Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izawik

Dwie kreski na teście- KWIECIEŃ 2007

Polecane posty

I jeszcze tabelka NICK.........KWIECIEŃ.....TC......KG+........MIASTO..... ....PŁEĆ........... IMIONA maamonka.....01........34......+11......Warszawa... córcia..Karolinka Aska_kit........01..........21......+6.........Warszawa. ..? 21...............02..........33.......+17......krynica/w a- wa.....2Xs yn...mateusz i kacper izawik..........02...........34.....+7..........Poznań.. ....90% Gabrysia?. mika82.........03...........32....+12..........Łódź..... .........S..............Tomuś aga*25** .......04...........33....+13..........L-ca..............S.. ..........Bartosz nikolla80 ......04...........34.....+9 ..........Kraków .........NIESPODZIANKA Krzyka..........04...........23.....+3...........Lublin. ...........C ? mx3.............08...........31....+ 15.........Gdynia.. ..........CiS . Maria, Jan Ania75..........08...........33.....+3,5.........W-wa... .........C. .....Agata kamil_a ........09...........31.....+12.........Chełmno.........C?.. . ...Antonina Paulka123.....11............32......+10..........Kraków..... .. ...C .....Marysia flowerska......11............32.....+18........Londyn... ...niespodzianka Moli.............12............22.....+3,5.............. ... ..? ruda_lala.......12...........32......+7.....Mikołów. .....Córeczka - Milena zuzanka14......13...........33......+5.........Cieszyn.. . ............chyba Bartosz muszka11.......13...........29.....+13.........Warszawa. . ......C...... Julia mama bączka..13...........32.....+17........P-ków Tryb......C ....Iga sofijka........13............32.......+12........Irlandi a.....?....Zosia, Szymon rudamaxi.....14.......32......+13......Trzebnica k/Wrocławia....C....Wiktoria,Zofia Doreta..........17...........18.....+1,5........W-wa sarita............17...........32......+11........Bydgos zcz.......C......Kasia justaaaa........17...........32......+12...........zach- po m.......S .....Mateusz LightBlue.......17...........31......+7..........Oława.. .........C. ....Karolinka koala79.........18...........33......+8..........Węgrów. ........C Aprilka ........17.....32.....+17.....wielkopolska...S.. .Kuba lub Oskar margolcia1......20..........30.....+14...........Białyst ok ......C...Karolinka Myszolka.........20..........26.....+13kg.......N.Sacz.. .........S.... KUBUŚ Doroteczka......21..........32......+8..........Siedlce. ..... ....C...Weronika Kiwiusia ..........22.........17......-4...........W-wa.........? evanikaa.........23..........29.....+7...........Stargar d... ..... C 90%...Kamilka Madziunka26....24..........30.....+10,5...........Płock. ... .... ....S agawaa...........25.........18......+1...........Gliwice .... ..2xS Kasik26...........26.........22......+7...........Zgierz .... ......C...Aleksandra Ewita2510........27.........32......+16...........Łódź.. . .... C....Wiktoria Janika78..........28.........29...+10...........W-wa... ... .....C...Julcia? Wica...............29.........22...+8..............W-wa. .... ......S Kapikapi.........29-30.......28..+12,5....okolice B-stoku...syn. Piotruś Zuzanka staram sie zachowac spokoj ale chyba cos mi nie wychodzi ciagle bym tylko ryczala

Alinka jezus niewiem, zaskoczylas mnie tym pytaniem :) mysle ze jak wejdziesz jutro na forum to bardzij doswiadczone kobitki napewno ci odpowiedza na to pytanie a sama jestem ciekawa jak to jest. Rudamai ja tam nie umiem pocieszac ale po burzy zawsze wychodzi slonko

czesc :) ja tak pozno i tylko na chwilke dzisiaj czuje sie poprostu fatalnie a najgorsze jest to ze siedze z synkiem sama w domu bo Lukasz ma sluzbe :( jak jutro bede sie tak czuc to ide do lekarza Dziewczyny jeszcze raz was prosze podeslijcie mi zdjecia maluszkow MX a co do zaparc to dobre tez sa czopki glicerolowe (na mnie tylko to dziala)

