Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aluniaa

Moja niunia ma gronkowca złocistego prosze pomozcie

Polecane posty

wczoraj robilam mojej malej wymaz z noska bo strasznie ropialy jej oczki i okazalo sie ze ma gronkowca złocistego maola ma dopiero 3 tyg czy mozecie mi cos powiedziec na ten temat ?

Gość a od czego są lekarze
ja juz dwano bylabym z tym u pediatry a Ty tutaj zadajesz takie pytania :O

Zadaje bo do pediatry jutro ide a chce uzyskac informacji czy moze ktorejs dziewczyny dziecko tez to mialo

A z kąd ten gronkowiec? Przecież to bardzo poważna choroba. Moja klientka jest zarażona gronkowcem, strasznie ma problemy z ciałem przez tą chorobę.

Gość klip
ja mam gronkowca zlocistego i paciorkowca. Zarazilam sie w dziecinstwie, ale nie wiadomo gdzie. Umiejscowily sie u mnie w gardle, wiec czesto chorowalam na angine ropna, ale poza tym mozna z tym normalnie zyc:)

ja widziałam co gronkowiec zrobił z ciałem mojej klientki, ale widocznie ma jakąs gorszą odmianę...

Jeśli miałaś cesarkę to mogli Ci zarazić dziecko przy porodzie.Maleństwo napewno będzie musiało dostać antybiotyk.

Gość pomocuje
choroba chorobą ale nie panikujcie na słowo 'gronkowiec' każdy człowiek ma zarówno gronkowca jak i paciorkowca....normal :/

Gość mamusia25.00
moja corunia miala gronkowca jak miala 3 m-ce.zrobilismy wymaz z noska .Ciagle tak jakby miala zatkany nosek i oddychala przez nos.Pediatra mowiła,ze to sapka .Ale NIE.to gronkowiec.Zapisala antybiotyk i przeszlo to niepokojace oddychanie.Teraz ma 9 m-cy i od tamtej pory nie miala klopotow z tym gronkowcem.Chyba zostal uspiony!!!!!

Życzę , aby Twoje maleństwo było zdrowe, jesli zarazili dziecko w szpitalu to możesz ubiegać się o odszkodowanie.

Gość fragleska
a co sie robi z ciałem? mam znajomego który miała usuwanego kilka razy. blizny sa owszem ale zeby z ciałem sie coś dziwnego działo nie powiedziałabym.

mamusia 25 czy mozesz mi podac jakies namiary na siebie nr gg albio telefonu prosze chciala bym z toba porozmawiac

dziewczyny czy wasze niunie nie mialay czegos takiego prosze niech napisze ktos kto przechodzil to co ja

Gość d_o_r_a
Witam, mój synek został wypisany ze szpitala w trzeciej dobie życia z gronkowcem. Niestety wcześniej nie spotkałam się z tą chorobą więc nie wiedziałam co to jest. Na moje pytania w szpitalu otrzymywałam odpowiedź że są to potówki. Okazało się że był to gronkowiec. Pomogła nam maść Mupirox stosowana miejscowo po każdej kąpieli i mimo że był to grudzień kąpaliśmy go 2xdziennie wlewając do wanienki napar z rumianku. Na szczęście mamy to już za sobą.