Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie 1982

rocznik 1982 co słychać?

Polecane posty

Gość a ja też
mieszkam ze starszymi, kończe studia za rok, nie mam faceta i jestem happy:)

Gość niebieskoookaa22
słychac krople deszczu za oknem :o :)

Gość aisha1982
a ja w czerwcu się obroniłam, robię też drugi rok podyplomówki, a od września wybywam do Anglii na rok, faceta nie posiadam...bo po co komu taka kula u nogi(jak był to wyjazd nie doszedł do skutku..postarał się) POZDRAWIAM ROCZNIK 1982!!!! HAPPY

Gość po 24
a ja.... skonczylam licencjat, jestem na magisterce... za 2 miesiace wychodze za maz.....nie mieszkam z rodzicami od 3 lat..... pracuje w hotelu jako recepcjonistka ....jest po godzinie 6 rano a ze mam w hotelu grupe zydow to wysluchuje ich zawodzenia bo schodza na poranną modlitwę, i zdecydowanie ten ostatni akcent jest najgorszy ze wszyskiego co mnie w życiu spotkało.....

BUMMMMM.... Teraz chyba moje 5 min ;) (troche to sporo ale.. dam z siebie wszystko :)) a wiec... studiow jak wy nie skonczylam, wiec nie wiem nad czym sie tak mordki smucicie. Udalo mi sie skonczyc w Polsce fryzjerstwo wraz z dyplomem miestrzostw Polski ktory se zaraz ,oglam w ramke oprawic... miesiac po szkole wyjechalam z Polski gdzies gdzie nikt nie kumal o czym i co ja do gadam (ja zreszta nie bylam lepsza:P) trza sie bylo wziasc za nauke jezyka i pozegnac sie z zawodem na jakis czas, tak tez zrobilam ;) tyle tylko ze blond glowa miala nowy kaprys jak juz sie nauczyla szczekac w zym inszym jezyku... poszlam do 3 letniej szkoly tym razem szkolic sie na pigule... i wiecie co?? 2 lata temu zdala egzaminy i jestem \"siostrzyczka\" (nie kazdy pacjent skacze z radosci ale... hehe jest ok) pomijajac fakt ze wolalabym tak jak wy pokonczyc studia ale... za tepa jestem natutejsze uczelnie tam by mi juz nie dali \"szczekac\" tylko wymagali by pinknej i czystej mowy a ja sie do tego po prostu nie nadaje!! aaa Wlosy tez strzyge :P:P:P tyle tylko ze nie w wyfiokowanym salonie ;) Ciagnie do Polski ale mimo mojej blond bani zdaje sobie sprawe ze jak narazie nie uloze sobie tam samodzielnego zycia tak jak tutaj to zrobilam, nie jedno z was pewnie powie ze polazlam za kasa i teraz narzekam jak mi teskno ale taka wlasnie jest rzeczywistosc i nie mam zamiaru wam smolic ze jest inaczej. Chociaz... latwiej nie zawsze oznacza LEPIEJ ojjj nie!! Ale jak widac jakos sobie daje rade i mam tych tutejszych gdzies!!! Niech wiedza ze z POLAKAMI sie nie tanczy!!!! :P:P:P Smyram was wszystkich milusio za uszami heheh i goraco pozdrawiam ;) aa no i glowy do gory!!! Buzka!

Ejjj no ale tak to my sie bawic nie bedziemy!! Kto wam pozwolil zbierac zabawki ?? :P:P wracac do \"piaskownicy\" ;) zanim ktos inny tu zaczenie grasowac ;) a tak swoja droga to jakis Rysiu grasuje na Foremki wiec wracac tu do mnie :(:(:( Milego i udanego dnia wam wszystkim!! :) Buzka!! :)

Gość niebieskoookaa22
:D

Gość niebieskoookaa22
p.s. Cieplutkiego, bezdeszczowego dzionka! 🖐️ musze już wyjśc... wrr... te praktyki CIAO :)

właśnie wracać do piaskownicy:D u mnie dziś nawet ładnie było słonko świeciło i od deszczu sie nie obyło. ale mi sie spać chce... Myślicie ze wrócą te upąły jeszcze, mi już za nimi tęskno. Zimno jakoś się zrobiło. Wogóle to mi się nudzi. Dostałam 2 zaproszenia na ślub na ten sam dzień i nie wiem na który isc, a sa daleko od siebie oddalone i wogóle to bym na oba chciała iść. Wzasadzie to w tym względzie doskwiera mi brak faceta.