Gość Alina777
zuzanka mam nadzieje ze dziewczyny sie odezwia i napisza nam co robic z ta dolna czescia ciala przed porodem:Doj jak sobie pomysle to wolalabym juz byc mezczyzna;)

Alina777 Po pierwsze moje gratulacje Co do golenia ja jak rodzilam swojego syna to szlam z taka sama fryzurka jak zawsze;)czyli na dole nic na gorze trojkacik ale polozna i tak przy ostatnim etapie porodu wyciagnela jednorazowke i zrobila maszynka dwa ruchy powiedziala ze poprawia tylko w tym miejscu gdzie mi natnie krocze

Alinka- gratulacje, co do upławów to miałam na poczatku ciazy takie galaretowate skrzepy, jak wchodziłam do wanny to mi to wszedzie pływało tak do około 4 mc. Jesli chodzi o depilacje, to zastanawiałam sie nad tym ostatnio i szczerze to tez nie wiem, ja tam sie chyba wygole cała:-)Zagladaj do nas jak beda dziwczyny ktore juz rodziły to napewno napisza:-) rudamaxi, no troche sie przestraszyłam po tej Twojej weekendowej przygodzie na uczelni jak sie do nas nie odzywałas. A 2 cm to chyba jescze nie taka tragedia. Wypoczywaj i wszystko bedzie dobrze:-) Joe sie odezwie, pewnie zapracowany jak moj Jarek. Ja mu w ciagu dnia pisze smsa, a on mi tylko sygnał puszcza, bo nie ma kiedy odpisac, a mnie to wkurza cholernie!

kamila, jutro bedzie dobrze! Dla mnie najgorsze sa noce i pomału zaczynam sie ich bac:-( aha na zaparcia mi pomaga kiwi, czopki glicerynowe słabo niestety:-( a tak wogole to czasami nic nie działa i sie mecze:-( Dzis była u mnie przyjaciółka, przywiozła mi ciuszki po swoim synku, niektorych nie miał wcale na sobie bo urodził sie tydzien przed terminem i wazył 4200:-) wiec te na noworodka były na niego za małe a ciocia Aga skorzystała:-)

aga mam sie pokazac u gina w przyszlym tygodniu i wtedy podejmie decyzje czy mi zalozyc krazek

Gość Alina777
zuzanka ....rudamaxi....aga25 dziekuje za gratulacje! rudamaxi ....ale czym usunelas te wloski tam glebiej , maszynka? Kurcze jak sobie pomysle to musze jakies pirulety robic bo innaczej sie nie da:)czy uzylas kremu?

rudamaxi, mnie moj gin tez chciał naciagnac na krazek. Od 20 tc jestem na podtrzymaniu, biore Fenoterol, bo moj lekarz uwazał,ze szyjka jest za krótka, wtedy miała ok 4 cm. Jakos udało mi sie dotrwac do tej pory i oby jeszcze kilka tygodni wytrzymac. Nie martw sie, bedzie dobrze:-) W 20 tygodniu miałam ogromnego stracha, a teraz juz z kazdym tygodniem podchodze luzniej do tego:-)

Gość Alina777
rudamaxi tak myslalam , ale bedzie jazda juz to widze..ojjojo...

agus dzieki wracam jeszcze do nauki musze jeszcze sie troche pouczyc papatki

dziekuje dziewczyny za zdjecia maluszki sa przeslodkie i znow sie zryczalam jutro powysylam zdjecia, bo wlasnie sie sciagaja do dziewczyn ktorych mam adresy a teraz biore nospe i ide spac slodkich snow

ja tez spadam! Trzymajcie sie i do jutra ruda trzymam kciuki za dzidzie egzamin i swiety spokój bo tego Ci najbardziej potrzeba, jak kazdej z nas:-) Spijcie spokojnie:-)

