Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia wątroby metodą Huldy Clark

Polecane posty

Gość Czesiunia
Wczoraj zamówiłam polecany przez dziewczyny bardzo smaczny ocet Ojca Mateusza http://ocetjablkowy.net/aktualnosci.html Wczesniej piłam z Rossmana BIO oraz ocet polecany przez Lutoszka OCTIM sprawdze który najlepszy. A w lecie zrobie swój ocet z naszych jabłek. Mam nadzieje, że strace łaknienie i zgubie troszke kg. oj troszke!!. Juz czuje jak działa. Ostatnio wprowadzam rózne nowosci do swojego zycia / OR, lewatywki,zdrowe jedzenie jest non stop, siłownia , rower itd. / niestety nie jest to systematyczne tak po cichu chwale siebie ,że dobrze, ze wogóle coś robię haha. Startuje z wagi 90kg juz 4kg mi poleciało. Jak waga zleci mi tak z 20-30 kg ale odwaznie piszę czy to wogóle możliwe! to powróce do oczyszczania Clarkowej. Walcze teraz a apetytem i waga. Pozdrawiam oczekuje wsparcia dziewczynki pa

hejka wszystkim!!! :) mam ostatnio problem z wzdęciami i tak sobie pomyślałam, żeby zrobić sobie lewatywę z rozpuszczoną w wodzie kapsułką probiotyku. czy myślicie, że to dobry pomysł? wtedy pożyteczne bakterie będą miały szansę bezpośrednio się osiedlić w jelicie :P

Gość gość
o ile zaraz ich nie wypuscisz razem z wodą to pomysł świetny ! :-P

Green, też mam D3, czytam wszędzie jakie to dobre... chyba zacznę brać :) Hummus też kiedyś robiłam, teraz czasem kupuję :) Robiłam też super pastę do chleba z pieczonej papryki i bakłażanów... ale teraz nie jem chleba :( jak chcesz to znajdę przepis. Czesiunia, dasz radę :) Będziemy Cię tu kontrolować - pisz nam tu, czy się trzymasz !! :) :) Moim zdaniem na samej diecie nie schudniesz :( musi być *********le idzie wiosna, to i więcej aktywności będzie :) :) Pająku, ja znam to oczyszczanie!! O tym pisał małachow - to się nazywało "gest muszli" czy jakoś tak... A czy Ty się nie bałaś wypić tyle soli?? Bo sól generalnie to nie jest dobra... I jeszcze jak Cię tak podrażniło? To może jelito też tak podrażnia?? Nie boisz się?? Ja nie lubię żadnych takich hardcorowych metod... już mi HC wystarczy... reszta raczej delikatna... Pestki robię jutro. Za metale kolendrą jeszcze się nie zabrałam :( Miałam wyszukać info o l-glutaminie, ale też na razie nie wyszukałam :( Nie mam czasu... sprzątam dom... tak dokładniej... wiosenne porządki :) pozdrawiam :) :)

no to teraz domyślajcie się, co tam napisałam... tam gdzie wykropkowało :D !!! czekam na Wasze pomysły :D

okochanków :) :) zrób sobie lewatywę normalną... a potem możesz zrobić jeszcze tzw. retencyjną z probiotykiem... czyli taką z małej ilości wody, której starasz się nie wydalić. A, jeśli mogę spytać, na kiedy planowane jest pojawienie się jest bobasa?? I jak się poza tymi wzdęciami czujesz?? ❤️ trzymaj się i zaglądaj :)

chyba, że w ciąży się w ogóle lewatyw nie robi????? ja tego nie wiem..... sprawdź to jeszcze

