Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moncefa

szukam pomocy

Polecane posty

Gość anita24
anka 23 jestes w ciązy czy pytasz bo ciekawa jesteś??

Gość anita24
Nie mów dziewczyno głupot czemu masz nie dożyc dasz rade!!

Gość twinkle
nie badz glupia! kazdy organizm jest inny, dostaniesz jakiegos krwotoku i co? co powiesz w szpitalu? wszyscy sie dowiedza na okolo! ja nie mam juz nerwow, wylaze z topiku 4ever! chcialam dobrze, tzn nie chce zebys usunela malenstwo ale jesli juz zrob to u lekarza.

Gość moncefa...
A JAK MAM WYLICZYC KTÓRY TYDZIEŃ......

Gość anka_23
chyba jestem wiem że najpierw test ale nie mogę isc do apteki, siedze w domu z dziećmi i mi się wózek popsół i nie mogę wyjść dopiero jak mąż wroci wieczorem koło 23 to kupi ale ja czuje że tak i na razie mi się zawsze sprawdzało przeczucie to już szukam pomocy pwinnam mieć 11.07 ale ostatnio mam bardzo nie regularnie po porodzie (30.01) nie jestem gotowa na 3 dziecko kocham dzieci ale to za dużo dlatego już szukam pomocy bo potem się nikt nie odezwie

Gość moncefa...
PÓJDE DO LEKARZA TWINKLE ...PÓJDE....JAK SAMA NIE WIEM KTÓRY TO TYDZIEŃ ...I CO BEDE TRUĆ SIE A JAK NIE POMOŻE TO WIEM ZE WIEKSZY WSTYD I ROZGŁOS....PÓJDE ...TYLKO MAM JUŻ DOŚĆ..

Gość anka_23
mnie wzywają obowiązki obiadki i pieluchy ale kocham moje dzieci choć z przypadku odezwę się później jak będą spać pa

Gość twinkle
nie mam sily na ciebie kobieto, ostatni wpis, kochaliscie sie 10 lipca czyli 17 dni temu 17:7=2,42 tygodnia, czyli od zaplodnienia do dzis minela 2,5tyg okolo. o ile nie zaszlas wczesniej, podajesz taka date, oj serce..

Gość moncefa...
DZIEKUJE ci twinkle....i przepraszam ...nie złość sie na mnie....bo jak nie ty to kto..mi odpowie...wieczorem podzwonie i sie gdzieś umówie....na termin...dziekuje...

Gość twinkle
no juz dobra, tylko wszystko na spokojnie, sama widzisz nie ty jedyna...i nie zalamuj sie jak jeden czy drugi lekarz powie won, bo PL to duzy kraj, i jeszcze raz przemysl ta decyzje, sciagnij sobie z www.teksty.org.pl piosenke happy birthday w pl jezyku, dla mnie masakra....

Gość moncefa...
super ze jesteś....dziekuje napewno sie odezwe...jak nie dzis to jutro...znajde Cie nie wiem jak po twoim nicku na kafeterii....musze już uciekac teraz to juz skarbówka nie zaczeka musze uciekać...pa

Gość margoott
anka23 mam pytanko skoro jestes tak płodna to dlaczego nie bierzesz tabletek anty?? czy brałas i mimo wszystko zachodzisz??

Gość twinkle
pa....pa

Gość anka_23
margoott karmiłam piersią, byłam badania u ginka po ciąży i czekałam na okres by po nim brać i w ten sposób mam 2 opakowania tabletek w szufladzie i chyba jestem w ciąży :(

Gość margoott
no to sie nazywa pech!!!!!!!!!! ale moze to tylko nerwy?? spokojnie! nic jeszcze nie wiadomo. mam nadzieje ze nie bedzie problemow!! a tak na przyszlosc to jak jest jakies zagrozenie to zawsze mozna uzyc gumki- lepsze to niz te nerwy!!!! zycze powodzenia tzn negatywnego wyniku

Gość anka_23
kochaliśmy sie 11 bez gumki i wtedy mialam dostać 11 i tak bylo późno bo powinien być wcześniej, ale mam nie regularne po porodzie, a tu nic

Gość anka_23
up up co u was

Gość twinkle
wlasnie jak tam dziewczyny?

Gość anka_23
twinkle zwołaj ekipe właśnie mąż mój jedzie z testem do domu

Gość twinkle
oooo, to choc ty daj znac, jaki wynik:) dziewczyny nie spac!!!!

Gość anka_23
no to u mnie pozytyw wiedziałam to się czuje to co teraz radzicie znacie jakiegoś ginka z poznania śmieszne (a może tragiczne) ale cały czas się zabezpieczamy zaczynam wierzyć w wiatropylność potrzebuję szybko pomocy poszukam tabletek w necie

Gość twinkle
nie zartuj, jestes w ciazy mimo zabezpieczen? a jakich uzywaliscie?

Gość anka_23
prezerwatyw mówiłam że jestem wiatropylna mam 23 lata i 2 dzieci a teraz pomóżcie

Gość twinkle
gdzies na kafe jest topik o ginach z poznania, ja pierdziele co za plodna kobieta, ja tez chce dzidzi!

Gość twinkle
masz swoj topik, moze ktos pomoze, to wszystko co moge:)

Gość twinkle
anka odezwij sie tam bo ja nie wiem jak wszystko dokladnie bylo:)

Gość anka_23
kocham dzieci ale nawet nie mamy miejsca na łóżeczko w domu to smutne mogłabym mieć dzisiątkę ale nie przy takich zarobkach i bez mieszkania

Gość margoott
cholera anka to sie az w glowie nie mieści!!!

Gość ajajaj
ja usunełam ciąże tabletkami...jeśli ktoś chce o tym pogadać to wszystko mogę napisać.a jeśli chodzi o lekarza to już nigdy nie pójdę do niego żeby potwierdzić czy jestem w ciąży czy nie,bo w 5 tygodniu powiedział mi że to nie ciąża tylko sobie wymyślam...a jak poroniłam to mi powiedziała że muszę do szpitala bo może coś się z dzieckiem stać ale generalnie to wszystko w porządku!w porządku?!a już nie było tam żadnego dziecka:(jeśli idziecie do lekarza to tylko usg!nic innego nie da wam pewności...

Gość anka_23
ajajaj powiedz mi: poszłas do lekarza jak poronilaś i co powiedziałaś? przyznałąś się? a nie można testu zrobić i sie dowiedzieć