rudamaxi trzymam kciuki, aby jutro było wszystko ok i żebyś zdała ten pierdykany egzamin. Alina a co do depilacji to dziewczyny mają rację- lusterko i ogień, tylko nie zrób tak jak ja ostatnio. Tak się goliłam, że aż lusterko potukłam :-D I tak się właśnie zastanawiam jak ja się ogolę na czwartkową wizytę bez tego mojego lustereczka :-( Wymyśliłam,że dam mojemu mężowi moje plastry woskowe do depilacji, których używam do nóg, żeby mi wydepilował moją cipeczkę, ale nie wiem czy to dobry pomysł, bo jak używam ich do nóg to sram z bólu,a na cipce to dopiero byłby ogień, chyba bym urodziła z tego wszystkiego. Ale teraz dałyście mi pomysł z tymi kremami do depilacji.Może jutro go sobie kupię, ale kiedyś kupowałam do nóg i gówno działał, więc jestem ciekawa czy zadziała na cipeczce ??? Ale mam problemy.Dzisiaj się śmiałam nawet do mojej kuzynki, czy nie ma ochoty pomóc mi w goleniu cipeczki ;-) Ale tak jak mój M, nie chciała ;-) Kurde mój M wrócił z trasy. Standard procedura- kolacyjka, kąpiel, spanko. Zero przytulanek, nic :-( :-( :-( A mi się jakoś nie chce narazie spać. Ale widzę, że Wy już chyba poszłyście lulu to i ja się zmuszę. Acha wiecie co, moja sąsiadka z góry też była w ciąży i miała termin jakoś na luty i dzisiaj sobię leżę, czytam gazetki i słyszę płacz dzieciątka, co oznacza, że urodziła i już są w domku. Ale im fajnie.

witam, troche nie zagladalam, niestety pisze prace a mam swiadomosc tego, ze jak wejde na forum to na godzinie sie nie skonczy:)) Mx serdecznie ci gratuluje dwoch pieknych pociech, zycze wam duzo, duzo zdrowia i sily, tak z glebi serca Ja tez poprosze zdjecia maluchow na adres aloiwa@wiccacl.neostrada.pl Ala powinnas o depilacji porozmawiac z położną szpitala w ktorym bedziesz rodzic, ja od swojej polożnej wiem, ze depilacja teraz juz nie jest konieczna. Ja natomiast od wielu lat depiluje sobie okolice bikini /dosyć głęboko/ u fantastycznej kosmetyczki. Jest świetna i wogole sie nie krepuje do niej chodzic bo traktuje depilacje intymna jak cos zupelnie normalnego. Ruda ucz sie, ucz, powodzenia. Kasik a jakie imie bedzie nosil twoj synek??? Pozdrawiam Was mocno, trzymajcie sie.

Ale mi siara zaczęła lecieć. Ja nie mogę. Mam wielką plamę na koszulce nocnej. A w badaniach moczu, któe dziś odebrałam mam wpisane \"obfity śluz\", czyli wykryli moją ostatnią dolegliwość. Ciekawe czy coś gin mi na to przepisze. Może da mi jakieś tabletki :-p Biorę 8 dziennie, to jak da jeszcze ze 3 to nic się nie stanie ;-) Idę spać. A nadal mi się nie chce.

Wstawać kobitki!! Mogłabym spać i spać, ale jak patrze na zegarek i widzę 8:30 myślę sobie,że szkoda marnowac dzień i wstaję a pózniej sie nudze..haha jestem jakas nawiedzona. Po wczorajszych skromnych zakupach, miałam sen z rodzaju \"Paranoja przyszłej mamy\". Śniło mi sie, że wychodziłam ze szpitala z córcią i nie miałam jej w co ubrać a było zimno. Inne mamy niosły opatulone w futra maluszki a ja w cieniutkiej bluzie. POdeszłam do samochodu, chce włożyć dziecko do fotelika - a nie wiem jak sie obsługuje fotelik i nagle dziecko i fotelik zrobiło sie rozmiarów barbi. Obudziłam sie i zaczełam smiac... mowie wam istnta paranoja!! Dzisiaj zalozyłam sobie, że pojade do domku troszkę ogarnąc to co moge zrobic sama - bez nadzoru innych. Moze mi sie uda!