Gość konrad_2014
Gościu chciałęś-masz ;) Witam Drogie Panie ;) Czy tylko mi się zdaje, że umawialiśmy się na głodówkę razem? ;) nie poczekałyście na mnie ;) nie ładnie tak :o

hej Lee :) powiem ci, że robiłam sobie już zwykłe rumiankowe lewatywy i to nic nie dało. chociaż akurat dziś jakoś mi lepiej ;) ogólnie czuję się dobrze. aż dziwię się, że przy takich problemach hormonalnych mój organizm daje sobie radę z ciążą i póki co nie zanosi się na żadne powikłania :) to strasznie dziwne, bo miałam prawie niedoczynność tarczycy przed zajściem, a teraz wyniki są idealne. i cera się poprawia. same plusy z tej ciąży :P poród planowany jakoś w okolicach moich urodzin, w połowie sierpnia, więc zabawnie się złożyło :D wydaje mi się, że można lewatywy w ciąży. chyba spróbuję tej z probiotykiem jak znowu mi się pogorszy. i się zobaczy co to będzie ;)

Konrad, nie krzyw się tak, bo jeszcze Ci tak zostanie... i co będzie?? Okochanków, ooo, to będzie lew :))) Ja też mam lewka :))) No widzisz, może tego Ci było trzeba? Tak jest, że w ciąży poprawiają się wyniki, szczególnie jeśli chodzi o hormony... Co to mówią na to, że kobieta pięknieje w ciąży? że to będzie chłopiec, chyba :) :) :) Ja wzdęć nie miałam... więc nic Ci tu nie pomogę... ale to się chyba zdarza, więc może któraś dziewczyna jeszcze coś Ci doradzi. Coś z własnego doświadczenia. pozdrawiam, trzymam kciuki, powodzenia :) :) :)

Gość Podczytliwaa
Witam, U mnie mały przewrót...psa będę mieć, jacyś ludzie porzucili go, uciekli za granice....pojechałam go zobaczyć i sie rozmarzylam, teraz robię mu wyprawkę, buda, smycz, miski, karma, zabezpieczenie płotu itd...nie wiem czy sobie poradzę bo to duży i dorosły pies ale na pierwszy rzut oka muchy nie skrzywdzi.....ale sie cieszę, zawsze chciałam psinke jakaś uratować :) A ja po główce strasznie spuchlam, mój organizm strasznie wodę teraz trzyma, mam kostki opuchnięte, tak czy siak muszę znów jeść surowo i sól wykluczyc. Konradzie, wróciłes nareszcie :) brakowało nam tu komplementów, jak ci tam było w górach? Możemy razem poglodowac za niedługo, teraz wiem jak sie przygotować i czego spodziewać po jej zakończeniu, myśle, ze Głodówka ma naprawdę duża lecznica moc, tylko trzeba długo niestety...Umiesz dlugo Konrad ;) ?

Gość Podczytliwaa
Taki ocet juz nie raz sama chciałam robić ale jakoś ciagle sie nie złożyło...A przecież to samo zdrowie. Szoruj Lee chalupke, w ramach sportu ;) Okochankow o ile wiem z lewatywami trzeba ostrożne ale w ostatnim trymestrze, bo można poród przyspieszyć, super ze sie tak dobrze czujesz, mi ciąża nadzerke wyleczyla, a objawy miałam niby same na chłopca, pociąg do mięsa, niechęć do słodyczy, piękny wygląd, a córka jak ta lala, kiedy masz połowkowe usg? Pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
Konradek po torciku robi głodówkę a potem znowu będzie torcik :)

Gość kondradek kupozjadek
najlepszy jest torcik kupny mniam :-)

Gość konrad_2014
Milusie powitanie Podczytliwaa ;) W górach nie było dobrze, bo nie bylo tam Was ;) Zrobię z tobą głodówke i może coś innego też razem zrobimy Podczytliwaa ;) Bardzo długo będziemy ją robić, Podczytliwa ;) Lee-też w sumie milutko :o Już tak wyglądam więc mi nic nie zostanie Lee ;)

Gość konrad_2014
Nie ma czego ;) Ale dzięki, Lee :o

Bardzo proszę. Możesz na mnie zawsze liczyć.

