mozna zrobic test ciążowy np bobo test??

Polecane posty

Gość Załamkaaa20

kupilam bobo test , od tego stosunku minął tydzien i nie wiem kiedy mam go wykonac ,aby byl wiarygodny ??

Gość najlepiej
w dzień planowanego okresu

Gość wiarygodna
kazdy test ciazowy powinno sie wykonywac w dniach planowanego okresu. Jesli wiec mialas okres regularnie i znasz pierwszy dzien, gdy powinnas okres dostac a go nei dostalas- zrob test!

Gość mysz26
w tymi testami jest różnie ja robiłam test w dniu planowanje miesiączki wyszedł negatywny a miesiączki jak nie było tak nie ma , za tydzień planuje zrobic kolejny test moze ten był za wcześnie.....

Gość Młoda..16
Ja zrobiłam bobo test tydzien po stosunku i wyszedł wynik negatywny po kilku dniach dostałam miesiaczke wiec wszystko sie zgadzało ... Ten bobo test moze robic juz po 6 dnich po stosunku wiec uwazam ze mozesz juz go wykonac i spokojnie czekac na rezultaty Pozdrawiam :*

Gość luizka234
pro test np dziala juz po 6 dniach od zaplodnienia jesli zrobisz w dzien przypadajacej miesiaczki to wynik bedzie prawdziwy

niektóre testy wykrywają już ciążę po 6 dniach od zapłodnienia (a nie od stosunku)

Gość Załamkaaa20
no kochaniutkie mineło 9 dni od tego stosunku wiec wstrzymam sie i zrobie test 2 sierpnia , w dniu planowanej miesiaczki ,choc zapewne wykonam go wczesniej bo takiego mam stracha :) napisze na forum co wyszlo ❤️ buziaki