Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandritka

Samotnośc mnie przytłacza Szukam przyjaciół ...drugiej połówki...

Polecane posty

Gość myszkameister
A ja już 40stka... jestem z Krakowa..tez samotna- raz mniej, raz więcej.Bardzo się ucieszę na maila od Ciebie;) Kocham teatr, jazz, kręgle i koty:)

Gość myszkameister
A ja już 40stka... jestem z Krakowa..tez samotna- raz mniej, raz więcej.Bardzo się ucieszę na maila od Ciebie;) Kocham teatr, jazz, kręgle i koty:)

Witajcie Mam 39lat, dwojke dzieci, jestem mezatka ,pomimo tego jestem tak bardzo samotna, ze czasem wyje do poduszki by zmniejszyc ten bol. Czasem wydaje mi sie, ze jestem samotna na zamowienie....bo przeciez sama dokonywalam roznych wyborow, raz dobrych a raz zlych, albo nie mialam szczescia do ludzi...Mieszkam w Anglii co dobija mnie podwojnie. Chcialabym, miec kogos z kim moge pogadac, posmiac sie, do kogo moge zadzwonic i powiedziec ......wiesz jak dobrze, ze jestes.... \"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.\"

Witajcie Mam 39lat, dwojke dzieci, jestem mezatka ,pomimo tego jestem tak bardzo samotna, ze czasem wyje do poduszki by zmniejszyc ten bol. Czasem wydaje mi sie, ze jestem samotna na zamowienie....bo przeciez sama dokonywalam roznych wyborow, raz dobrych a raz zlych, albo nie mialam szczescia do ludzi...Mieszkam w Anglii co dobija mnie podwojnie. Chcialabym, miec kogos z kim moge pogadac, posmiac sie, do kogo moge zadzwonic i powiedziec ......wiesz jak dobrze, ze jestes.... \"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.\"

Gość catala36
BiałaLilio jesli masz ochote z kims porozmawiac mozesz do mnie napisac na gg9147515 zpraszam :D

Witajcie dziewczyny nie myślałam że i ja tu trafie ale może i dobrze może w końcu nie bede aż taka samotna. Mam 26lat mieszkam w Sieradzu mam dwójkę dzieci jestem w zwiazku nie formalnym jestem kobietą po przejściach. Mogę powiedzieć ,że z jednej strony jestem szczęśliwa mam wspaniałego faceta od dwóch lat ale z drugiej strony niemam przyjaciół i to mi doskwiera.

Gość paulinka_871
witam wszystkich szukających przyjaciół i nie tylko!Mam 22 lata,jestem mężatka i matką dwóch wspaniałych dzieci....szok,prawda?-taka młoda....niestety brakuje mi na tym swiecie przyjeciół...bardzo prosze o kontakt...płeć ani wiek nie ma najmniejszego znaczenia..pozdrawiam serdecznie

Gość paulinka_871
witam wszystkich szukających przyjaciół i nie tylko!Mam 22 lata,jestem mężatka i matką dwóch wspaniałych dzieci....szok,prawda?-taka młoda....niestety brakuje mi na tym swiecie przyjeciół...bardzo prosze o kontakt...płeć ani wiek nie ma najmniejszego znaczenia..pozdrawiam serdecznie

Gość paulinka_871

Gość paulinka_871

Gość paulinka_871
witam wszystkich tych,ktorzy szukaja przyjaciół oraz reszte...Mam 22 lata,jestem mężatka i mam 2 cudownych smyków...-dziwne pewnie-taka młoda osoba....brakuje mi jednak na tym swiecie przyjaciół,wiec bardzo prosze o kontakt..pozdrawiam wszystkich.

Gość adusia1909
z chęcią nawiąże z Tobą kontakt, nosimy to samo imię może to dobry znak, pozdrawiam wszystkie samotnice:)

Gość adusia1909
z chęcią nawiąże z Tobą kontakt, nosimy to samo imię może to dobry znak, pozdrawiam wszystkie samotnice:)

Gość aga 105
chcialabym kogos poznac z kim mozna pogadac o wszystkim ,mam 40 lat ,meza i corke ,ale nie mam przyjaciolki

Gość aga 105
chcialabym kogos poznac z kim mozna pogadac o wszystkim ,mam 40 lat ,meza i corke ,ale nie mam przyjaciolki

Gość catala36
Aga jeśli masz ochote napisz do mnie na gg 9147515 mój wiek jest w niku,zapraszam wszystkich ktorzy maja ochotę na miłą pogawędkę :D

Gość catala36
🖐️ tyle sie napisalam i mój post gdzies przepadl wiec tym razem napiszę krótko zapraszam na moje gg9147515 chetnie z kims poklikam moj wiek jest w nicu :D

Gość aga105
czesc dziewczyny ja od jutra bede miala gg to napisze numer ,chetnie z wami popisze ciesze sie ze do mnie napisalyscie ,mam tylko nadzieje ze bede miala wolny komputer ,bo przewaznie siedzi przy komputerze corka albo maz narazie dziewczyny pozdrawiam was serdecznie

Witam. Poruszyła mnie historia tego tematu, jakieś struny samotności ale i nadziei. Dojrzałość nie wynika tylko z wieku. :) Myślę, ze wynika z naszych doświadczeń. Czasem ich ciężar nas przewraca, wtedy potrzebny jest ktoś, kto po prostu jest. Nie mam męża ani dzieci, co mnie przytłacza czasami, jest powodem do wstydu, zmieszania, zażenowania. Przyłączam się do grupy wsparcia w chwilach ochoty strzelenia sobie w łeb. :)

Hej,czy sa tu jakies Poznanianki ? Mam 32 lata i chetnie poznalabym kogos, z kim mozna by na kawke wyskoczyc! Pozdrawiam, trzymajcie sie cieplo!

Gość pradzia32
hej!!!mam 33 lata i mieszkam w Bydgoszczy.Mam 2 dzieci i jakby się wydawało kochającego mężczyznę,ale....właśnie jest ale,nie mam przyjaciół nawet znajomych z którymi mogłabym się spotkać,wyżalić i wypić kawkę.siedzę całymi dniami w domu i popadam w depresje:(.może ktoś się odezwie,pogada?:)

Gość avir
chodząca samotność z Poznania, lat 21, przyrodzenia niewieściego poszukuje przyjaciół ;)

Gość aga105
JA CO PRAWDA NIE JESTEM Z POZNANIA ALE MIESZKAM 20 KM OD POZNANIA

Gość aga105
mieszkam 20 km od Poznania chetnie spotkam sie na kawce

Cześć dziewczyny co taka cisza jeśli chcecie to piszcie na mój e-mail mi też jest smutno bo niemam z kim pogadać itp.;-)

Gość avir
mieszkać to też mieszkam pod poznaniem, ale codziennie bywam w poznaniu od rana do wieczora ;) więcej niż u siebie w domu...

Gość moni1003
cześć!Mam ustabilizowane życie, męża, dziecka (5 lat), pracę ale czasami czuję się bardzo samotna. Jeżeli są tu osóbki z Warszawy (ochota), które też czują się samotne i mają ochotę pogadać to czekam... Pozdrowionka