Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewypoczeta

niektóre dzieci są niewychowane

Polecane posty

Gość niewychowane dziecko
dalszy cd Zgładził kota przez przypadek Świdnik. Wraca sprawa bestialskiej zabawy dzieci To był wypadek. Nie chciałem go zabić – powiedział świdnickim policjantom dziesięciolatek, podejrzewany o brutalne zabicie małego kota. Wczoraj policja zakończyła postępowanie w tej sprawie. Teraz chłopcem zajmie się Sąd Rodzinny. Przypomnijmy. Dwa tygodnie temu na jednym z osiedli w Świdniku zabito małego kotka. Zwierzę zostało zatłuczone kamieniami. Świadkowie wskazali na mieszkającego w pobliżu chłopca. – Z ich relacji wynikało, że sprawca jest w wieku 7 lat. Okazało się, że ma 10 lat – mówi Edyta Mańko, specjalista ds. nieletnich z Komendy Powiatowej Policji w Świdniku. – Został przez nas przepytany w obecności rodziców i psychologa. Jednoznacznie nie przyznał się do zabicia kota. Powiedział, że to się stało przypadkiem, w czasie zabawy. I że nie chciał zrobić zwierzęciu krzywdy. W poniedziałek sprawa trafi do Sądu Rodzinnego w Lublinie.

Gość madziunnnia
to są wlasnie skutki, gdzie rodzice pozwalają dzieciom na wszystlo

Gość chciałam zauważyć że
te dzieci nie wychowują się same.

Liutta, brawo, niektorzy Cie nie zrozumieja za nic w swiecie i beda sie zawsze zaslaniac \"trudnym charakterem dziecka\", tak, jakby w ogole nie mieli wplywu na ksztaltowanie sie tegoz charakteru. Dziecku mozna wytlumaczyc wszystko, tylko trzeba byc cierpliwym i umiec do niego trafic.

Gość vbvbvbv
ja też mam takie matki ciagle siedzące przed blokiem i już nawet im powiedzialam, ze może by prowadziły kronikę osiedlową, bo one najbardziej są w temacie co się dzieje na osiedlu, lepiej przekazują wiadomości niż kiedyś "wolna europa". Wiedzą, że np. Zenek dziś szedł pijany, Baśka niosla aż dwie siatki zakupów, Zośka ma nową fryzurę , Kaśka urodziła, do Magdy przyjechała rodzina itp. przynajmniej kolejne pokolenie wiedziaoby co się działo na osiedlu. One zamiast faktycznie zając się swoim dzieckiem to zyją zyciem osiedlowym a dziecko wrzeszczy , szaleje ile wlezie, raz na jakiś czas tylko rzucą okiem aby nie oddalilo się za daleko.

Co za szczęście, że na moim osiedlu wszyscy mają dzieci albo wnuki, i rozumieją o co chodzi i dzieci nikomu nie przeszkadzają bo inaczej zwariować by można było. Ale może u mnie faktycznie dzieci są jakieś nienormalne, bo się głośno śmieją jak się bawią ... :) :D :D :D No i nie trzeba się z nimi w krzakach chować, żeby się normalnie pobawiły. Ani na palcach chodzić. pozdrawiam wszystkich

Gość do vbvbvbv
popieram z tą kronika, bo najgorsze plotkary to są te osoby co siedzą przed blokiem, przynajmniej coś by po nich zostało,

Gość brak wychowania
coś nie otwiera sie, ale jeżeli ktoś chce poczytać wypowiedzi to forum - gazeta - rodzice opanujcie sie skopiowalam pierwszą wypowiedz Rodzice opanujcie się!!!!! Autor: latifaaa Data: 30.07.06, 15:40 Ostatnio, w ogródku piwnym, młody ojciec zapytał czy może przewinąć swoje dziecko na kanapie na której siedziałam. Oczywiście zgodziłam się i po przewinięciu malucha ojciec odjechał (rowerem). Tyle że kupa tego malucha śmierdziała potem jeszcze przez godzinę - musieliśmy zmienić miejsce bo nie dało się wytrzymać! Druga scena - młoda matka (w innym ogródku) postanowiła zacząć karmić swoje dziecko. Nie raczyła nawet się odwrócić - musiała robić to koniecznie frontem do wszystkich i akurat w polu mojego widzenia. Zrobiło mi się tak niedobrze, że nie mogłam zjeść. Rodzice - opanucie się - też macie prawo chodzić do ogródków, ale szanujcie cudze nosy i oczy!