Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja psychika

bralam tabsy- 5 tydzien ciazy heheeh i wez tu uwiez w nowa technike

Polecane posty

Gość moja psychika

Gość jakie brałaś

Gość regulon

Gość jakie brałaś
kurcze to są dobre tabsy, może pominęłąs jakąś, brałaś coś, zmieniałaś z jednych na inne napisz wszystko

No i jak wierzyć w tę wypowiedź, jak autorka anonimowa i żadnych szczegółów co do możliwości wystąpienia \"nieprawidłowości\". :(

No w sumie bardzo wspierający temat heh....:) ale cos mi sie wydaje że autorka faktycznie zapomniała o waznych szczegółach :)

przecież nie ma metody antykoncepcji pewnej w 100%, więc na kogoś musi wypaść ten brakujący odsetek ;)

Gość bbebebebbebebe
Moze jest wiecej dziewczyn co bral tabletke a i tak sa ( byly ) w ciazu ( chodz mam nadzieje ze nie jest was za wiele ) ?? jesli tak to piszcie jakie tabletki i czy moze popelnilyscie jakies bledy w braniu. Pozdrowka

Wpadki przy braniu pigułek najczęściej są wynikiem zapomnienia wzięcia pigułki, oddziaływania innych leków na pigułki oraz problemów żołądkowych po wzięciu pigułki. Ale o tym sie po pewnym czasie nie pamięta i "zwala" na niepewność pigułek.

Gość nie bylo mnie
przepraszam ale nie bylam w domku i nie mialam jak napisac a wiec niedowiarkom tabsy bralam ponad 2 latka raz tylko zmienilam z novynette na regulon i to bylo po pol roku brania novynette tabletki staralam sie brac o ustalonej porze zdarzylo mi sie przez te dwa latka zapomniec z 3 razy wziac ale tak to nie nic nie wskazywalo na to ze jestem zle zabespieczona niesty ostatnio nie wystapilo krwawienie z odstawienia odrazu sie pomyslalam o ciazy poczekalam jeszcze nie bralam nastepnego opakowania gdyz nigdy mi sie to wczesniej nie zdazylo wiec pomyslalam ze cos nie tak wczoraj zrobilam test no i jest dzis bylam u lekarza no i potwierdzil wiec jednak jestem w tym 1% cale szczescie ze sie kochamy ze swoim chlopakiem i niezalujemy wpadki

Gość Felicity_
Jejku ja tez biore Regulon...a czy w tym ostatnim miesiacu bralas je prawidlowo??bo badz co badz przez 2 latka cie nie zawiodly...

Gość tak bralam
ale nie pisze tego zeby was przestraszyc tylo uswiadomic ze zadna antykoncepcja nie da 100% pewnosci ja tak tylko licze i wychodzi mi ze w cize chyba zaszlam w 7 dniowej przerwieale ja juz sama nie wiem nie umiem liczyc takich rzeczy dobrze