Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chikutaka

Nigdy nie schudnę doo 45 kg ciagle to przekleta 60 kg

Polecane posty

Gość ytyt
upupupu

Gość idealna waga
Przy wzroście 1,70, waga 60 kg, to ideał. Nie ważne jest to ile ważysz, ale na ile wyglądasz. Ja ważyłam 64 kg, przy wzroście 1,63, a byłam chuda, lekarz aż ze zdziwienia zaniemówił.

Gość ja tez ja tez
co za zbieg okolicznosci, ja waze 60 kg, a wyznaczylam sobie cel 45 kg do 1 grudnia 2006 (tak na dobry poczatek, bo w ogole to moim marzeniem jest 42 kg, juz schudlam z 68, ktore kiedys wazylam, teraz zatrzymalam sie na 60), mam zamiar jesc 1000 kcal dziennie, cwiczyc 5 lub 6 razy w tygodniu, wiem, ze mi sie uda, podobno stosujac 1000 kcal i ncwiczac mozna schudnac nawet 1 kg tygodniowo, wiec dolaczam sie do Ciebie i razem walczymy!!!!

Gość trzeba było...
...zatytułować ten topik "anorektyczki łączmy się", po ile wy macie lat, że chcecie robic się "wieszakami"? Bo dorosłe, rozsądne kobiety umieją odczytać swoje prawidłowe wartości BMI. Będziecie zachwycone swoimi chodzącymi kośćmi, a generalnie zdrowie będziecie mięć do dupy. 170 i 45 kg - to waga kościotrupa w sali biologicznej szkoły podstawowej. Czy wyście do końca zwariowały? Czy tylko udajecie takie idiotki? Zastanówcie się co robicie? Pomyślcie o zdrowiu!

Gość ja tez ja tez
no sorki, ale ja mam 155cm wzrostu i musze wazyc 45 kg zeby nie byc gruba, kiedys wazylam 48 kg przy zwroscie 150 cm, jako nastolatka i bylam za gruba, choc proporcje sie zmienily, ale wiem, ze musze wazyc tyle, by byc szczupla, a nie mam 170 cm wzrostu

wiesz co ja ostatnio zylam tylko bulkami i jogurtami i schudlam i to sporo. mozesz tez sprobowac jesc same ogorki one maja \"0\" kalorii

Gość pogłupiałyście
???

Gość no ja
ja wlsnie waze 45 kg:) na 160 cm

Gość pseudo.
a ile mierzysz?? zeby miec taką wage to musialabys miec mniej niz 160 cm, inaczej to bedziesz wygladac jak anorektyca

Gość wyglad nie jest najwazniejszy
ja mam 175 cm i waze 60 i jestem chuda! to wszystko zalezy od budowy ja np. mam grube kosci a wcale nie tak duzo ciala, znam dizewczyne co ma tyle samo wzrostu co ja i waga ta sama a wyglada na sporo grubsza. pokazcie swoje zdjecia. nie wazna waga - wazne jak sie wyglada

Gość no ja
ty chyba chory jestes od razu jak anorektyczka ja mam 160 i 45 kg i wygaladam szczuplo bardzo ale nie jak anorektyczka!!!

Gość pseudo.
no to jak bardzo to jak anorektyca!! bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee