Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziub

Z prawej piersi leci mi mleko.. nie jestem w ciąży..

Polecane posty

Gość Dziub

Jak to możliwe, że nie jestem w ciąży,. a z piersi leci mi.. pokarm?? białe mleczko? co się dzieje?? Odpiszcie szybko!!

Powinnaś się cieszyć- trochę zaoszczędzisz. Nie będziesz musiała krowiego kupować, a i może ktoś na mamkę Cię weźmie?:P :D

Gość Dziub
naprawde to nie jest smieszne. Czy jest tu ktoś normalny??

idź do lekarza - to albo problem z hormonami, albo jakiś stan zapalny brodawki, gruczołów.

Gość Dziub
a skad to się bierze? musze poczekać do pon.

Gość trrg
prawdopodobnie masz zaburzenia hormonalne. a skad sie bierze, to Ci lekarz powie.

to prawdopodobnie nadmiar prolaktyny i tzw. mlekotok, spokojnie to nic groźnego lekarz da ci bromergon i za 1-2 tygodnie powinno być lepiej

Gość albo znajdz sobie faceta
ktory to lubi, daleko nie musisz szukac :P

Gość Moja kumpela
tez to miała,poszła do gina ,zbadał ją czy nie jest w ciąży i przepisał tabletki,zrobił badania i teraz jest juz OKI. Zadbaj o siebie. To są zaburzenia hormonalne.

tak to jest najprawdopodobniej PROLAKTYNA za wysoka rzecz jasna!!! Ja też to mam i musze powiedzieć,że czekam teraz z niecierpliwością na efekt. Zażywam Bromocorn (coś podobnego jak Bromergon) i dopiero 2 tyg. to łykam, a prolaktynę mam 5x zawyżoną ponad normę!!!! więc sporo Aha i też miałam mlekotok przy lekkim nacisnięciu, teraz to wolę nie sprawdzać ale jak kilka dni temu próbowałam to nawet nic nie lecialo ;) Wynik w laboratorium robię za ok. 2 m-ce i zobacze czy jest spadek!!!