Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecik25

Kretowiny nad jeziorem Narie. Jak tam jest?

Polecane posty

Gość madziazzz
co do Kretowin - jeziora to jest wspaniale ale co do dyskoteki to sie nie wybierajcie- ostatnio jak tam byliśmy nasza paczka to ochrona na nic reagowała a lokalni dresiarze bez niczego zaczeli szukac zaczepki miedzy przyjezdnymi - i stało sie tak ze na 3 facetów ( naszych) rzuciło sie 14 dresów - zostalismy pobici- jest tam niebezpiecznie, ochrona do kitu- nic nie robi- pije- brak jakiejkolwiek kultury- szef całej pseudo dyskoteki- tak samo sie zachował jak ochrona..... nic poprostu nie zrobił- jest to bezkarne! i niedopuszczalne!!!!

Gość inishi
Spedzilem tam kazde wakacje przez 12 lat raz za razem, jednak nie sa to juz te Kretowiny co kiedys. Inni ludzie, inna kultura inny klimat. Dyskoteka Narie to pole walki ludzi z Morąga i Olsztyna z przyjezdnymi, ochrona nie reaguje, policja sie boi. Pijani kierowcy, wypadki, zwierzecy sex. Raz na jakis czas regularne bitwy z dewastacja sprzetu wlacznie, ze szklem w dloniach. Aktualnie jest to jedyna mozliwosc spedzenia wieczoru przy muzyce. Pozostale 2 dyskoteki i jeden dancing juz nie dzialaja. A byly to o niebo lepsze miejsca. Glowny \"deptak\"...Kiedys przepiekne miejsce pelne malych budek ze wszystkim. teraz betonowe bary bez klimatu z cholernie drogimi rybami i chamska obsluga. Lokalne MCdonaldy. Duzych wypozyczalni sprzetu plywajacego bylo sztuk 4, obstawiam ze w jednej z nich napewno znajdzie sie jakis zagiel mniejszego kalibru. Przypominam ze nad jeziorem obowiazuje strefa ciszy wiec lodzie motorowe nie maja tam bytu. Ostani pobyt 2 lata temu, byl bardzo ponurym doswiadczeniem, lejaca sie krew pod dyskoteka, pijani debile zaczepiajacy ludzi na polu namiotowym, rozebrane pomosty, wyciete drzewa i piekne krzewy od strony wschodniej polwyspu. Walka o kase i kazdego klienta, rujnuje okolice. Chcialbym by bylo tam kiedys tak jak dawniej, taki maly polski raj, ale to chyba tylko marzenia. Napiszcie jesli cos sie zmienilo.

Gość ja jestem pol z ostrody pol z
olsztyna...kretowiny super sprawa :D

Gość inishi
Do madzi z WAWy: "Wlasnie ze teraz tam jest bezpiecznie ,ochrona pilnuje wiec jest juz tam spokojnie!!", Chyba rozprawiamy o jakims innym miejscu. jeden z ochroniarzy zaaplikowal mi cios z lokcia prosto w brzuch na wejsciu, no chyba ze to jest twoja definicja bezpieczenstwa, ze nie zabijaja od razu, tak? No coz, ty jako kobieta mozesz czuc sie wzglednie bezpiecznie, wzglednie, naturalnie do momentu w ktorym uswiadomisz sobie ze patrol z Moraga nie przyjedzie szybciej niz w 30 minut, a tym czasie zdazysz juz spokojnie zasilic ta jakze skrywana lokalna statystyke ofiar napasci sexualnej. Krwawa mordownia w Rucianych to przy tym oaza spokoju.

Gość Martita 25
jest tam super bylam tam w lipcu 2007 okolica swietna jezioro czyste mielismy domek przy samym jezorze.dyskoteka jakas tam jest jest gdzie zjesc polecam krecika naprawde super

Gość koooleś
Na kretowinach jest elegancko jestem tam co weekend molo eleganckie dyskoteka jeszcze bardziej. A Zjeść można w smażalnie lux rybkę !! =) Bardzo polecam!!!

Gość olpin
Tam jest super!!

Gość ODRADZAM STANOWCZO
Mieszkam kawałek od kretowin i nie polecam, tam już nie ma spokojnego sąsiedztwa, wszędzie pobudowali się ludzie, jeden drugiemu do talerza zagląda. Woda czysta, to fakt, ale nie ma tam nic ciekawego. Zapraszam do Bogaczewa :)

Gość monisia wawa
Byłam tam pierwszy raz w tym roku i stwierdzam że jest zajebiście...warto przyjechać:))

Gość Marysia111111111111111
Mozecie mi cos powiedziec na temat tych dyskotek? Ile ich ta jest? 1? 2? I czy naprawde jest w nich tak niebespiecznie... ;/ ?? Proszę o odpowiedz i z góry dziękki.

