Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego niektóre dzieci

dlaczego niektóre dzieci rodza sie ladne, pulchne, a inne sa potwornie brzydkie

Polecane posty

Gość Axaa
a dlaczego jedni sa mali i grubi, a inni chudzi i wysocy?

ale niektore dzieci sa tak slodkie, ze az milo sie nimi zajmowac, ale inne sa po prostu koszmarne... nie chce nikogo urazic, ale wiele kobiet z tego forum zamieszcza foty swoicvh dzieci takich fuj...

Gość a dlaczego ty
masz tak niskie IQ,że zadajesz tak głupie pytania a inni wysokie?

Gość szczypiorekkk
bo jedne mają ładnych rodzicow , a inne mniej ładnych

nie ma wysokich pytan buahaha a z kontekstu wynmika, ze o to pytasz... naucz sie wiec formułowac najpierw sensowne zdania po polsku a potem atakuj innych

Gość one je kochają
i są dla nich najpiękniejsze. Widać nie miałaś/eś swojego dziecka, dopiero by ci było przykro ze uważasz je za piękne a ktoś za brzydkie. Ale z poczuciem piękna tak zawsze jest. nie wszystkim się podoba to samo.

kochaja, bo nie maja innego wyjscia :D

Gość kobitka********
Zgadzam sie z autorka :) Niestety nie kazde dzieckojest ladne... Czasem zdarza sie, ze taki brzydki niemowlak wyladnieje- czesto tak jest z chlopcami...Czasem zpieknego niemowlaka wyrasta nieladne dziecko... ROZNIE TO BYWA. Przyznam szczerze, ze czasem sie zastanawiam co ja myslalabym o swoim dziecku gdyby bylo brzydkie:) Wiadomo, ze bym je kochala- bo moje ale raczej nie rozpowszechnialabym jego/jej zdjec :) Nie zawsze zalezy to od urody rodzicowe. Dzieci tak naprawde bardziej podobne sa do dziadkow niz do rodzicow :)

Gość szczypiorekkk
Mnie sie wydaje , że jak się ma "brzydkie" dziecko , to sie go i tak za brzydkie nie uwaza. Uroda jest dosć subiektywna

Gość kobitka********
Moze i jest ubiektywna ale sa jakies stale kanony... Ja nie narzekam na swoj wyglad, moj partner tez ale znam atrakcyjne pary z nieladnymi dziecmi... Wydaje mi sie, ze jak bede miala brzydkie dziecko to nie dostane jakiegos zacmienia i nie bede uwazala go za osmy cud swiata...Owszem moge myslec, ze jest kocvhane, grzeczne genialne ale nie,ze ladne jesli takie nie bedzie...

Gość a ja mysle ze...
mój szwagier był ponoc paskudny do 7 m-ca życia. jakis czerwony pomarszczony i ogólnie brzydki (teżciowa opowiadała), a teraz (26 lat) przystojniacha jakich mało :)

Gość oj paulka paulka
paulka bzdury gadasz, mozna kochac bez opamietania, ale zachowac odrobine obiektywizmu co do oceny urody....

Gość Kocham mojego Synka
Moje dzieciątko jest najpiękniejsze na świecie i żadne dziecko go w tym nie przebije🌼 Zgadzam się z Autorką są dzieci ładne i brzydkie, ale jak ktoś wyżej napisał tak samo jest z dorosłymi: niektórzy mężczyźni są przystojni, drugim matka natura poszczędziła urody. Znam pewną parę: śliczna ona, śliczny on, a takie brzydkie dziecko. Wszyscy się dziwią, że z tak doskonałej pary wyszedł taki szkaradny maluszek. Więc jak widać uroda rodziców nie ma większego znaczenia. Poza tym przypatrzcie się parze aktorskiej Chorociński i Figurska, ich córka Nastka była przeokropnie brzydka, pulchna, wyglądała jak królik, a teraz wyrosła na śliczną dziewczynkę.

Gość obiektywne piekni nie istnieje
co dla ciebie fuj . dla innych piekne i odwrotnie

Gość Luizjana234
Brzydkie dziecko ma brzydkich rodzicow? na szczeście NIE! hahah, Jak byłam w ciąży to zastanawiałam sie jak bedzie moje dziecjko wyglądało, nie jestem najpiekniejsza , mój mąż - bardzo mi się podoba:) ale Brat Pitt to on nie jest , ale córke obiektywnie mam ładną:) wdała sie w babcie na szczeście,