Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ODDAJ KREW

ODDAJ KREW - URATUJ KOMUŚ ŻYCIE

Polecane posty

Gość ODDAJ KREW

Internetowy portal cgm.pl (Codzienna gazeta muzyczna) oraz Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi zachęcają do oddania krwi. Wszystkich chętnych warszawiaków zapraszamy w piątek 28 lipca do szpitala MSWiA (ul. Wołoska, Warszawa), gdzie od godz. 7:30 do 17:30 pobierana będzie krew. Jeżeli komuś nie odpowiada piątek - zapraszamy w każdy inny dzień w godzinach 7:30-13:00. Jeżeli zbierze sie duża liczba osób, to część z nich cgm przetransportuje do Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa przy ul. Saskiej lub do każdej innej stacji (bo każda stacja ma swoje moce przerobowe). Jeśli jesteście spoza Warszawy - zgłoście się w piątek 28 lipca do dowolnego punktu krwiodawstwa na terenie całego kraju. Do akcji przyłączyła się Fundacja WOŚP, portal motocyklistów www.riders.pl oraz forum portalu użytkowników quadów www.atvpolska.pl, a także grupa dyskusyjna pl.rec.motocykle. Patronat nad akcją objęła Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi.

Gość kiedyś chciałem oddać krew
ale nie chcieli ode mnie wziąć :-( (dlatego że jestem alergikiem)

Bank PKO BP jest też sponsorem Bankowej Akcji Honorowego Krwiodawstwa. Krew jest niezbędna podczas operacji, transfuzji więc takie akcje są bardzo potrzebne. Ta akcja krąży po Polsce, bo znanych letnich miejscowościach może ktoś z was wpadnie. w najbliższym czasie widziałam że mają odwiedzić Karpacz i Szklarską Porębę.

Gość SalmaHayek
Honorowo oddaję. Zapisałam się jako dawca szpiku.