Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak właśnie 1982

rocznik 1982 co słychać?

Polecane posty

czemu nikt nie pize? Ja jutro mam rozmowę kwalifikacyjną, a we wtorek mój syn kończy 2 latka :D

właśnie czemu, niby wyż demograficzny, a tu co nikt ni episze. Ja musze do czwartku zakończyć pisanie pracy mgr, musze napisać dyskusje i oddać promotorowi całą pracę, mam nadzieje ze się wyrobie z obroną do 7września bo on wtedy znowu idzie na urlop, przez te jego urlopy ciągłe to się nie obroniłam w lipcu :o( A 4września otwierają dziekanat, troche mało czasu, ale może się uda.

deko- pamiętaj, żeby promotor podpisał Ci kartę egzaminacyjną. Zanieś 2 egzemplarze do dziekanatu, jeden wręcz mu. ( ! lub @ egzemplarze, bo w końcu musi ją obejrzec jeszcze recenzent). Nie zapomnij o pytaniach na obronę, może da Ci kilka wskazówek. :D

kurcze jak tak sobie pomysle o tej obronie to mnie skreca, taki stes, a jak juz bede przed wejściem to sie chyba przekręce. ja jeszcze mam miec pytania z całych 5lat :( naszczescie czesc osob z komisji daje pytania. U nas jest 4 osoby, promotor, recenzent i dzikan i ktos jeden jeszcze.Do pracy zadaja pytania promotor i recenzent a tamci z tych 5 lat :( brrr. naszczescie wiem kogo mam miec za recenzenta on mi raczej da pytania, promotor tez noi tych dwóch niepewnych pozostaje. Jesli chodzi o dziekanów to dwóch podobno nie daje (ale do nich to bym sie nawet nie odwarzyła isć) a jeden podaje pytania. Jeszcze musze ta prace temu promotorowi dać. U nas sie jeszce daje na płycie prace do dziekanatu. Najgorsze jest to że przy oddawaniu pracy odbieraja nam legitymacje :(

Gość *myszka24
rocznik 1982 skończył studia w tym roku, szuka pracy a jutro wyjeżdza na kilka dni w góry:)

deko- będzie dobrze. Wiem, że to stres. Ja przed obroną nie bałam się tak bardzo, śmiałam się. Ale jak już wyszłam \"po \", to z tych wszystkich emocji aż się popłakałam. Promotor jak zobaczył mnie to się wystraszył. Powiedział mi, że nigdy nie spodziewał się, że zareaguję w ten sposób. Ale widocznie to była moja reakcja na stres. Nie martw się, da się przeżyc. :D

hehe u nas też dużo osób po wyjściu się popłakało... Tyle egzaminów się przeżyło to i ten sie przeżyje. :D

Gość niebieskoookaa22
==> powodz. na rozmowie! 3-mam kciuki;) ==> a Tobie życzę piąteczki(conajmniej;) ) p.s. ja obrone będę miała za rok, a już teraz czuję stres, jak to w ogóle będzie, jaki temat, jak promotor itd.:P:D p.s.2. tymczasem we wrześniu przede mną examin, a teraz sobie chodze na praktyki :) 🖐️ 🌻

aniulcia dzięki :) noi oczywiście 3mam kciuki za rozmowe niebieskooka dzięki :) też 3mam za egzamin :)

dzięki za wsparcie, tzn. za trzymanie kciuków. Boże jak ja chciałabym pracowac ...już. Trochę dobija mnie to siedzenie w domu . Do tej pory studiowałam ( do 4 roku studiów pracowałam ), pisałam pracę. Nie nudziłam się. Teraz, czyli od czerwca czuję się strasznie. Przytłacza mnie to siedzenie w domu. Marzę o tej pracy, w końcu nie po to studiowałam 5 lat, żeby nie miec z tego korzyści- satysfakcji.

Gość niebieskoookaa22
a napsizcie co studiowałaś aniulcia? i co studiujesz(prawie stodiowałaś:P ) deko? :) ja studiuje farmacje w Łodzi;) ja właśnie robię sobie wieczór(noc??:D ) piękności... peeling na twarz i maske na włosy, za 10min. zmywam:P:)

Gość niebieskoookaa22
*napiszcie *studiowałaś hmm... ten peeling albo maska, na mózg mi się rzuciła :o :P

Gość niebieskoookaa22
hmm, czy ja wiem... tak jak wszędzie, jest już przesyt, ma byc zakaz otwierania aptek, to i płace spoadną na łeb na szyję... zobaczymy... ja wolę zdecydowanie studiowac niz pracowac;) nie lubię, jak mi ktoś każe coś robic:P wynies... przynies... brrr... a tego mam "potąd" na praktykach, a co dopiero w pracy:o:D

ja zootechnike w Krakowie. nic to po mnie po takim kierunku to pracy nie znajde, myśląłam żeby dokoptować weterynarie ale chyba nie można już dorobić wetreynarii do zootechniki.

Gość niebieskoookaa22
oooo... filologia polska... musze uważac, jak ja piszę;) niestety nei wiem jak z ta weterynarią... mam nadzieje, ze wszystkie tsy znajdziemy pracę!!! w swoim zawodzie, albo pokrewnym :classic_cool: 🖐️ idę lulu 🌻

mowia ze nie wszystko stracone... baniaki do gory i klepnac sie w ramie!! Bedzie miodzio zobaczycie!! Bez tych dolkow i wzniesien nudno by nam w zyciu bylo ;) 🖐️wszystkim

Gość sczesliwa pracujaca..
rok po slubie

Gość alycja
pracuje, obronilam sie w czerwcu . strasznie nei chce sie hajtac, ale chyba tak jakos to wyjdzie w przyszlym roku latem. ;/

Gość alycja
aha, jestem po mechanice and budowie machin ;] i pracuje jako technolog

jest ekstra:d skonczylam telekomunikacje i podpisalam dzis umowe na stanowisko helpdesk operator:D hehehehe extra:D

A ja już skończyłam studia rok temu... bo miałam 4 letnie mgr. Jestem panią magister. Od 17 roku życia mieszkam na swoim, obecnie mam narzeczonego z którym jestem ponad 4 lata i mieszkamy razem w mieszkaniu jego rodziców , ale sami. On jest odemnie rok starszy. Ja pracuje w biurze - to była moja taka prawdziwa pierwsza praca, a teraz własnie jestem w trakcie zmiany pracy:) jest git:)

Gość a taka sobie
kochany rocznik 1882 najlepszy!!!!!!!!

Gość a taka sobie
1982 tak miało być :) hehe