Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

no to odpadam:( za bardzo sie\"wieszam\":D Dobranoc:)

Gość kk/co za kupa zabrał mi nika
ano jestem odstręczająca. powiem więcej nic się nie da z tym zrobić. wszystkim to przeszkadza. cóż taki żywot kingkonga.

kk/co za kupa zabrał mi nika - nie moze byc az tak zle, inaczej by Cie w tv pokazywali - na palacy kultury np.:D:D głowa do góry:)

ej, zapałka-podpałka - przesadzasz i to mocno moim zdaniem:) pewnie problem tkwi w Twojej psychice raczej niz wygladzie. W obu przypadkach wszystko w Twoich rękach, niewazne jak Ciebie postrzegaja inni, wazne jak siebie sama postrzegasz:)

staram sie jednak:) zapałka-podpałka - musisz zatem w jakims cyrku osobliwosci wystepowac, bo takich kobiet to ja w zyciu nie wiedzialem. To chyba jednak Twoja psychika. Wydaje mi sie, ze uzalasz sie nad sobą. I od Twojej woli zalezy czy to zmienisz:)

czemu tak brzydko na mnie powiedzialas??:D nie znasz mnie, i nie musisz swoich frustracji tu wylewac..

dlaczego mnie obrażasz?? Powtarzam, nie znasz mnie, urazilem Cie czymkolwiek - przepraszam. Nie chce dalej z Toba rozmawiac, bo uogolniasz - ja tego nie lubie. Jezeli ktos Ciebie skrzywdzil to nie przenos winy na caly rodzaj ludzki (meski).

Gość zs
czesc Setunia 🖐️ ale sie wczoraj Lolowi oberwalo fju fju :o a Ty poszlas spac w najlepsze i zostawilas Go samego na placu boju ;) ale i tak sie chlopak niezle wybronil :)

Zs🖐️wlasnie widze:o zdazylam jeszcze przeczytac te usuniete juz posty;)

Dzień dobry:) No tak, postrzelano wczoraj do mnie - i to z grubej rurki:D:D Ale widze, że slady walki, jak setunia zauwazyla zostały już posprzątane:D:D To teraz trzymamy kciuki za biało-czerwonych i zwycięstwo!!!:)

Lolo witam:) Ech i moje przeczucia niestety sie sprawdzily:(

szkoda ze przegrali:( taki sobie dzionek:o bywalo lepiej:D a Twoj?:)

Nawet 1000postow juz przekroczyles:classic_cool::D niedlugo mnie dogonisz:D troszke popiszemy:)

ciekawe , czy w ogole czy za 15lat to forum jeszcze bedzie istnialo:o :D no i czy my dozyjemy:P;)

ja bym wolał, zebysmy dozyli..:) a forum, coz, moze istniec ale bez tego topiku!:)

Masz racje Lolo moze sobie istniec moze przenisiemy sie pozniej na inne topikci:D zwiazane z innymi problemami:P;)