Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik30

Jaki rozmiar stanika do karmienia mam kupić tzn. aktualny czy sprzed ciąży

Polecane posty

Gość kasik30

To duża różnica bo zawsze nosiłam 75b a teraz to i 85c jest b. obcisły. Mam juz jedno dziecko ale w poprzedniej ciąży ( 10 lat temu )tak mi biust nie urósł i do karmienia miałam ten sam rozmiar co przed i w czasie ciąży..Teraz 10 cm mi aż urósł - a wiem że jak przyjdzie pokarm to będzie jeszcze wiekszy .

Gość kasik30
Nikt mi nie pomoże???

Gość znam
aktualny ale leastyczny mi po ciąży urosły o rozmiar miałam bardzo dużą laktację

Gość to okropne
Mnie w sklepie sprzedawczyni poradziła rozmiar większy. Zawsze nosilam 75A, do karminia kupiłam 80B. Wydaje mi sie, że to bardzo trudno przewidzieć, ale lepszy jest za duży niz za mały, zwłaszcza jak dojdą wkladki laktacyjne

Kup na poczatek taki zeby Ci teraz bylo wygodnie - jeden (tzn ponoc od 8 mca juz nie ma wielkiego skoku). A potem, gdyby jednak jeszcze urosly (u mnie zaczely rosnac dopiero w dwa tyg po porodzie, jak sie laktacja rozszalala :)) to sobie dokupisz wygodny. Na pewno nie kupuj za duzego, bo nie bedzie podtrzymywal biustu jak nalezy, rownie dobzre moglabys chodzic bez. Bez fiszbin, koniecznie, na szerokich ramiaczka, i taki, zeby w nim ewentualnie spac...

Miseczki Ai B to żaden problem. A spróbujcie kupić tak jak ja - przed ciążą 80D a teraz 80E. To dopiero problem. Jeśli nawet coś jest to nie tak ładne jak bym chciała.

Zareczam Cie ze kupienie stanika do karmienia z miseczka A jest niemozliwe, a z miseczka B bardzo bardzo trudne :) Jak ja szukalam zaczynaly sie od D, a najwiekszy wybor byl DD+ :)

Gość nati*
mam ten sam problem tzn z A na B i tez nie moge znalezc, kupilam jeden ale i tak troszke za ciasny w obwodzie