Gość koniczynka82
To moje ostatnie wakacje w tym roku:(.Studia skończone i ...no właśnie i co dalej.

no właśnie po studiach to sie dostaje kopa od życia, czlowiek taki nieprzygotowany do życia jest, a wiekszosc ludzi ma juz rodziny prace w naszym wieku... ja to tak widze

Witam :) Może i ja się dopiszę. Aktualnie: * kończę studia licencjackie * opiekuję uroczym 3-latkiem * szukam nowej pracy od września * nie mieszkam z rodzicami * mam ukochanego mężczyznę z którym planuję ślub, * mam Kota :) * właśnie odliczam dni do moich 24 urodzin ktore są w piątek stara d... już jestem :P

Gość wawa82
od 7 lat w stałym związku, bez dzieci - może jeszcze w tym roku ślub, od 1,5 roku stała praca

noooo i to ja zaczynam rozumie!! Ale jak zeby mi to bylo ostatni raz bo zaczne pokutami walic :P jak narazie rozgdrzeszam bez lania po dupsku :D Grrrrryyyy Do milego i mam nadzieje ze bardziej tlocznego ;) ... miloego popoludnia wam wszystkim.. pilnujta swoich foremek :D:D Buzka

Grrrrryyyy za szybko chyba zaczelam chwalic 😠 pokuty sie posypia ojjj posypia !!!

Gość Prawie 24-latka
studia prawie skończone, prawie bo od maja pracuje w stolicy i jakos nie mogę dokończyć pracy magisterskiej z tą pracą to był ciężki crash test bo po pięciu latach STUDIOWANIA i mieszkania w akademiku trudno odnależć się w normalnym życiu, facet troszke daleko widujemy sie w weekendy ale to może nawet dobrze bo nie wiem czy zniosłabym jego towarzystwo przez cały tydzień coraz mniej za nim tęsknie to chyba oznaka żeby powoli skończyć dwuletni związek tylko jakoś nie mogę się na to zebrać bo jeszcze go kocham ale mam wrażenie że zupełnie odstajemy od siebie poglądami i wizją ma przyszłe życie on chciałby zrobić ze mnie kurę domową a ja dopiero zaczynam prace, staje się nie zalezna po 5 latach żebrania kasy od rodziców wreszcie mam swoje pieniądze i nie chce się pozbawiać tej przyjemności dzieci narazie nie planuje męża też nie. Pozdrawiam rocznik 82 i życzę powodzenia:)

24 lata skoncze w pazdzierniku wiec mam jeszcze 23, obecnie jestem w anglii i niedlugo mam nadzieje bede pracowala, wracam we wrzesniu na ostatni rok studiow licencjackich.. wczesniej studiowalam anglistyke z hispanistyka ale tylko dwa lata, pozniej skonczylam roczna szkole wizazu no i zaczelam studia licencjackie na ktorych teraz jestem.. ostatnie miesiace przed wakacjami pracowalam dorywczo jako wizazystka, poza tym pracowalam jedynie na promocjach :/ i to mnie stresuje bo nie mam zadnego doswiadczenia :( mam chlopaka, jest tu ze mna i juz pracuje..po tym ostatnim roku studiow wybieramy sie na rok do anglii zeby zarobic na jakis start... prawei wszystkie moje kolezanki 82 maja juz dzieci, ja tez bym chciala ale tak za 2 , 3 lata, najpierw trzeba sie usamodzielnic co dosc trudne jest i mnie przeraza marze o wlasnym mieszkaniu i pracy, mieszkam od roku z chlopakiem, z rodzicami od jakis 5 lat juz nie, jedynie w wakacje :)

Gość niebieskoookaa22
🌻 urwis ==> pilnujta swoich foremek ale, że co? :P nie bardzo kumam :) obecnie mam praktyki 9.00- 15.00 wracam zmęczona do domu, potem gdzieś wychodzę i wracam w nocy, od rana od nowa... i tAK W kółko... utrzymuja mnie rodzice do połowy września jeszcze jestem 23-letnią kobietką:P większośc moich koleżanek ma chłopaków, ewentualnie narzeczonych, dzieci- bardzo rzadko która

Gość mrowa
moja kolezanka rekordzistka nasz rocznik ma 9 letnia corke i 7 letniego syna...wspolczuje jej ale glupia byla.. a druga moja kol. z ktora przyjaznimy sie juz od 17 lat ma 5 letnia coreczke i 3 letniego synka :)

Gość upppppppppppppp
up

Hej! Ja w lutym skończłam 24 lata. Teraz siedzę sobie w domku i czekam na przyjazd chłopaka (ale to dopiero za miesiąc) który za 2 miesiące będzie moim mężem!!!! A tak studiuję sobie - zaocznie - jeszcze roczek do mgr,a na codzień pracuję. :-)

Gość to gratuluje

Gość rocznik82
w piatek wziolem slub!!

Gość rocznik82
❤️ 🌻 ❤️ [kwiat9 ❤️ 🌻 (serce] 🌻 ❤️ [