Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncefa

szukam pomocy

Polecane posty

Gość sytuacja kijowa ale nie
daj spokoj. nie koncz jeszcze :) zycie jest piekne by je konczyc. czasami sie pierdoli ale zawsze jest wyjscie. odezwe sie wieczorkiem na maila.teraz nie moge do niej zadzwonic bo moj maz jest w domu. a on nie moze o tym wiedziec.

Gość moncefa...
ja Ci wierze ale nie mam wyjścia i nie ma najmniejszych szans na zmiane zdania...nie mam takiej opcji....jest mi wstyd ...nigdy nie przypuszczałam ze znajde sie w takiej sytuacji ale takie życie.....

wierze,ze jest ci wstyd ale powiedz przed kim? mi bylo przed sama soma,ze sie dalam tak wpakowac. takie zycie moja droga. nie zaluje do tej pory,ale to bylo jedyne wyjscie z sytuacji. w poniedzialek robilam test,po poludniu rozmowa z lekarzem a we wtorek bylam juz po.

Gość moncefa...
nie podjełam nic pochopnie....kiedyś rozmawiałam z nim...co by było gdyby sie cos wydarzyło...i jego zdanie było takie samo....nie wiem co byłoby teraz...ale ja juz zdecydowałam...dziewczyny i przepraszam was za to ale ...ze szukam w takiej sprawie pomocy ale nie mam gdzie ani do kogo ...sie udać....

Gość twinkle
moncefa ile razy mam pisac to samo? jestes dorosla myslaca kobieta, tak? TAK, wiec idz do gina, niech cie zbada, testy nie sa zawsze miarodajne, jak stwierdzi ciaze, powiedz jak jest i popros o pomoc, tylko spokojnie, nie kazdy lekarz wywala za drzwi, a jak wywali, to idz do innego, a jak powie ze nie pomoze, to zapytaj o ten cholerny cyto...bla a za to cie nie wywali bo nie bedzie chcial zebys sobie krzywdy narobila. szkoda ze nie czytasz tego co pisze. zmykam bo potrzebna tu nie jestem. 3maj sie.

Gość moncefa...
mówiesz o tym lekarzu który Ci pomógł....daj mi znać wieczorem błagam....nie zostawiaj mnie ..w ciemnym tunelu jesteś światełkiem dla mnie....ważne zeby lekarz był okey i bez komplikacji...

twinkle masz racje. ale wybacz jej bo jest zdesperowana. moncefa,pakuj sie do lekarza. najlepiej podzwon teraz i zrob termin. ale nie podawaj prawdziwego imienia ani nazwiska.

Gość moncefa...
zostań...pójde do lekarza...tylko nie wiem gdzie....jak mam znależć ...dobrego nie pójde przecież do swojego wokół którego sami znajomi..

ja robilam gdzie indziej i moja siostra gdzie indziej. ja w szczecinskim,wiec troche zadaleko. siostra w chorzowie albo katowicach,nie wiem dokladnie.

Gość anka_23
moncefa pisz co u ciebie bo ja mogę być w podobnej sytuacji jeszcze testu nie robiłam ale nie chce 3 dziecka jak tylko życie mi się zaczyna układać to okazuje się ze jestem w ciązy horror

to jedz do innego miasta. do katowic np albo nie wiem.

Gość moncefa...
tak zrobie jak radzicie....najpierw doktor....wcześniej zrobie test drugi raz....a póżniej ..zobaczymy.....tylko musze wiedzieć ze ktoś jesy ze mną...strasznie ciężko mi samej.....strasznie

zaoszczedz sobie tego drugiego testu jak masz isc do lekarza. kup sobie loda zamiast tego ;)

Gość moncefa...
już go kupiłam jak załatwiałam służbowe sprawy na miescie....dzieki:) za tego loda.....

Gość Merida
Moncefa, znalazłaś się w sytuacji, że wszekie konsekwencje ponosisz Ty, a facet napewno skrzywdzi kolejną dziewczynę.

Gość twinkle
wejdz w google.pl wpisz ginekolodzy rybnik- jest kilka str, pozniej wpisz ginekolodzy raciborz czy gdzies okolice i znowu masz mnostwo, oj serce sie kraje..

moncefa ile masz lat? tak pytam bo siostra moze mnie zapytac.........

Gość twinkle
tylko zaznacz str pl

Gość moncefa...
nie ... a co mam niby mu nagadć....Ty nie wiesz w jakich ja jestem relacjach z nim wiec ....nie ma tematu...ja już podjełam decyzje a teraz to tylko musze załatwic sobie wizyte i nie wiem od czego zacząć...super daleko czy w mieście obok

Gość moncefa...
27...wiem ze stara już jestem ale problem dużo wiekszy niz ja...i

Gość moncefa...
twinkle ...przepraszam Cie z ate twoje serduszko ale ...wierz ...jest mi strasznie ciężko :(

:)

Gość twinkle
jest ich tylu ze miasto obok moze byc, zreszta pod innym imieniem i nazwiskiem, prywatnie..pa, 3maj sie.

gadam z siostra na gg. zaraz sie odezwe na maila

Gość moncefa...
boje sie tylko jak długo to bedzie trwać......nie zniose tego

Gość moncefa...
dziekuje nie wiem jak sam bym dała sobie z tym rade ...musze teraz na jakieś dwie godzinki was opuścić uciekam do skarbówki... dziekuje ze jesteście....:), :)

Gość twinkle
no widzisz jestesmy z toba a sytuacja kijowa ale...zaraz da ci konkrety, nie ma co zaraz zycia konczyc:) no glowa do gory.

Gość moncefa...
sytuacja jest fatalna......

to trwa ok 1 godziny wlacznie z przebudzeniem po narkozie. nic nie boli. mnie po tym tez nie bolalo siostra mowi,ze raz robila normalnie a raz przez tabletki ale po tabletkach bardziej bolal ja brzuch.

Gość moncefa...
albo jeszcze chwilke z wami zostanez wami mi lepiej....a tak znowu sam asie bede tułac...