Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie 1982

rocznik 1982 co słychać?

Polecane posty

Gość tak właśnie 1982

tak sie zastnawiam co robią teraz ludzie z tego właśnie rocznika. piszcie co u was słychać

Gość mój brat jest z tego
roczniku i wlasnie jest w pracy. bedzie koło 24

Gość tak właśnie 1982
piszcie czy sie uczycie jeszcze czy pracujecie czy juz dzieci macie żony czy też mężów wszystko wszystko wszystko

Gość listopad 1982
Ja właśnie mam ostatnie wakacje w życiu.We wrześniu obrona,potem roczny staż podyplomowy.A na razie jestem w jakimś takim zawieszeniu między studiami a samodzielnością...

Gość ooop82
Spieprzylam studia. Nie mam faceta, mieszkam z rodzicami i jestem bezrobotna. Super jest.

Gość do ooop
o fajnie nie jestem sam :D

Gość ooop82
Fajne uczucie, nie?

Gość do ooop
bywaja lepsze :)

Gość 82 na starcie
Mam faceta,mam IV rok studiów,mieszkam z rodzicami,jestem bezrobotna:)duzo z moich znajomych w tym samym wieku ma juz mężów, zony,dzieci...mi niespieszno do tego🖐️

skończyłam studia mgr i we wrześniu zaczynam 9 mies. staż, nie mam faceta, jestem wolna a mimo to jestem atrakcyjną blondyną:) Wciąż wyglądam jakbym miała 18 lat:) inne moje koleżanki ugrzęzły w pieluchach, jeszcze inne z osiedla z niewiadomych przyczyn utyły :-O.. tylko ja się zakonserwowałam... coś mi się zdaje że będę bardzo długo żyła i umrę gdy przekroczę 100 lat;)

A ja tez juz skonczylam studia i za 24 dni wybieram sie na wymarzone wakacje do Tunezji :) Poza tym pracowalam przez ostani rok w pubie i dzis wlasnie bylam ost dzien w pracy- zwolnilam sie bo juz mialam dosc i teraz bede odpoczywac :) A od wrzenia juz do normalnej pracy... w biurzeeeeeeeeeeeee 🌻

Passoa uważaj tam w Tunezji na Arabów... jak jesteś blondynką to będą Cię chcieli kupić za kilka sztuk wielbłądów 🌼

To może i ja: Skończyłam studia, mam męża i dwuletniego synka, obecnie na urlopie wychowawczym. Nie utyłam, nie zakopałam się w pieluchach, spełniam swoje marzenia. :D

Gość do elizabeth czy jak jej tam
dziewczyno a jednak widać brak ci rozumu to nie jest topik o reklamowaniu sie ale o tym co kto robi. ty widac masz jakies komplekstu skoro odrazu sie wychwalasz jaka to jestes super - pocieszaj sie, ale cóz z tego skoro jestes sama hehe widac faceci maja inne zdanie o tobie.

Gość do elizabeth czy jak jej tam
ps a porównywanie sie do osiedlowych dziewczyn - no cóz - bez komentarza. moze wygrasz tegoroczne wybory na miss osiedla hahahaha

Gość Marta_1982
ja również się dopisuję. A co ja robię? W tym roku skończyłam studia magisterskie, i od września idę na podyplomówkę, pracuję i właśnie za kilka dni (9 sierpnia) jadę na urlop do Turcji (szkoda że tylko 7 dni). Faceta mam, ale za nim nie przepadam, dzieci nie mam i w najbliższej przyszłości nie planuję 🌻

Gość katibathii
moje zycie potoczyło sie tak że dopiero zaczne 3 rok zaocznych ,pozatym mam chłopaka, pozbyłam sie syfów (droga kuracja), pozatym jestem bezrobotna i musze oiekować sie babcią i boję sie przyszłośći.

Gość 3210
no to jeszcze ja :) za rok kończe studia, nie pracuje na stałe, robie ostatnie wakacje sobie. Mam dziewczyne która mnie nie kocha i zdradza z innym...

Gość Marta_1982
3210 to ją rzuć. Jesteś jesce młody więc posukas nowej

Gość niebieskoookaa22
mam wakacje... jestem zawieszona przed V rokiem studiów... mam chłopaka... mieszkam sama... nie pracuję... właśnie idę na praktyki;)

Gość mam 23 lata
nigdy nie pracowalam, skonczylam studia, mam faceta i jestem na utrzymaniu rodzicow. Zyje na dosc wysokiej stopie i dobrze mi z tym :)

zazdroszczę Wam! Mnie często nachodzą czarne myśli,że mam dziecko, a tak naprawdę jeszcze niczego nie osiągnęłam. Nie mam swojego mieszkania, samochodu, żadnego majątku.

Gość Takafiufiu
We wrzesniu koncze jeden kierunek. Oprocz tego jestem w polowie drugiego. Mysle o robieniu doktoratu z pierwszego kierunku.Mam wlasne mieszkanie.Mam chlopaka, ale moglabym miec lepszego.Od pazdziernika ide na praktyke , a potem mam nadzieje, ze uda mi sie dostac na staz:)Musze podszkolic takze angielski...To moje plany

:) Najbardziej zaskakujące jest to, że ludzie, którzy byli rocznymi maluchami, kiedy ja kończyłam I rok studiów siedzą na forum i dyskutują o tym , jakie kierunki pokończyli :D NIESAMOWITE! przeciez to było WCZORAJ!...... Pozdrawiam rocznik 82! :)

Gość 24 latka z Poznania
hmmm ja siedze w domu nigdy nie pracowalam mieszkam z rodzicami.Brak perspektyw na przyszlosc

Gość ooop82
Hrabina --

Gość niewiadomoktooooo
skonczylam studia, mam b. chora mame, wakacji zero-ciagle siedze w szpitalu, praca od wrzesnia w [przedszkolu