Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kelie

czy jakiejś kobitce udało się szybko schudnąć po cesarce???

Polecane posty

jak pozbyć się tego okropnego brzucha?!!!!!!!????? nie karmię piersią więc będę mogła zastosować jakąś dietę ale jaką??? proszę o pomoc te kobietki którym się to udało jak również ekspertów w tej dziedzinie!!! zapraszam wszystkie mamusie chcące pozbyć się tłuszczyku którego nabyły podczas ciąży. OTWIERAM WROTA :))

Gość trrg
czerwona herbata. ja jem w kapsulkach. super jest, zero slodyczy i pieczywa, duzo mleka.schudniesz,

Gość hop siu
nie możliwe chyba że nic nie będziesz jadła

Gość jak myślicie
polecam diete sauth beach. czyli zero węglowodanów czyli chleba, makaromów, kasz, owoców. dużo chudego mięsa sałaty, pomidorów ogórków, serów białych i chudych żółtych. troche śmietany i majonezu, prawie wszystkie warzywa, prócz kukurydzy, groszku, bobu. bardzo szybko schudniesz nawet bez czwiczeń. pozdrawiam!

Gość justaaaaaa
a co po cesarce ma sie wiekszy brzuch niz po porodzie naturalnym??? jak tak to dlaczego ?

Gość bassi77
ja po 1,5 m-cach stosowałam dietę Montignaca(też nie karmiłam).Teraz jestem 6,5 m-ca po porodzie i waże 2 kg mnie niz przed ciążą(już od 2 mcy tak jest).Polecam

Hej hej - chodzi Ci o kg czy o brzuch? Bo ja kg pozbylam sie szybko, ale brzuch rzeczywiscie chwile schodzil... POlecam pas w pierwszych tygodniach - a potem trening na maxa - ile sie da. Spacery z wozkiem, moze nawet na rolkach (widzialam takie zawodniczki, szok!) - i brzuszki, brzuszki!!!