Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabathini

Przystań-ZOSTAW TU SWÓJ PROBLEM,WYŻAL SIĘ,PORADŹ-SEX I NIETYLKO

Polecane posty

Gość Sabathini
Wszystkie uciekły spać??

Gość Sabathini
No nie zniknęły?Heh pozdrawiam kapka

Gość Sabathini
to dobranoc pa

Gość shorty
dolaczam sie do grona nieudacznikow, mam sie za brzydka (niby mi mowia ze jestem ok i ladna i w ogole ale jak sie na przyklad widze na zdjeciach to mnie trzepie:o) kurwa wszyscy z ktorymi bylam mnie rzucili, teraz zapowiada sie na to samo, a mowil ze kocha nad zycie :o rodzine mam zjebana, kocham ich i oni mnie ale kurde sa zjebani ze masakra:o chyba przez wlasne jebane lenistwo zawalilam drugi rok studiow, ale ciesze sie z tego bo nienawidze uczelni na ktorej studiuje i moze mnie to zmobilizuje zeby sie przeniesc :o mam jedna przyjaciolke z problemami emocjonalnymi, ktorej moge powiedziec wszystko ale raz w tygodniu bo jej sie wychodzic nigdzie nie chce, woli siedziec w chalupie i sluchac death metalu i sie dolowac :o siedze calymi dniami w necie bo nie mam co robic, nic mi sie nie chce :o w ogole moje zycie to poezja:o i bez rad prosze, i tak na nic sie nie zdadza :o jestem zyciowym nieudacznikiem a mam 21 lat :o moze co ze mnie jeszcze wyrosnie :o

Gość Sabathini
hej śpicie dziewczyny?:) pozdrawiam

Gość przebije Was wszystkich
kapka, czy moglabys mi jednak przeslac te przepisy na niskokaloryczne potrawy, od dzis zaczelam kolejne zmagania z nadwaga, dlatego potrzebuje wsparcia, a moze masz link do strony gdzie sa tabele - kalorycznosc posilkow, bo mam jakies, ale nie wiem np ile ma kalorii kotlet sredniej wielkosci z piersi indyka, itd. moj adres: alma_cuerpo@o2.pl bede wdzieczna za pomoc, buzka

Gość Sabathini
Ziniknęły:(

Gość program tv
Do nowopowstającego programu telewizyjnego o seksie, problemach i radościach z nim związanych, poszukujemy osób zainteresowanych uzyskaniem porady. Program emitowany będzie na kanale Polsat Cafe. Pani seksuolog udziela porad osobom dzwoniącym do studia i prowadzi z nimi rozmowę na wizji. Taka anonimowa, seksuologiczna konsultacja gratis! Wychodzimy z założenia, że nie ma głupich pytań i każdy problem traktujemy poważnie! Osoby zainteresowane w/w tematem bardzo proszę o kontakt: Tel: (+48) 791 75 70 75

Gość jula654
DUREX prezerwatywy z atestem CE 60szt 80zł Marka numer 1 na świecie za 30% ceny sklepowej. prezrwatywy pleasuremax - połączenie prążków i wypustek - "easy-on", łatwa do nałożenia - powlekane środkiem nawilżającym - szerokość: 56 mm - bez środka plemnikobójczego - naturalna guma lateksowa posiadaja atest CE ważne do 2012/2013r takie jak mozna kupić w sklepie, NIE made in thailand jula654@wp.pl