Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana .....

Czuję wstręt do męskich genitaliów.

Polecane posty

Gość Zdruzgotana .....

Witajcie. coprawda nie zamierzam narazie współżyc, dopiero po ślubie ale jak narazie mam mały problem. Nie moge sobie wyobrazic a wręcz czuje obrzydzenie do członka czy jąder i nie wyobrazam sobie ze mogłabym wspólzyc z mężczyzną- nawet którego bym bardzoo kochała. Czy wy tez tak miałyście i jak sobie mogez tym ,, poradzic:" ?

Gość NoNie teraz
ale jak bylam lezba w poprzednim zyciu 100 lat temu to TAK jestem z Toba siostro ale od kiedy urodzilam sie pedalem. to biegam za jadrami i genitaliami mniamMniammniam

A co Cię tak naprawdę brzydzi w męskim ciele? To, że on ma coś, czego Ty nie posiadasz? A może Ty masz zahamowania dotyczące również swojego ciała - miejsc intymnych?

Gość Zdruzgotana .....
szczerze..to np.penis.... Jakos ,, przeraza '" mnie jego wyglad .. :/ :(

Gość Jak się naprawde zkochasz
to sytuacja się wyjaśni..:)

Gość Bernadetka
A mi sie wydaje że Ty sie po prostu wstydzisz tego widoku. onieśmiela cię to ..... Będzie dobrze, zobaczysz ;) pozdrawiam :*

Gość Zdruzgotana .....
i czuję poprostu do niego obrzydzenie..

Gość Zdruzgotana .....
nie wiem..moze i wstydze..ale jak sobie wyobrazam jak jest ,, na żywo" lub jaki jest w dotyku....to cięzko to widzę

Gość Amanda22
podszywacze na kafeterii są niesamowici.To pewnie faceci co? :P

Może z czasem te uprzedzenia Ci miną. Masz już faceta? Może kiedy będziecie się przytulali, nago (pod kołdrą), kiedy poczujesz jego sztywnego penisa, jak go potem ręką dotkniesz, to się do niego przekonasz. Moja dziewczyna wręcz uwielbia się \"nim\" bawić, przytulać. Ja też. :)

Gość Amanda22
ja też odczuwam wstręt do meskich genitaliów. niestety z winy mojego nieuctwa nie dostałam się do szkoły fryzjerskiej i z braku laku zostałam specjalistką od piercingu intymnego.

Gość żwawy_żuczek
To zanim za niego wyjdziesz, uprzedź go że czujesz wstręt do genitaliów. Powinien to wiedzieć przed ślubem. Po co później ma czuć się oszukanym. Może on akurat lubi seks i życie w celibacie z tobą będzie dla niego cierpieniem. Ewentualnie ty zaoszczędzisz sobie nerwów na wiadomość, że cię zdradza.

Gość kruszek
ja sie czułam jakiś dziwny wstręt do męskiego członka. moze dlatego, że nigdy tak naprawde nie miałam z nim do czynienia na żywo ;) więc bałam sie, że sie skompromituje itp. a juz nie wspomne, ze na mysl o jego całowaniu lizaniu itp robiło mi sie niedobrze :/ ale sie zakochałam i sytuacja sie zmieniła :) uwielbiam sie "nim" bawić, nawet całowanie jakos mnie nie przeraza. ale nadal nie wyobrazam sobie żeby zrobic laske mojemu facetowi. teraz mnie przeraza sperma :P

to facet z Toba moze o oralu zapomniec;p gdy jeszcze nie wiedziałam na czym rzecz polega, to tez wydawał mi sie ,, taki dziwny\" ale nie wyobrażam sobie ze mogłabym sie brzydzic jakiejkolwiek czesci ciała chłopaka którego kocham czy męza... z czasem sie przekonasz, a jak raz weźmiesz do buzi to juz nie bedziesz chciała wyjąć:)

Gość nellka234
Ja też mam podobnie. Sam widok jest nieprzyjemny.Myślałam,że się przełamie ale nic z tego.No i zachowanie faceta takie zwierzęce jak już sie podnieci i ma wytrysk.Chyba juz zostaną "wieczną cnotką" :(

Gość Niee martw się
Nie martw się jak nadal będziesz odczuwała wstręt do członków i przez to unikała współżycia z mężem to wystarczy ,że cię upije, przywiąże do łóżka a potem samo pójdzie. Po kilku razach przestaniesz się bać.

Gość ten topik to koszmar
a czy jest cokolwiek co Panie, ktore czuja wstret do meskich "genitaliow" podnieca? i ile drogie Panie maja latek?