O Wy śpioszki, jeszcze śpicie??? Ja już wstałam, bo dziś mój M ma wolne i nie dał mi dłużej pospać. Wiecie co jak rano wstaje i położę się na plecach to czuję całe moje dziecko. Tyle tych wybrzuszeń. Nie jestem w stanie odgadnąć co w danym momęcie jej wystaje, czy do główka, czy dupka, ale super uczucie i widok. Mój M jest wniebowzięty jak czuje swoją córunie przez brzuchola. Wiecie co , mam ochotę na kanapki z twarożkiem i rzodkiewką, ale niestety nie mam ani tego, ani tego :-(

evenika ja mam nielepsze sny. Dzisiaj śniło mi się, że byłam już na porodówce i powiedzieli mi, że będę miała cesarkę tak jak mx3, a ja zaczęłam płakać i mówić, że jeszcze za wcześniej, bo moje dziecko waży 300 g. Naoglądam się głupot w tv, potem naczytam o porodac przed snem i wychodzą z tego jakieś horrory :-( evenika jak jedziesz sprzątać, to nie szalej za bardzo,żebyś później nie płakała, że Cię coś boli.

heheh... no troszke posprzatam- chyba oszalałam. Ale nie bede sie meczyc - nie mam nastroju na ekstremalne doznania. Przynajmniej czas mi szybciej zleci. Pojade kolo 10 i wroce sobie kolo 13 wiec kawalek dnia bede miala za soba!!

ja też dzisiaj zamierzam nie siedzieć w domu. Muszę jechać odebrać badania do przychodni, potem chciałam odwiedzić mój lumpik, bo dziś dostawa, może coś znajdę ciekawego. Muszę jechać również na targ zrobić jakieś owocowe zapasy, bo pokończyły mi się i jabłuszka i pomarańczki i nie mam co jeść. Znając życie mój M jeszcze gdzieś będzie mnie ciorał po innych miejscach, bo zaraz mu się przypomni, że trzeba jeszcze załatwić to i tamto. Ale przynajmniej szybciej dzień minie ;-)

Ide sie ubrac bo siedze sobei w samych majtuchach... i powoli zaczne sie zbierac! ale powoli, w sumie wszystko bede robic dzisiaj powoli. buziakki 👄

Witam. rudamaxi powodzenia i odpoczywaj duzooooooo :) Uśmiałam się jak pisałycie o depilacji. Też musze sobie coś zrobić, ale to dopiero w przyszłym tygodniu. Chyba trzeba bylo by byc człowiekiem-gumą, aby sobie tam dobrze zaglądnąc ;) Ja juz po sniadaniu, po wizycie na poczcie i w kiosku z gazetami. zuzanka jak kupiosz tę nową gazete to tak znac, czy warto kupic . Moja Karolinka upodobała sobie lewą stronę brzucha i już chyba od połtora tygodnia okłada mnie tam nie miłosiernie. To znaczy, czasem też stuknie mnie po prawej stronie, ale chyba lewa jest lepsza do boksowania :D Najciekawsze jest to,że wariacje zaczynają się za każdym razem, jak wstaje w nocy siku, to tak średnio co godzine :D Już wyobrażam sobie co bedzie po porodzie, jeśli teraz z niej już jest taki nocny marek :D:D:D Co robicie dzisiaj na obiad??? Ja planuje pomidorówke.

Echhhh chyba akurat was nie ma. Idę na kawę :P(pół lyzeczki rozpuszczalki i reszta mleko) Achhaaa chciałam wam powiedziec,że przestałam brać lek obnizający ciśnienie. Mam to gdzieś, bo po tym leku dostawałam jakichś drgawek, pociłam się niemiłosiernie i myslałam,że dopiero wyskoczy mi serducho i twardniał mi brzuch :(

Witajcie Co do snow to tez mialam dzisiaj jakies dziwne. Przyniesli mi w szpitalu jakies dziecko a ja im nie chccialam uwierzyc, ze to moje, bo nie pamietalam porodu. Pamietam tylko, ze byl to chlopczyk i ze w koncu go przytulilam i im uwierzylam i byl sliczny. Przejdziemy sie dzisiaj jeszcze z moim braciszkiem na spacer, bo jutro rano juz leci do polski. A do weekendu postanowilam w koncu spakowac sie do szpitala, bo wszystko lezy w reklamowkach. I sprawdze czego mi jeszcze brakuje. Dzieki za fotki kamila, przezabawny ten twoj synus.