Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawaa

Ginelolog państwowo w Warszawie. Gdzie chodzicie?

Polecane posty

Gość wawaa

Ile tzreba czekac na wizytę?

Gość a który lepszy

Gość a który lepszy
a możesz podać namiary?

Moja dziewczyna chodzi do ginekolog w szpitalu MSWiA up. K. Fidryk, po receptę na pigułki antykoncepcyne wchodzę bez zapisywania się (ma mało pacjentek), a na wizytę czeka się ok. miesiąca do półtora. To taka średnio dobra ginekolog (endokrynolog), do innej pani są dwa razy dłuższe kolejki. :(

przychodnia jest na ul. Kostki Potockiego 20 a przyjmuje dr wójcicki taki starszy facet ale jest naprawdę cudowny! polecam! przyjmuje codziennie od 7.30 do12 tylko w poniedziałki od 12 do 18

Gość dzięki
czekam na nastepne wpisy

Gość w temacie masz PAŃSTWOWO

widze, że w temacie mam państwowo ale ostatnio tez się tak wybrałam i okazało się, że to jest prywatnie z dofinansowaniem z NFZ!!! Niusia Bąblowa dzięki za info mieszkam na Stegnachj i zaraz spróbuję zlokalizować ten gabinet i jakis numer telefonu:)

własnie wróciłam od tego lekarza nigdy więcej do niego nie pójdę, pozdrawiam.

Gość wpwow
Ojej. Napisz dlaczego? O_O

Gość też jestem ciekawa dlaczego

Przede wszystkim zaraz po wejściu z wielką łaską zapytał\"po co pani przyszła\" z wyrzutem w głosie ze pracowac musi, wiec powiedzialam mu, ze zle sie czuje po cilescie ktory biore 10 miesiecy, ze puchna mi nogi, jestem rozdraniona, ze lekarz do ktorego do tej pory chodzilam juz nie pracuje i chcialabym chodzic do niego i zeby byc pod kontrola i zeby mi dobral tabletki. Powiedział ze to wsyztsko go nie interesuje, jak nie jestem mężatką to nie potrzebne mi tabletki, wiec mowie ze mezatka nie jestem ale samotna tez nie i ze chce brac, on na to, ze Bóg daje dzieci to da i na dzieci i ze dzieci i szczeniat sie nie odrzuca!!!! Wiec mowie ze mam 23 lata stalego partnera od 7 i dzieci miec nie chce, chce zeby mnie zbadał, znalazł przyczyne tych nastrojów i puchnących nóg i zeby pomogl dobrac odpowiednia forme antykoncepcji. alez gdziez tam!!!!!! Jego odp\"co 7 lat sie wszytsko zmienia wiec jak mniemam za chwile te srodki moga nie byc pani potrzebne\". Zdębiałam!!! I on \"lekarz\" pyta mnie o prby watrobowe wiec mowie ze jestem tu zeby zrobic wszystkie potrzebne badania bo nie mialam robionych patrzyl jak na dziwke i i diotke i pyta co mi przepisac\" bo wszystkie zawsze wiecie co jest dla was najlepsze\" wiec mowie ze nie wiem czy najlepsze ale myslalam o Yasmin bo sa 4 generacji, ale on jako lekarz myslalam ze cos doradzi a on\"skad ja mam wiedziec? ja tego w zyciu nie bralem\" dal recepte na 2 opakowania, nogi nadal bolą... Jak zobaczyłam fotel w jakim jest stanie to sie nawet ucieszylam, ze mnie nie bada, nie polecam absolutnie, opryskliwy, chyba nie lubi pracowac, bo skoro przychodze jako pacjentke to myslalam, ze on jako lekarz chociaz obezjrzy nogi, nie patrzył tylko czy obraczki nie mam, na odchodne uslyszalam, jak pani ma takie nerwy to na pewno ten caly yasmin nie bedzie pani potrzebny!!!! Bezczelny typ, rodem z Radia Maryja. Same zdecydujcie, ja dziękuję bardzo, co mi po recepcie skoro nawet nie zapytał czy mam bolesne miesiączki, ile trwają ani kiedy była ostatnia, w ogóle o nic nie zapytał tylko o to czy mężatka i czy poronienia i aborcje ale takim tonem jakby był pewien ze usuwam regularnie.

Gość ja też już na pewno nie pójdę
a zastanawiałam się nad nim ...:O

dziwne , przykro mi ze sie zawiodłas , ja bardzo sobie go cenie (moze nie o tego chodzi?) dla mnie jest bardzo miły, pyta o wszystko, skierował mnie na badania i wszystko wszystko jest ok, w szoku jestem bo jesli mówisz o tym samym lekarzu to naprawde nie wiem dlaczego tak Cie potraktował ;/

Gość karmel słodki jestt
ja byłam nieraz u tego faceta dla mnie tez był bardzo miły, mieszkałam kiedys na Wilanowie i własnie do niego chodziłam. W zyciu mi nie robił takich wyrzutów, tak jak niusia mówi był ok i skierował mnie na badania i przepisł tabletki, był sympatyczny moze Ty mowisz o innym ginie? a miałam 20lat ostatni raz byłam u niego z rok temu teraz chodze gdzie indziej z racji ze tam mam za daleko!

Gość piszeeeeeeeeee
a dajcie linka na prywatnego tylko dobrego - kobitka najlepiej

sprawdziłam na recepcie, widnieje tam nazwisko i podpis lekarza polecanego przez niusię, ja się zawiodłam, był arogancki, wręcz łaskę mi zrobił, że przyjął, nie miał powodów bo nie byłam niemiła, miałam ze soba wszystkie dokumenty, w rejestracji powiedziano mi że przyjmuje do 13, on się wsciekł bo rzekomo do 12 a ja byłam za 10, więc może dlatego w każdym razie jesli to było powodem to ja dziękuję, zreszta powiedział ze rejestracja wprowadza z błąd, szkoda tylko, że to ja musiałam ponieść konsekwencje. Ja więcej nie pójdę. Kazdy lubi co innego. A mam 23 lata, pierwszego i mam nadzieje ;) ostatniego partnera od 7, więc wypraszam sobie...

Gość poddnosze

Gość a przepraszam

Gość czy gdzies w wawie
sa krótkie terminy oczekiwania do panstwowego gina?

Gość kfjskfjskf
a z okolic woli,ochoty,w jakiejs przychodni przyszpitalnej,polecicie mi sympatyczną panią ginekolog w ramach NFZ?prosze:)

Hehe, a ja chodzę do takiej super-pani-gin, która zawsze sobie żartuje z młodych pacjentek, które przychodzą po receptę na tabletki, rzucając specjalnie takimi tekstami w stylu: \"A męża masz?\" :) Jak byłam u Niej pierwszy raz, to też się zmieszałam słysząc takie pytanie, ale było widać, że Ona sobie żartuje, bo się uśmiechała perfidnie :) Często jak do niej chodzę, to opowiada mi różne takie śmieszne sytuacje:) Tak pomyślałam, w związku z Twoja sytacją Edddytek, że może On sobie żartował z Ciebie w taki perfidny sposób?:)