Kruszek--- chyba mam ten sam problem co Ty. Narazie nie miałam jeszcze mężczyzny wiec nie zdązyłam sie ,, przekonac\" jak to naprawdę jest. Ten Topis jest o moich teraźniejszych obserwacjach. Ale jezeli Wy ,, wyrosłyście z tego\" to ja też wyrosnę. Pozdrówka :* A..no i żeby była jasnośc- współzycie jest dla mnie rzeczą .. wspaniałą ( atmosfera itp, wręcz nie moge doczekac sie tego momentu\" ale jak sobie pomysle na dzień dzisiejszy o tej czesci ciała... ;) to wiecie jak jest! :*

Gość Zdruzgotana .....
wstret ten pochodzi jeszcze najprawdopodobniej z okresu przedszkola kiedy to starszy o 12 lat kuzyn pokazal mi takiego jednego penisa i kazal sie nim bawic no to bawilam sie i bylo fajnie ale on nagle wybuchl i pokryl mnie takim bialym mazidlem to sie przestraszylam i polecialam do mamy a ta zbila mnie deska sosnowa zakonczona gwozdziem i do dzisiaj nie lubie genitaliow czym te penisy tak pluja?

he he he... To wręcz żałosne!!. Radzę zgłośić się do psychologa... a jezeli on nie pomoże- psychiatry. Tylko uważaj, aby Cię na oddziale psychiatrycznym nie zamknęli!!

Twoje wyobrażenia o męskich narządach rozrywkowych są być może całkiem różne od rzeczywistości. Może jeszcze nie jesteś gotowa do tego, by zacząć być z mężczyzną? :O

Gość hmmmm...45
tez mialam ten problem nie tyle co mnie to brzydzilo tylko przerazalo! od kiedy wspolzyje z moim chlopakiem to jest juz ok! z poczatku nie moglam sie przelamac zeby zrobic lodzika! pol roku na to czekal! teraz bardzo lubie jego peniska:P

Perła- byc moze. Modlishka- hmm. tak juz zostałam wychowana. Dp ślubu jeszcze bardzooo daleko (jak narazie nie ma partnera) ale przeciez najpierw musimy sie bardzoo dobrze poznac ( co nie znaczy o wspólżyciu przed). A przeciez nie bedziemy jedyną parą która ceni ,, tradycję\" ;);) Za to noc poślubna- będzie wspaniała :D

Gość Zdruzgotana .....
Wśród palących piasków pustyni Gobi wędruję wytrwale niczym św. Franciszek, wypatrując w oddali ciepłych aromatycznych stolców wygrzewających się na słońcu, które stanowią ambrozję dla mojego ciała i dające mi siłę przetrwania... Gdy znajdę upragniony stolec przyglądam mu się z zaciekawieniem, rozmyślając nad jego istnieniem oraz próbując rozwikłać zagadkę jego tajemniczego pochodzenia, po czym nie wytrzymując napięcia psychicznego rzucam się w amoku na jeszcze ciepły stolec i pałaszuję go w wielkim pośpiechu, urazcając podniebienie jego wykwintnym smakiem oraz oddając się bezgranicznie jego zniewalającej sile... :classic_cool:

Gość noc poslubna bedzie wspaniala
:O

Jezeli czytałbys uwazniej wczesniejsze posty, wiedziałbys o co chodzi! Po2, jeszcze mam sporooo czasu To nocy poślubnej więc proszę tu bez jakichkolwiek skrzywien!!

mialam podobnie jak bylam mlodsza ale mi to minelo a przynajmniej takie mam wrazenie bo faceta ago nigdy nie widzialam ale sama mysl mnie podnieca...obrzydzaly mnie co prawda tez damskie ale teraz juz sie chyba przyzwyczailam i naprawde chcialabym dotykac a przede wszystkim calowac i brac w usta penisa....mmm..mniam.. mysle ze to taki okres przejsciowy, chociaz nie pozwolilabym zeby facet piescil mnie podobnie bo wg mnie kobiety sa tam nadal obrzydliwe :classic_cool:

Ja równiez mam nadzieje ze u mnie to jest ,, przejsciowe\" Pozdrówka :*:*:*

Gość RomanSidełko
Coż za głupoty. Tu hyba tylko psycholog może pomóc. Ale jeśli nie miałaś do czynienia z penisem, to zapewniam, że nie masz sie czego obawiać. NIE MA W NIM NIC OBRZYDLIWEGO ! Jest cudownie delikatnyw dotyku, jego delikatność nie ma porównania z żadną inną częścią ciała, cieplutki i twardy (oczywiście mówimy tu o syt. gdy facet jest podniecony:)) - jednym słowem rozkoszny ! A sperma to nic strasznego - bezwonna o lekko gorzkim smaku - da się przełknąć !!! :)