Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramirez256

co kobiety czują robiąc facetowi loda???

Polecane posty

Gość wryip
Co facet ma robić z rękami kiedy kobieta "pracuje" u niego na dole? Wplatanie palców w jej włosy nie jest zawsze odpowiednie

Gość gość Leon
Jestem facetem przynajmniej tak mówią kobiety które mnie znają . Mój Wacuś nim dostąpi zaszczytu wejść w muszelkę przechodzi codziennie dokładne mycie kąpiel w specjalnie dobranych ziołach po tych zabiegach jest smarowany balsamem w postaci kremu. Dlatego w tych intymnych miejscach moje ciało przypomina pupcię małego dziecka , te czynności robię 2 razy dziennie od 10 lat , po prostu jest to nawyk i nie sprawia mi to żadnego problemu . Ktoś bardzo dawno temu wpoił u mnie nawyk by stosunek z kobietą zawsze kończył się jej zadowoleniem , ja jako facet muszę o to zadbać , no i tak pozostało . Lecz daje mi to ogromną satysfakcję gdy widzę kobietę wijącą się z rozkoszy a krzyk jej podnieca mnie jeszcze bardziej .Daje mi dużo radości też gdy muszę uczyć dziewczynę dobrego seksu , nie wystarczy leżeć i czekać aż facet skończy to jest profanacja seksu , lecz to temat na inną okazję . Jeżeli dojrzała kobieta młoda dziewczyna decyduje się na seks to jej zmysły muszą oddać się całkowicie przyjemności i nie mogą być kontrolowane , bo to czy tamto nie wypada , to bzdura , wszystko wypada .

Gość gość
Jaki ty jestes durny.

Gość gość
Ja przeważnie czuję członka w buzi.

Gość gość
Czlonka PZPR.

Gość gość Leon
gość z 1209 rozumiem cię że jesteś wściekły gdyż rzadko się zdarza by facet podchodził do tych spraw na serio . tobie nie mieści się to w głowie , no cóż musisz przyjąć do wiadomości że nie każdy jest taki jak ty , są i inny co czynią i myślą inaczej .

Gość gość
Jaj jak robię loda swojemu facetowi to nie czuję obrzydzenia jak większość kobiet.Wręcz przeciwnie-jestem tak silnie podniecona,że w tym samym czasie masuję sobie łechtaczkę i dochodzę razem ze swoim partnerem.

Gość gośćzorro
Dla mnie jako faceta widok kobiety robiącej loda jest piękny i bardzo a bardzo podniecający , zresztą facet pomiędzy udami kobiety i robiący językiem minetkę też należy do mocnej podniety . Słowem są to piękne widoki jak dla mnie faceta. Wychodzę z założenia że higiena u facetów dających kobiecie penisa jest na pierwszym miejscu , o tym powinno się nie dyskutować , dziewczyna jeżeli uzna że facet nie za bardzo dba o higienę powinna go ośmieszyć i zapomnieć o nim jak najszybciej .Mimo że nie jestem młodzieniaszkiem z moich narządów intymnych można by jeść śniadanie , piszę dosadnie lecz jest to prawda na dodatek używam prócz oczywiście wody kremy do skóry by była jędrna i miła w dotyku a główka jest naprawdę mocno szorowana szczotką by ciało tam było też ładne. Na twarz prócz wody mydła nie stosuję żadnych kremów maseczek twarz musi być męska na dole musi być dla kobiety przyjemny widok i dotyk , zachęcam facetów okłady z czekolady jest bardzo dobra na cerę penisa no i dobra dla kobiety lecz warunek najpierw mydło i woda.Kostka dobrej czekolady w muszelce jest nie do pogardzenia warto też spróbować , tylko do tego musi być facet a nie dupa wołowa który chwali się że miał kobietę i ją obgaduje lub znieważa , od takich uciekajcie jak najdalej a jest ich coraz więcej.

Gość gość
dziewczyny każda z nas lubi minetkę no może prawie każda, a zrobienie loda facetowi którego kochacie jest dla was męczarnią dziwne trochę. Ja np lubię robić dobrze mojemu facetowi i nigdy nie brzydze się wziąć go do buzi wręcz przeciwnie kręci mnie jak widzę że prawie po scianach chodzi bo jest mu dobrze

Gość gość
No bardzo interesujący jest wyraz twarzy z k*****m w ustach.

Gość Cycata mężatka
A ja nie lubie minetki a uwielbiam obciągac swojemu facetowi. Co czuje? Prawie osiągam orgazm jak ciągnę, serio. Lubie ssac i jajka i k****a, wtedy moj masuje mnie po policzku lub delikatnie trzyma za włosy. Lubie tez kucnąc przed nim zeby mnie sam w*****ał w gardło, wtedy wole jak mnie mocniej przytrzymuje za włosy i posuwa głęboko. Zawsze mam po robieniu loda extra mokra cipke, to mnie bardzo podnieca.

Gość gość
Cycata lubisz na hiszpana?

Gość Cycata mężatka
Średnio mnie to podnieca ale uwielbiam jak czasem dla odmiany zamiast do buzi spuści mi sie na cycki.

Gość gość
Cycata a moze chcesz aby twój posuwal cie w buzie a ja od tylca w c**e co ?

Gość gość
Ja uwielbiam patrzeć jak posuwam w cycki aż do wytrysku ale pewnie dlatego że faceci to zwrokowcy

Gość gość
Moja ma male cycki także lipa a to n musza byc duże cyce nie

Gość gość
Cycata masz ochotę przejść na priv i porozmawiać?

Gość gość
Kiedy zabawiam mojego meza oralnie to najczesciej jedna reka przytrzymuje czlonka natomiast druga masuje sobie cipke,staram sie tak robic abysmy doszli w jednym czasie.

Gość gość
Ja tez tak robie ze jedną ręką trzymam penisa a druga masuje cipke albo wkładam wibrator a on mocno trzma mie za włosy i dociska abym brala calego po same jajka

Gość gość
Może chcecie kobiety przejść w bardziej prywatne relacje i pisać o swoich fantazjach?

Gość gość
Mozemy a co bys chcial wiedziec ?

Gość gość
To czy jesteś w związku bo nie piszę z kobietami stanu wolnego.

Gość gość
I z której godziny jest twoja wcześniejsza wypowiedź

Gość gość
Moja wypowiedź jest z 13_53 i jestem mezatka a co bys chcial wiedziec?

Gość gość
Jeszcze powiedz mi rozmiar biustu, tylko szczerze bo gdy przejdziemy na priv, to sprawdzę czy prawdę pisałaś

Gość gość
Całkiem szczerze D a ty penisa?

Gość gość
Myślę że średni rozmiar bo nigdy nie mierzyłem ale jest to do wykonania. Świetnie muszą się kołysac na jeźdźca.

Gość gość
Noooooo mąż uwielbia jak skacze na jego penisie ale przodem do twarzy wlasnie aby mogl patrzeć na kolyszace moje piersi i je masuje

Gość gość
O i zmierz sobie jak mozesz porównamy z penisem mojego męża ok