Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncefa

szukam pomocy

Polecane posty

Gość sytuacja kijowa ale nie
masz racje. wypij kawke ;) zaraz sie odezwe bo siostra szuka gdzies namiarow,bo sama tak schowala,ze nie wie gdzie ;)

Gość anka_23
jak możecie to napiszcie coś o tym także do mnie iguana83@o2.pl mogę być w podobnej sytuacji czuje że jestem nie bedę miała potem do kogo się zwrócić napiszcie please

Gość moncefa...
z tymi tabletkami to tez u doktora...myślisz ze coś znajdziecie z siostrą....w skrócie to tak ..narkoza na dzień dobry ....lekarz robi swoje ...wybudzenie i koniec....?

Gość anka_23
napiszcie mi na maila gdziesię udać do lekarze jak znajdziecie czuje że jestem w ciąży chociarz nie powinnam mam już 2 dzieci i jestem przwie wiatropylna co mnie mąż dotknie to zachodze napiszcie proszę

Gość anka_23
sytuacja kijowa ale nie.... napisz proszę też do mnie też prawdopodobnie będe potrzebowała pomocy

tak. najpierw rozmowa. lekarz probuje jeszcze zapytac czy napewno tego chcesz i takie tam(ale ok) anastezjiolog narkoza. i pozniej budzisz sie,kawka,ciastko i do domu taxi.

Gość moncefa...
sytuacja....kijowa.... jesteś jeszcze ..macie coś z siostra juz dla mnie...

mam. wysle jak maz pojdzie sie kapac bo krazy tu ;)

Gość moncefa...
ile to mówiłaś tzreba kasy...oczywiścioe wszystko anonimowo....

Gość moncefa...
wiesz tak myśle kiedy to zrobić...musze chyba zrobić termin telefonicznie co? potem autko i w droge.....zeby tylko potem nie miałam jakiś powikłań....ale musze iść dalej i oby do przodu ...

Gość anita24
Ja usunelam ciąże tabletkami wczesnoporonnymi arthrotek kupiłam w aptece ale bez recepty pomimo ze sa na recepte niektore apteki sprzedaja sprobuj znalesc kgos kto zna pania z apteki wtedy nie bedzie problemu tabletki to dobre rozwiazanie naprawde tylko trzeba wiedziec ktory tydzien ciąży bo w zasadzie one działaja w pierwszych tygodniach

monocefa - wiesz co,proponuje ci dac ten topik na smietnik. napisze ci w mailu dlaczego.

Gość moncefa...
wiesz...ale co połkłaś je ..nie jest to odpowiednik cytocet... ale ja jednak może do lekarza lepiej...który dzień...10-tego lipca...to sioe stało a 18 -go miałam miec okres i nie mam .....czyli juz jedenaście dni po terminie ...a od 10 -go ..siedemnaście dni ja nie wiem jak too wyliczyć który tydzień...?

Gość moncefa...
oki...zaczekam na meila.....

Gość anita24
odewij sie jak chcesz odemnie info pogadamy przez tel albo na gg wtedy prosciej bedzie

Gość anita24
Tak to taki sam specyfik jak cytotec, wkłada sie do pochwy wtedy działa lepiej.

Gość moncefa...
a jak nie pomoże ....i co wtedy...dasz rade mi załatwic ...to coś lekarz moze pewniejszy...sam nie wiem co mam począć

moncefa,wyslalam ci maila. niestety nie podam ci tego numeru bo mam wyrzuty sumienia................. przepraszam.

Gość anita24
Jak masz kase to tak idz do lekarza a jezeli nie to tabsy to dobre wyjscie mi sie nic nie stało zyje i jest wszystko w porzadku wiec mysle ze u ciebie tez ok powinno byc

Gość moncefa...
no to pięknie .....co mam zrobić ......skończyć ze sobą....

Gość moncefa...
anita 24 ile kosztują te tabsy....kupić je ...i jak włożyć do pochwy ile ?...ja nie wiem tylko jak poloczyć który to tydzień drugi czy trzeci...

Gość moncefa...
anita 24 ile kosztują te tabsy....kupić je ...i jak włożyć do pochwy ile ?...ja nie wiem tylko jak poloczyć który to tydzień drugi czy trzeci...

Gość anka_23
czy ktoś się do mnie odezwie? błagam

Gość allla
Słuchaj, wspołczuję Ci, że znalazłaś się w takiej sytuacji. ale widzę, że potrzebujesz kopa jakiegoś. Jeśli podjęłaś decyzje, to weź się za jej realizację. DO LEKARZA. Wiem, że to trudne, ale uwierz mi, że do zrobienia. Chyba nie sądzisz, że ktoś usunie Ci ciązę przez internet! Jesteś głupia jeśli chcesz ryzykowac branie jakiś dziwnych tabletek! Idź do lekarza kobieto. Masz 27 lat a zachowujesz się jak bys miała 17! Gdzie Twoj zdrowy rozsądek? Zadbaj chociaż o siebie!

Gość anita24
do 3 nawe 4 tygodnia tabsy zadziałaja prawidłowo to sa srodki ktore wywoluja skurcze nie ma mozliwosci zeby nie zadziałały.Wkłada sie 4 nastepnego dnia 4 i mozna jeszcze 4 kolejne dla pewnosci ale po pierwszej dawce napewno poronisz juz to jest tak ze jakies 4 5 godzin po wlozeniu proszkow zaczyna sie poronienie i sa skurcze ból wiec wszystko czuć.

Gość moncefa...
ZADBAM....O SIBIE...I SZYBCIEJ NIŻ SIE SAMA SPODZIEWAM... DZIEKUJE ....I POWODZENIA.....ODEZWE SIE JESZCZE TAK MYŚLE....

Gość anita24
kupic w aptece jezeli masz recepte albo sprobowac bez recepty albo w necie znalesc sa 100 ogłoszen.W aptece kosztuja 60zł a w neci pare razy drożej.

Gość twinkle
do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!marsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to nie nadzerka, to nie grypa, tego beda konsekwencje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość anita24
zycze ci powodzenia i trzymaj sie ciepło z góry mówie latwo nie bedzie mi tez nie jst chociaż to było prawie 6 miesiecy temu.

Gość moncefa...
LEKARZ OKI...JAK DOŻYJE WIECZORA ....A JAK NIE TO ..PROBLEMU NIE BEDZIE.....PA....NAPISZE OCZYWIŚCIE CO SIE DZIEJE