Gość raV
Dyskoteka jest jedna niedaleko głównego mola. CZy jest niebezpiecznie? raczej nie ma sie czego bac mozna spokojnie sie pobawic. Śmiało mozna wbijac.(jest spoko choc kiedys było lepiej w tej Dyskotece ,,Narie\".)

Gość jujrjtjyt
Do Kretowin wybrał się popływać syn mojej znajomej. Zaginął. Zdematerializował się w biały dzień i nikt ze znajomych nie mówi co się stało. Policja już nie szuka. To już chyba dwa lata minęły. Boję się że jego zwłoki gdzieś tam się rozkładają.

Gość Artur kreta
siemanko widze ze macie male problemy ja mieszkam w kretowinach wiem o nich wszystko wiec jak cos to pisac na gg podaje:::8251347 ale naprawde warto tu przyjechac jest zawsze co roku znakomicie imprezy w dyskotece sa w poniedzialki srody piatki i soboty wiec mozna sie pobawic mozna tez dobrze zjesc poniewaz dyskoteka jest razem z pizzeria i maja tam duzy wybob jest wypozyczalnia Quadów rowerkow łodek kajakow wiec zapraszam wszystkich

Gość Artur kreta
a tak jesli chodzi o dyskoteke jest nowa ochrona w tym roku wiec nie ma sie czego bvac i po za tym jest duzo wiecej ochrony niz kiedys

Gość Novy
ośrodek bardzo spoko , ale ta dyskoteka - no comment , tak samo ten gość za konsoleta - który nie potrafi grać i puszcza sety innych dj'i , tak było również w ta sobota gdy puscił seta z ministry of sound , i udawał ze sam gra... żałosne , myślał ze nikt sie nie kapnie a tu prosze:] ..

Gość dUsKa.XD
Dyskoteki sa zajebiste...:D Nie ma sie czego bac!!! ochrona z moraga nad wszystkim panuje!! A dj gra super..xD JAk jakies pytania na temat Kretowin 13623967 Jestem tam co roku i wiem wszystko :D

Gość Grazynaaa...p
siema jesli chcecie widziec Kretowiny sa spokojne! Jezioro jest jedno z Najczystszych w Polsce a na dyskotece jest bezpiecznie bo jest nowa ochrona (tzn.w poniedzialki i srody po4 ochroniarzy a w pt i soboty 8ochroniarzy) duzy parkiet dj jakich malo!! zero mlodziezy ! wejscie od 18 lat!!!

Gość sylwuś wawa
Byłam raz. Bawiłam się świetnie mimo jednego nieprzyjemnego incydentu. Muzyka świetnie dobrana, lokal z klimatem :)

Gość Pseudonim11
Juz niedługo wakacje .ZAPRASZAMY do Kretowin:)

Gość Mimalaaco
Kto bedzie na dyskotece w Kretowinach 20.06.09 ??:):D

Gość aqrat
Kretowiny sa bardzo przyjemne - stosunkowo tanie noclegi, można wynając łódeczki, kajaki, rowery wodne, bardzo czyste jezioro i baza nurkowa w pensjonacie Vertigo - podobno super warunki, chociaż ja akurat wolę sporty nawodne:) i niedawno otworzyli jeszcze szkołe windusrfingu i wypozyczalnię sprzętu windsurfingowego - Deskorelax. jedyny problem jest taki, że osoby niezmotoryzaowane mogą mieć problem, żeby do Kretowin dojechać - najblizsza stacja kolejowa jest parę kilometrów stąd w Żabim Rogu.

Gość koson
Akurat na szkołę radziłbym uważać...spory koszt, a rezultaty "nauki" bardzo małe. Pozdrawiam

Gość Monika1990
Ja dzis jade do Kretowin juz 10 raz z rzędu i nigdy mi sie nie nudziło, jest to naprawde swietna miejscowisc, zeby milo i fajnie spedzic wolny czas. Co do dyskoteki to nie jest najgorsza, ale tez nic specjalnego....;/

Gość MOROZANKA
witam.pracowalam kilka lat w kretowinach.normalny osrodek wypoczynkowy.obecnie bardzo zadbany odnowiony brzeg jeziora.czysto.rozne imprezy nawet w dzien .mala plaza to fakt.jest gdzie zjesc .a ceny jak wszedzie latem.a co do dyskotek to trzeba mniej wypic i wtedy nie bedzie sie szukac zaczepki !!!

Gość Laura_111111
Najgorsze wakacje spedzilam w Kretowinach. Niezamozna Warszawka z aspiracjami zajada sie goframi i smazonymi rybami, probujac imponowac miejscowym. Dyskoteka masakryczna, nudno, brudno i nieciekawie. Jest duzo wiecej ciekawszych miejsc w Polsce i za granica, ja nie polecam.

Gość Kretowiny
Do Kretowin doprawdy warto przyjechać - jednak nie wtedy, gdy chce się "nałowić" ryb, a jedynie "połowić". Aktualne informacje o Kretowinach i jeziorze Narie Kretowiny nad Jeziorem Narie