Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWr

Kto sie dostal na Uniwersytet Wrocławski???

Polecane posty

Gość UWr

Ja mam ciagle albo ze 0 punktow albo brak informacji o wynikach rekrutacji... juz mnie troche meczy to ciagle sprawdzanie. A u was jak, na co sie podostawaliscie? Czy tez nadal czekacie, tak jak ja?

Gość UWr
noooooooo... napiszcie cos ;)

Gość zaznajaomiona
a na co składałas? bo jak na prawo albo stosunki mdznr i nie masz w rodzinie znajomego prawnika ktory by ci załatwił wejscie to nawet nie masz co sie dopytywac

Gość UWr
ok, dostalam sie na dziennikarstwo :D w necie nadal nic nie ma ale pojechalam zobaczyc liste. Wiec jest super :)

Gratuluję:) I straaaaaasznie Ci zazdroszczę! :D Moim największym marzeniem,chyba od zawsze, było studiowanie dziennikarstwa... Nie wyszło:( Ale i tak się nie łamię,zaczynam studia na innym kierunku. Też mi odpowiada,właśnie skończyłam roczną szkołę policealną o podobnym kierunku;)

Gość UWr
dzieki :) ja bylam pewna, ze sie nie dostane wiec naprawde bylam zaskoczona :D szczegolnie, ze bylo parenascie osob na miejsce, czyli jeszcze wiecej niz rok temu. Juz nie moge doczekac sie pazdziernika! A Ty na jakie studia idziesz?

Idę na pedagogikę opiekuńczą i resocjalizacyjną. Bardzo mi się podoba,chociaż nigdy nie zapomnę mojego wymarzonego dziennikarstwa;) i być może kiedyś do niego wrócę...

Gość UWr
no to zycze Ci powodzenia :) w sumie dziennikarstwo nie bylo moim wymarzonym kierunkiem ale bardzo sie ciesze, ze sie dostalam...