Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa123

ŻEL DO MYCIA TWARZY!!!!

Polecane posty

Gość Ewa123

Sluchajcie,mam zamiar kupic żel do mycia twarzy.Ale nie mam pojęcia jaki!!!! No bo tak: mam raczej skórę mieszaną. partia T- świeci sie. Mam problem z trądzikiem,ale leczę się dlatego jest tego paskudztwa coraz mnie. Jednak tam gdzie najczesciej smaruje maścią miejsca zdarzają sie wysuszone. Poza tym slyszałam że cery trądzikowej nie można meczyc kosmetykami typowo wysuszajacymi,czyli do cery tlustej,tradzikowej,bo te dogłebnie wysuszają, a co za tym idzie,skóra potem jeszcze bardziej sie świeci. Dlatego nie wiem jaki kupic sobie żel, czy do cery tłustej,mieszanej,suchej,moze jakis nawilzajacy??? poradzcie

Gość IWOSTIN PURRITIN

Moim zdaniem najlepszy będzie do cery wrażliwej. Osobiście polecam Ci Eris Tilia w aptekach, taki niebieski, do cery wrażliwej. Cena ok. 7 zł. Mam identyczna cerę jak ty i jak dla mnie ten żel jest ardzo dobry.

Gość Ewa123
Dzięki wielkie dziewczyny:*

Gość Garnier czysta skora
Żel gleboko oczyszczajacy do codziennego stoswoania do tego krem garnier czysta skora Jak dla mnie rewekacja :D Uzywam tyylko tego po wyleczniu tradziku i mam spokoj :)

Gość Garnier PORAŻKA
żel i tonik z tej serii tak Ci wysuszy skóre, ze ta w obronie dopiero zacznie Ci sie błyszczeć na maksa!!!!!!!!!!!!!!11 ODRADZAM!!!!!!!!!11

Gość .A**na
Zgadzam się z poprzedniczką. Czysta skóra Garniera jest znakomita, ale polecam z tej serii krem do mycia twarzy, żel wysusza skórę, ponieważ zawiera w sobie maleńkie granulki.

Gość loreal pure zone

Gość Garnier czysta skora
nie swieci mi sie cera, nie mam wysuszonej a uzywam od roku

tylko nie garnier!!! ja używam z aa young, taki niebieski świetny zwłaszcza z tonikiem. a moja skóra jest okropnie tłusta wiecznie, w sumie to używam pudru, ale ten zestaw nie wysusza mi skóry i wogóle nic mi nie wyskakuje

Gość psychiatra radzi
ja kupiłam rewelacyjną piankę do mycia w lidlu cena 6.99.jest świetna. skóra umyta nienapięta, wygładzona

Gość monka34
jak dla mnie to Garnier również wysuszal, najlepsze sa kosmetki AA

a ja używam żelu Soraya - lasy deszczowe - nawilżający z tonikiem (choć tonik tylko żeby przetrzeć błyszczącą skórę), i do tego żel na noc, a krem na dzień Garnier Czysta skóra A :)

Gość .Magdalena
Ja z Garniera jestem zadowolona. Ale ten żel przeokropnie wysuszył mi skórę, kupiłam wersję kremową i jest ok.

Gość a co to za pianka ta z lidla

Gość majka2
Ja obecnie stosuję żel Dermedic do cery trądzikowej i jest ok.

Gość majka2
Ja obecnie stosuję żel Dermedic do cery trądzikowej i jest ok.

Miałam żel Garniera i Vichy Normaderm, strasznie wysuszyły mi cerę, nawet regularny peeling przynosił słabe efekty. Ostatnio używam na zmianę żelu pianki Loreala Pure Zone lub pianki do mycia twarzy Eris takiej zielonej i problem nadmiernego wysuszenia zniknął.

Gość 71113
A wejdż na strone www.atw.warszawa.pl i sobie coś wybierzesz. A jeśli nie to myśle że warto tam i tak zaglądać.