Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaa

Luiza - ładne imię?????????

Polecane posty

Gość gość
Może nie jest moją faworytką ale coś w sobie ma! I chyba się popularyzuje-w 2015 roku wskoczyło do pierwszej setki-99 miejsce dokładnie. Czyli Luiz nadal jest mało w przeciwieństwie do Zuziek, (długo na 3. miejscu, w 2015 na 1), Julek(2001-2012 1 miejsce, 2013-2, 2014-15-3), swoją drogą nie wiem co ludzie widzą w imieniu Julia albo Oliwia czy Nadia lub Nikola. Ja miałam mieć na imię Luiza, niestety nieszczęśliwe okoliczności narodzin sprawiły, że mam na imię inaczej. Moja mama widać do dziś go nie lubi, a przez to i ja za nim nie przepadam. Dlaczego Luiza ma być krzywdząca? Bo nie jest "modna"? Mnie żaden ranking nie wmówiłby, że Julka czy Zuzia to najpiękniejsze imiona na świecie! Kieruj się głosem serca , nie statystykami.

Gość gość
Powyżej świetny komentarz. Dobrze, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią myśleć samodzielnie.

Gość gość
Imię ładne, a jeżeli i rodzicom się podoba to super. My swojej córeczce daliśmy na imię Astrid. Najpierw były głupie komentarze znajomych, a teraz już mam w swoim otoczeniu 3 dziewczynki o tym imieniu. Każda z matek ma jakieś swoje ulubione imiona i dobrze, bo jak byśmy miały ten sam gust to nasze dzieci nosiłyby te same - 3, 4 imiona. Moja koleżanka z pracy swojej córce dała na imię Aldona. Początkowo niezbyt podobało mi się to imię, ale zmieniłam zdanie, jest urocze, a mała Aldonka jest wesołym, cudownym dzieckiem.