Gość konrad_2014
I to jest prawda Lee :o Jesteś Cudowna Lee ;)

Gość konrad_2014
I dowcipna ;)

Zauważyłeś?? nieeeee........... idę se... przyjdę jak będę dziewczyny... pa

Gość konrad_2014
pa :o

Gość Podczytliwaa
Lee czy coś cie ugryzło czy masz jakiś ciężki w skumaniu humorek? ;)

Cześć Pod :) 👄 nie pamiętam, żeby coś mnie ostatnio chciało gryźć... obejrzałam się też dokładnie, ale nic nie widzę... to chyba w nocy też nie... :) Pod, ja też mam 2 psiska zaadoptowane... przyszły sobie do mnie... to co, miałam im odmówić?? To jest bardzo przyjemna zabawa, zobaczysz... :) i jaka wdzięczność :) i wierność :) no i miłość :) :) :) :) wpadam tu między jednym oknem a drugim... jeszcze mnie nic nie ugryzło... ale może mnie coś trafi... ... buziaki, miłego dnia :)

Lee tak tak będzie chłopiec, to już pewne :D no i lew ;) mnie tam czasem gryzą pająki w nocy, trzeba uważać :P Podczytliwa usg połówkowe mam jakoś na początku kwietnia, więc już niedługo. najbardziej się boję trzeciego trymestru i ciężaru, no ale mam nadzieję, że będzie ok i mój i tak obolały tyłek da sobie z tym radę ;) czas mija, a moja rodzina nadal nie wie, że jestem w ciąży :D masakra. trzeba się w końcu do tego zebrać :D

Gość pająk bez nogi
Cześć ludzie:) 0kochanków niczego co może wywołać skurcze, nie wolno robić w ciąży. Ciąża chyba ci normuje hormony. Może tez dlatego, że jajniki teraz produkują inny hormon, nie testosteron. :) *** Lee, dokładnie gest muszli. Ta sól nie zostaje w organizmie. Sól jest po to, aby woda nie poszła do krwiobiegu tylko do jelit i jest ona wydalana razem z tą wodą w której jest rozpuszczona. Jak zostanie ci w jelitach z ledwością pół łyżeczki to jest wszystko. *** Pod potrzyma i puści, ale na to trzeba czasu. Ja mam takie jazdy po aptecznych diuretykach. Po góra dwóch tygodniach brania, zamiast pozbywać się wody, ja jej nabieram. Na temat psa się nie wypowiem, bo nie mam:) *** Cześć Kondziu:)

Gość pająk bez nogi
0kochanków mnie chyba nie masz na mysli :P Uuu to już 4 miesiąc. Jeszcze rodzina nic nie wie???? Dobra jesteś he he. Dasz radę. Najgorzej jest w 8, bo się kręgosłup wygina do przodu, aby utrzymać ciężar. :) Ja wam powiem, że zachcianki czy wygląd kobiety guzik mówią o płci:) Przynajmniej w moim przypadku.

Gość gość
był tu dzisiaj kuposradek bo nic nie czułem

Pajączku, byłaś u mnie dzisiaj w nocy, żeby mnie gryźć ?? :) :) :) Nie rób tego, bo już jutro postaram się być grzeczniejsza i nie wystraszyć od samego rana naszego milutkiego i uroczego rodzynka :D 👄 ... Zbieram pestki... mam już 13 !! :) ... Pewnie, że żadne 'znaki' nic nie powiedzą o płci... Okochanków, jak chcesz synka, to masz na to tak... z dobre 50% szansy :) :) :) Na połówkowym się wszystkiego dowiesz... ale pamiętaj, że ja znam takich rodziców, którzy do końca ciąży, na każdym usg dostawiali potwierdzenie, że będzie dziewczynka... nakupowali różowych ubranek... i ... urodził się chłopiec :) :) tego nigdy na 100% usg Ci nie powie :) Do trzeciego miesiąca to nie ma co mówić rodzinie, bo nigdy nic nie wiadomo... natura ma swoje regulacje, które wbrew pozorom wcale nie są złe...... ale teraz to już mów, bo raz, że się stresujesz, a dwa, że za chwilę sami się domyślą !! Ale tato (dziecka) już wie ?!? :) :) pozdrawiam, miłej nocy :)