Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derdree

jestem załamana prosze kogos o rade

Polecane posty

Gość derdree

włsnie znałazłam w necie taka chorobę(?)policystyczne jajniki -mam wszystkie objawy tzn tak mi sie wydaje ale czy to możliwe mam 17 lat waze 63 kilo przy wzroscie 165 i nie moge schudnac a na dodatek moja ostania miesiczka trwała 1,5 dnia inne objawy tezx mam boje sie to mam a nie wiem dokłanie co to jest w googlsachpraktycznie nie ma nic prosze o rade a dodam ze nigdy nie byłam jeszcze u ginekologa o kurcze ale sie zdołowałm przepraszam za pismo ale jestem roztrzesiona

Gość lemonii
na forum jest pare podobnych tematow ... poszukaj:) i glowa do gory:)

Gość marta 20
dziewczyno ty lepiej idz go ginekologa i dopiero sie okaze czy ci cos dolega...sama nie wynajduj sobie choroby bo to pogarsza twoje samopoczucie. glowa do gory,bedzie dobrze... trzymam kciuki

Gość kontrowersja
poperam marta 20 nie wynajduj sobie chorób i przejdź się do ginekologa. Pogadaj ze swoimi zaufanymi koleżankami, niech Ci poleca jakiegoś albo ze swoją Mamą. :)

Gość nie załamuj się
tym co przeczytałaś :) W ten sposób możesz u siebie wynależć setki chorób. Najpierw idż do ginekologa bo lekarzem nie jesteś żeby u siebie stwierdzić PCO ;)

nie przejmuj się..ja po przeczytaniu tego topiku też wyszukiwałam u siebie objawów:) najważniejsza jest diagnoza lekarza, Ty jestes w wieku dojrzewania i nieregularne miesiączki i problemy z wagą to normalka w tym wieku, jeśli sie tak boisz to idz do ginekologa i porozmawiaj o swoich wątpliwościach. Ehhh nie ma to jak sie naczytać a potem się nakręcić - mam podobnie tylko że za chwile sama sobie tłumacze ze niepotrzebnie się nakrecam:)