Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniisia

do fecetów, czy staje Wam czasem na widok seksownej panienki?

Polecane posty

Gość aniisia

Mam pytanie do facetów. Czy zdarzyło się Wam, czy się zdarza że podniecacie się i penis Wam twardnieje tylko na widok jakiejś bardzo seksownej laski np. na ulicy ja idzie w duzym dekolcie, lub ma bardzo krótką spódniczkę. Jeśli tak, to gdzie i kiedy to Wam się zdarzyło?

Gość aniisia
bo mi czesto staje na widok traktorzysty w PGR Wejcherowo :classic_cool: peniska mam malego, ale zawsze staje na widok Czesława na Ursusie c-330 :classic_cool:

Gość aniisia
nie podszywać się!!!

Gość aniisia
w ogóle wszyscy wypierdalać z tego topika. sam ze sobą bede pisał

Gość revre
hmmmmmmmmm cos ci wytłumaczę oglądać sexowne kobiety jest przyjemnie ale nie do tego stopnia zeby miec twardego penisa........... to tak jak przeglądanie menu dań jest tysiące ale na jedno masz ochotę

Gość wejherowo
podszywaczu marny

Gość do aniisia
bywa i tak

Gość aniisia
wlasnie widzialem przez okno jak wladek wyjechal swoim kombajnem ach jakzez mi stwardnial:D

Gość i co jeszcze
powiecie ciekawego?

Gość aniisia
revre...> aha, czyli bywa przyjemnie, ale nie tak bardzo. A w takiej sytuacji, że macie kobietę atrakcyjną dłużej na widoku( niż tylko moment na ulicy), np. przychodzi nowa koleżanka do pracy i jest w tym samym pokoju, co Wy, czy jakaś inna sytuacja gdzie przebywacie niedaleko dziewczyny seksownej pwoiedzmy 2 godziny. To czy wtedy, to Was podnieca, czy tylko czasem troszkę, czy czasem tez mocno, że aż Wam spodnie rozpiera?

Gość Prom
Staram sie skupiac na pracy,ale czasami jak przyjdzie atrakcyjna dziewcazyna no to ciezko zebrac mysli i ogolnie jakos tak dziwnym trafem zaczyna rosnac w spodniach.

Gość aniisia
podnoszę

Gość aniisia
Sram do zlewu:classic_cool:

Gość berv
staje mi na widok mojego członka...

Gość pewnie sie to zdarza
dzieciakom z podstawówki. Jak facet jest trochę straszy to dla niego za mało..bo generalnie wie, że tam pod ta spódnicą to w zasadzie nic ciekawego hehehehe...a na pewno nic czego by już wcześniej nie widział...

Gość aniisia
podnoszę. a może zdarza się też dojrzałym facetom, nie mówię że często, ale może mieliście taką sytuację w życiu? ;)

Aniisia, nie denerwuj sie to chamy i gowniarze ktore nie wiedza czego czynia. Kazdeme mezczyznie stanie fiutek na widok seksownej Pani. Tylko to pojecie jest szerokie. Widok dlugich zgrabnych nog, waska talia szerokie biodra, obfity biust z dekoltem oraz obfite i okragle posladki, podnieca kazdego z wyjatkiem impotenta.

Gość no iiiiiiiiiiii
takich koniobijcow jak ty

Gość no iiiiiiiiii
tylko mi nie staje, bo ja impotent

Gość aniisia
podnoszę

Gość daaaaaaaaaalej

Gość facetttttt
jak penis jest w spodniach to przecież nie stanie, ale będzie próbował na widok jakiejś super dziewczyny :classic_cool:

nie raz jak jestem w wawie i jade gdzies zatłoczonym autobusem lub tramwajem, tak sie trafia ze jakaś niezła lasencja napycha sie tyłkiem centralnie na mojego Dzordziego, hehe zawsze mają potem jakis dziwny wyraz twarzy jak on budzi sie do życia:D

nie lubię kawy na ławę.......... jak raz zobaczyłem koleżankę stojącą pod światło słoneczne na tle okna, a miała obcisłą sukienkę, która nagle zrobila sią przeźroczysta i u zwieńczenia ud ujrzałem majteczki i czerń kudełków oj nie wytrzymałem i mi zasterczało............... a tak na ulicy nie............ liczy sie sytuacja erotyka to coś skomplikowanego

Gość aniisia
podnoszę