Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyajfh

Isotrex?? WaSze Zdanie!!

Polecane posty

Gość Justysia5554
Witam :* Chciałabym zapytać po jakim czasie mogę pójść na solarium po odstawieniu ISOTREXU ??? pozdrawiam serdecznie.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp
ok 4 michy po isotrexie , jesli pojdzesz predzej , przebarwienia i czerwona skóra murowane

Gość kobiecakobietkano1
ja sie smarowalam juz dwa razy pod rzad... i rzeczywiscie sie mniej skora przetluszcza, ale ani zaczerwieniona nie byla, ani sie nie luszczy ani nie piecze.... tym bardziej ze uzywam na codzien kwasy a tydzien temu mikrodermabrazje mialam... i dodam, ze mam bardzo wrazliwa skorze;P

Gość aaaapppp
isotrex jest bardzo dobrym lekiem jak dla mnie... na początku przez ok tydzień okropnie złazi skóra i apsolutnie nie mozna dać fluidu czy pudru bo ta skóra bardzo złazi a jak zaczęłam go stosować po raz pierwszy to tragicznie piekło

Gość aaaapppp
tragicznie piekło ale sie nie poddałam i po 2 tygodniach prawie wcale nie miałam pryszczy a wczesniej miałam na prawde okropne, chociaż na policzkach na szczescie nie miałam tylko na całym czole i w okolicach klatki piersiowej.

Gość izka:)
ja własnie posmarowałam buxke i nic nie piekło teraz pozosteje tylko czekac na efekty a mam nadziej ze bd :):):powodzenia w walce z tytm dziadostwem wiem co to znaczy mam juz 8 rok

Gość oopsmyjulka
Isotrex jest beznadziejny. Po 2 zastosowaniach moja twarz wyglądała jakbym poparzyła się wrzątkiem. Wszędzie mam różowe plamy, cera jest przesuszona, a skóra się łuszczy.